Αστρολογια 20/04-03/05 Πιστεψτε στα Ονειρα

prwin-epanasyndesi

Αστρολογια Ο Ερμής Ανάδρομος στον Κριό από 20 Απριλίου μέχρι 3 Μαΐου

Στον Κριό θα βρίσκεται ο Ερμής από τις 20 Απριλίου μέχρι τις 3 Μαΐου, συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του που άρχισε στις 9 του μήνα από τον Ταύρο.

Η αλήθεια είναι ότι η ανάδρομη διαδρομή των πλανητών, δεν σημαίνει κυριολεκτικά ότι κινούνται με την όπισθεν. Είναι μια οπτική ψευδαίσθηση όπως φαίνεται από τη Γη.

 

Ο Ερμής ακολουθεί ανάδρομη πορεία σχεδόν τρεις φορές το χρόνο, τις περισσότερες από κάθε άλλον πλανήτη. Είναι γνωστό ότι ο αγγελιαφόρος των θεών επηρεάζει τη σκέψη, τις μετακινήσεις, την έκφραση και φυσικά την επικοινωνία και όσα την αφορούν – όπως η τεχνολογία, οι τηλεπικοινωνίες, οι μεταφορές. Όλοι θα έχετε παρατηρήσει ότι κάθε ανάδρομη διαδρομή του Ερμή, επιδρά ιδιαίτερα σε αυτούς τους τομείς.

zodia-taro-45

 

Η ανάδρομη διαδρομή του Ερμή στον Κριό θα λειτουργήσει ενδυναμωτικά, ειδικά στον τομέα της αυτοεκτίμησης. Μπορεί να μην φαντάζει ποιητικό κάτι τέτοιο, όμως είναι ζωτικό και αληθινό. Το σύμπαν ανακτά το πλήρες ανάστημά του, με ρεαλιστική οπτική. Απαιτεί άοκνη προσπάθεια να υπερνικήσετε κάθε εγωιστική παρόρμηση, και όχι μόνο τις παρορμήσεις που εξωθούν το «εγώ» του καθενός.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Καλείστε να υποτάξετε τις αλαζονικές εσωτερικές φωνές με συμπόνια, να στραφείτε στοργικά ακόμη και στις πιο αγενείς από αυτές. Αγκαλιάστε το πληγωμένο παιδί που έχετε μέσα σας και σφίξτε το στην αγκαλιά σας. Δεν θα αφήνατε ποτέ την οργή να υπονομεύσει την αγάπη, ούτε προς τον εαυτό σας!

Οι ανάδρομες περίοδοι είναι επιστροφές, σε μαθήματα που έχετε ξεχάσει ή έχετε παραγκωνίσει. Ειδικά η συγκεκριμένη αφορά την εργασία από κοινού, καθώς ο Ερμής στον Κριό είναι αιχμηρός και κάθετος. Το σοφό θα είναι να μιλάτε λιγότερο και να πράττετε περισσότερο – γιατί με τη συνεχή συσσώρευση των πάντων μέσα στο κριάρι, δεν θα είστε σε θέση να επικοινωνήσετε με αρτιότητα. Το κλειδί για την αποκάλυψη της μαγείας του Κριού, είναι η δράση με την πράξη, την παρουσία, τον ιδρώτα! Αναδείξτε εκ νέου τον εαυτό σας, ζωηρό και λαμπερό σαν τον κατακόκκινο κρόκο.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Στις 24 Απριλίου ο Ερμής θα βρεθεί σε θέση τριγώνου με τον Κρόνο, μια θέση εκλογίκευσης. Επειδή δεν θα είναι μια «εύκολη» μέρα, προτιμήστε να την περάσετε με διαλογισμό και εξομάλυνση των εσωτερικών σας εμπλοκών. Κάποιοι θα νιώσετε έξαρση και θα εστιάσετε στο αριστερό μέρος του εγκεφάλου σας, κάποιοι πιο ευαίσθητοι θα κληθείτε να χειριστείτε αυτή την άκαμπτη ενέργεια.

Στις 28 Απριλίου ο Ερμής θα συναντηθεί με τον Ουρανό, τον θεό του απροσδόκητου! Αυτή θα είναι η έναρξη μιας εποχής διαδρομών και ανακαλύψεων. Πολλά θα δείτε να βρίσκουν τη θέση τους εντελώς ξαφνικά, μια συνομωσία που στήνεται με γνώμονα μόνο το υπέρτατο καλό! Θα νιώθετε ταυτόχρονα διέγερση και ενθουσιασμό σε σημείο που να γίνετε παρορμητικοί, ανυπόμονοι και αφηρημένοι.

Επειδή θα είναι δύσκολο να προσηλωθείτε σε κάτι, είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες αναστολές στα σχέδιά σας. Ωστόσο αυτό δεν θα είναι αρνητικό, καθώς οτιδήποτε σας έλξει θα αποτελέσει αναζωογονητική δύναμη, ολοκαίνουργια, μοναδική και επουλωτική μέσα από την αιφνίδια φύση της!

Παρόλο που ο Ερμής κινείται ανάδρομα, περνά από την βαριά γη στην εύφλεκτη πυρά. Θα νιώσετε την αλλαγή, σαν να την ψηλαφείτε. Μαζί με τη σωματική και τη σεξουαλική ενέργεια που θα σας διέπει, θα είναι σαν να λύνεται η γλώσσα σας, να αποδεσμεύεται η σκέψη σας, να αφυπνίζεστε.

Τώρα ταξιδέψτε, κινηθείτε, φανείτε, ζήστε, βγείτε! Διασκεδάστε – να θυμάστε μόνο να είστε ευγενείς και ευπρεπείς. Τρέξτε σαν μικρά παιδιά, φωνάξτε, γελάστε δυνατά! Αγκαλιάστε την αρχή: η αλλαγή είναι ευπρόσδεκτη.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia