Αστρολογος 20/06 – 22/07 Στο δρόμο της αγάπης

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

αστρολογος Ήλιος στον Καρκίνο – 20 Ιουνίου – 22 Ιουλίου, 2016

Ο Καρκίνος κυβερνάται από τη Σελήνη, το αγαπημένο μου ουράνιο σώμα. Κάθε μέρα η Σελήνη υψώνεται σε διαφορετική ώρα και τοποθεσία, με διαφορετικό σχήμα και χρώμα. Με παρόμοιο τρόπο, ο Καρκίνος μεταμορφώνεται συχνά. Είναι ακανόνιστος, εμπνέει μια βαθιά ανάγκη για σπίτι και για ασφάλεια, νοσταλγικός, άνετα άβολος, λαχταρά την παιδική ηλικία, περιστασιακά απελπισμένος, λαχταρά την απελευθέρωση, την ανάπαυλα, την ευδαιμονία.

Αυτό που φαίνεται πιο σημαντικό είναι να σεβόμαστε την ανάγκη μας να επιβραδύνουμε και να αναλάβουμε τη φροντίδα του Εαυτού. Αν η πρώτη σας κλίση είναι να πολεμήσετε όταν νιώθετε ένα μεγάλο κύμα να έρχεται – χαλαρώστε, αφήστε το Σύμπαν να ακολουθήσει την πορεία του. Ξεκουραστείτε και επεξεργαστείτε όλες τις πληροφορίες που λαμβάνετε μέσω / από την καρδιά.

 

Ο κύκλος του καρκίνου έχει σχεδιαστεί ως ένα, μερικές φορές επώδυνο- συνήθως- μαγευτικό ταξίδι στην μνήμη και φτάνει στη ρίζα – όχι κάπου σκοτεινά και έντονα, όπως με τον τρόπο του Σκορπιού, περισσότερο σαν μαθήματα αποδοχής.

zodia-taro-45

Το καβούρι είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει προς τα κάτω, στο δύσκολο δρόμο της αγάπης του εαυτού. Ναι, μπορεί να είναι δύσκολο και αυτή η σεζόν είναι συχνά ένα από τα συναισθηματικά τραύματα.

tarw-zwdia

Ο Καρκίνος μας ζητά την εμπάθεια πάνω απ’ όλα. Κατά τη διάρκεια του κύκλου του Καρκίνου, ο στόχος αυτός μπορεί εύκολα να φτάσει στα άκρα. Για όσους έχουν ήδη επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από την ενέργεια των άλλων, είναι ακόμα πιο σημαντικό τώρα να διατηρήσετε τη φούσκα σας. Πριν φύγετε από το σπίτι ή μεταβείτε από το ένα μέρος στο άλλο, φανταστείτε ένα φωτεινό λευκό αυγό να περιβάλλει το σώμα σας. Η οχύρωση του πεδίου σας, σας επιτρέπει να ασκήσετε την εμπάθεια, χωρίς να λάβετε οποιοδήποτε θυμό, θλίψη, κλπ δεν ανήκει σε σας. Όταν οι άμυνες σας είναι αδύναμες, τότε είναι που άθελά σας ή εν αγνοία σας, απορροφάτε αρνητικές ενέργειες. Αυτοί οι μικροί σπόροι γλιστρούν χωρίς ανίχνευση και εδραιώνονται στην ψυχή μας. Οπότε, στο τέλος, μας είναι πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να ξεκαθαρίσουμε τι είναι δικό μας και τι δεν είναι.

Ο Καρκίνος είναι ρομαντικός, από τον πυρήνα του. Παραδίδεται στις παλίρροιες της καρδιάς του, με συνολική εγκατάλειψη. Οι ιδιότητες του καβουριού υποτιμούνται σοβαρά στην κοινωνία. Ο Καρκίνος είναι διορατικός, γεμάτος προαισθήματα και μυστικισμό. Ζει άφοβα στη ροή της ενέργειας όλων γύρω μας. Ο καρκίνος είναι τόσο σε αρμονία, που συχνά είναι μέντιουμ, είτε το συνειδητοποιεί, είτε όχι.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Είναι μια ιδανική στιγμή να επιστρέψετε σπίτι και να περάσετε λίγο χρόνο με την οικογένεια σας. Ακόμα κι αν δεν είστε σε θέση να το κάνετε, ενδέχεται να αισθανθείτε μια ώθηση που σας τραβάει προς τα εκεί, ούτως ή άλλως. Ο Καρκίνος μας παρασύρει στο σπίτι, όχι μόνο επειδή του αρέσει να είναι στο κρεβάτι του, να κοιμάται όλη μέρα και να τρώει τα φαγητά της μαμάς.

Μας πηγαίνει εκεί γιατί θέλει να μας θυμίσει το ποιοι είμαστε. Ερχόμενοι σε επαφή με τις ρίζες και την παιδική μας ηλικία, θα επιστρέψουμε σε μια πιο πλήρη κατανόηση του Εαυτού – των νευρώσεων, των τάσεων, των επιθυμιών, των πάντων σε πλήρη οθόνη – την αληθινή φύση μας. Και όταν επιστρέψουμε πίσω, στην πιο φυσική ύπαρξή μας, αυτό ενημερώνει την παρούσα στιγμή και ενεργεί ως μια διευκρινιστική πυξίδα. Μπορούμε πιο εύκολα να αποφασίσουμε που να πάμε.

zwdia shmera

Όπως πάντα, πάρτε το χρόνο σας και να είστε συμπονετικοί. Το καβούρι θα μας δοκιμάζει τακτικά και με εξαιρετικό σθένος. Πρέπει να κάνουμε ότι ευθυγραμμίζεται με το ποιοι είμαστε, ακόμη και αν αυτό σημαίνει μια απόκλιση από ότι έχουμε τόσο επιμελώς χτίσει στη ζωή μας, ή δάκρυα και ραγισμένες καρδιές. Φοβόμαστε την αλλαγή, γιατί πονάει, αλλά μόνο για λίγο, φίλοι μου. Έτσι, προετοιμαστείτε για αλλαγή και ίσως και για κάποιο πόνο επίσης.

zwdia

Είμαστε πρακτικά ακόμα σχεδόν στην αρχή του ζωδιακού τροχού, με τις πρώτες βροχές να πέφτουν πάνω στους ανοιξιάτικους σπόρους, στο χώμα του δάσους της ψυχής. Αέρας στο νερό … ένας δυνατός άνεμος που πνέει από όλες τις κατευθύνσεις, αλλά επιβραδύνει τώρα, ξεθωριάζει στο τίποτα. Σταγόνες βροχής έρχονται, απαλά στην αρχή, στη συνέχεια, σταθερές και άκαμπτες. Αυτά είναι τα κατευθυντήρια νερά. Εκείνη συγχωρεί, πάντα.

Συστήνω άφθονο χάζεμα της Σελήνης και προετοιμασία για μια ισχυρή Πανσέληνο!

Το Μάντρα σας: Ακούω τη διαίσθησή μου

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-tarw