Αστρολογια 07-08/01 Καρμικες Επιστροφες

sxeseis-kerdise-pisw

Αστρολογια 07 Ιανουαρίου – Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (στον Αιγόκερω)

Η αίσθηση του σκοπού σας είναι δυνητικά πολύ ισχυρή αυτή τη στιγμή, δεδομένου ότι είστε σε θέση να αξιοποιήσετε ένα βαθύτερο επίπεδο της ενέργειας και της αποφασιστικότητα σας. Η προσωπικότητά σας είναι πιθανό να είναι πιο ισχυρή τώρα, γεγονός καταπληκτικό αν πρέπει να κάνετε μια ισχυρή εντύπωση, αλλά ίσως όχι και τόσο σε καταστάσεις που απαιτούν λεπτότητα, διακριτικότητα ή διπλωματία.

Έχετε αυξημένη ικανότητα να δείτε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων, αν και μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο να το εκφράσετε με έναν τρόπο που να μπορούν οι άλλοι να το δεχτούν άνετα. Αυτά που πιάνετε από τους άλλους μπορεί επίσης να αναμειγνύονται με τα δικά σας προσωπικά θέματα, γεγονός που το κάνει δύσκολο να καταλάβετε που σταματά το ένα και που αρχίζει το άλλο.

 

Η παράνοια και η υποψία μπορεί να είναι ισχυρές. Είναι δυνατόν να ξεθάψετε μυστικά ή να βρείτε το επίκεντρο ασυνείδητων μοτίβων (δικών σας και άλλων), αλλά είναι σημαντικό να είστε συνετοί στο πώς θα ανταποκριθείτε σε αυτή την επίγνωση.

zodia-taro-45

Έχετε τη δυνατότητα να πληγώσετε, καθώς και να θεραπεύσετε αυτή τη στιγμή, έτσι διερευνήστε τα βάθη (τα δικά σας και των άλλων) όπως θα κάνατε σε ένα κέλυφος αυγού που δεν θέλετε να σπάσει – απαλά, με προνοητικότητα και με σεβασμό.

zwdia shmera

Αστρολογια 07 Ιανουαρίου – Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης (στους Ιχθύες)

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αφήσετε τα «πράγματα» που δεν σας χρειάζονται πια. Είναι μια στιγμή για να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας και να τα μετατρέψετε σε νέους πόρους και ενεργητικά. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει να καθαρίσετε την ντουλάπα σας και να πουλήσετε αυτά που απορρίπτετε, για παράδειγμα.

Μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας ή κάτι άλλο στην εμφάνισή σας. Ίσως να ανακαλύψετε ότι δίνετε μια διαφορετική εντύπωση στους ανθρώπους από αυτή που θέλατε και αυτό να οδηγήσει στην αναθεώρηση των κοινωνικών δεξιοτήτων σας. Ή να πάρετε σχόλια από κάποιον κοντινό σας που να σας προκαλέσουν να αλλάξετε την εικόνα του εαυτού σας. Κάτι (ή κάποιος) που έχει σημαντική θέση στη ζωή σας – στις σχέσεις, την ευχαρίστηση, τις συνεργασίες, τα οικονομικά, τις κατοχές, την ομορφιά ή την εμφάνιση – είναι έτοιμο να απελευθερωθεί.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ίσως πρέπει να πείτε αντίο σε κάποιον που αγαπάτε, επειδή αυτή η σχέση δεν λειτουργεί πια – ή μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε σε θέση να αφήσετε συναισθήματα που είχαν μπλοκαριστεί και να παραδοθείτε σε μια σχέση με κάποιον . Ίσως απλά να τα αφομοιώσετε στο παρασκήνιο όπου δεν θα είναι πλέον “μπροστά και στο κέντρο” ή ίσως να χρειαστεί να κόψετε τους δεσμούς συνολικά.

Ή μπορεί να είστε έτοιμοι να εκφράσετε κάτι που ζυμωνόταν μέσα για καιρό, όπως η δημιουργική αυτοέκφραση ή να δώσετε τα σχόλια σας σε κάποιον. «Μην πετάτε τα χλωρά μαζί με τα ξερά» (όπως λέει η παροιμία), αλλά να είστε σε επιφυλακή για κάτι που είναι έτοιμο να υποχωρήσει από τη λίστα των προτεραιοτήτων σας.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Αστρολογια 08 Ιανουαρίου – Ο Ερμής σταθεροποιείται σε ορθή πορεία (στον Τοξότη, επόμενη ανάδρομη πορεία στις 09 Απριλίου)

Ο Ερμής γυρίζει επιτέλους στην κανονική του πορεία! Ναι!!!! Αλλά δεν έχουμε βγει από το δάσος ακόμα. Μέχρι και μια εβδομάδα πριν και μετά από τη σημερινή ημέρα μπορεί να βιώσετε ψυχική ένταση, σύγχυση και παρεξηγήσεις ή απλώς να αλλάξει η οπτική σας. Αφού ήταν ανάδρομος για τις τελευταίες 3 έως 3 ½ εβδομάδες, ο Ερμής κάνει τώρα μια αργή στροφή για να συνεχίσει την κανονική του κίνηση.

Αυτό το χρονικό διάστημα σας προκάλεσε να επανεξετάσετε και να αναμασήσετε πράγματα που απαιτούσαν κάποια εξομάλυνση των διακυμάνσεων ή κάποια αναθεώρηση. Ο σταθμός αυτός μπορεί να είναι μια εποχή που οι πιο ξεκάθαρες αποφάσεις αρχίζουν να αναδύονται από τα θέματα και τους αγώνες που είχατε συναντήσει κατά τη διάρκεια της ανάδρομης περιόδου. Ή θα μπορούσε να γυρίσει την προοπτική σας, έτσι ώστε να δείτε την κατάστασή με μια νέα ματιά και πάλι.

zwdia-zodia-astrologia-65

Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων, ενώ ο Ερμής εξακολουθεί να βρίσκεται στη σκιά, το μυαλό σας μπορεί να μοιάζει λίγο σαν να ξυπνάει σταδιακά από ένα βαθύ ύπνο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορείτε σταδιακά να θέσετε σε εφαρμογή αυτά που μάθατε και τη γνώση που αποκτήσατε από τα ανάδρομα “όνειρα” και τα οράματα σας. Θα χρειαστεί χρόνος για να μπείτε σε πλήρη συγχρονισμό με την κανονική ενέργεια του Ερμή. Έτσι, πάρτε το αργά, ένα βήμα τη φορά και ξεμπερδέψτε τον εαυτό σας ένα σκέλος τη φορά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00