Αστρομαντική. Αλλαγές στις σχέσεις – Ζώδια Γης

moonlight_love_by_direnkei-d4jhsqg

Αστρομαντική. Αλλαγές στις σχέσεις – Ζώδια Γης

Μια πανάρχαια μαντική μέθοδος, που μελετά την κίνηση των πλανητών και μέσα από τα έμπειρα μάτια και γνώσεις του Αστρολόγου, φανερώνει αυτά που θα συμβούν σε κάθε ζώδιο.

Προβλέψεις για όλα τα γήινα ζώδια :

 

Ταύροι – Παρθένοι – Αιγόκεροι :
Είσαστε ανάμεσα σε πολλά καλά αυτή την εποχή, που σίγουρα θα ανοίξουν έναν καινούργιο κύκλο στην ζωή σας και σε κάθε τομέα. Στα οικονομικά – επαγγελματικά σας, θα δείτε από τις επόμενες ημέρες, εξελίξεις, που σίγουρα θα σας ανακουφίσουν. Κάποια μαζεμένα λεφτά που περιμένετε έρχονται και σας βοηθούν… άμεσα να κλείσετε τα στόματα και τις πόρτες, που σας αγχώνουν. Αυτοί που ψάχνουν για εργασία, αν ψαχτούν λίγο παραπάνω, σίγουρα θα βρουν κάτι που να ταιριάζει στα δικά τους δεδομένα. Ακόμη στο μενού είναι σπουδές – προαγωγές και ταξίδια στο εξωτερικό.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Νομικές – δικαστικές υποθέσεις κλείνουν… υπέρ σας.
Οι συναισθηματικά μόνοι, μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι, θα δουν μια ερωτοφιλία, ή μια ιδιαίτερη συνεργασία, να εξελιχθεί σε κάτι πιο αισθηματικό και πιθανόν και να καταλήξει σε μια σχέση, με καλή – στρωτή πορεία. Κάποιοι άλλοι, στις διακοπές τους, θα δεχτούν νέα φλερτ που σίγουρα θα τους κάνουν να μπουν και πάλι στο ερωτικό παιχνίδι. Γιατί όχι, το αξίζετε.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τα παιδιά, που είναι ήδη μέσα σε έναν σταθερό δεσμό, είναι το πιο πιθανόν από τώρα, να ξεκινήσουν να κάνουν τα σχέδια τους … γύρω από επισημότητες μέσα στις πρώτες εβδομάδες, του Φθινοπώρου. Αυτό αφορά και ήδη παντρεμένα ζευγάρια, που σκέφτονται αλλαγές … περισσότερα παιδιά, αλλαγή οικείας, μετοίκηση σε άλλη περιοχή.

Οι μπλεγμένοι σε παράλληλες καταστάσεις, είτε αυτές αφορούν τρίτα παρόντα άτομα, είτε εκκρεμείς καταστάσεις, με το παρελθόν, μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι, θα πρέπει άμεσα να πάρουν τις αποφάσεις τους, για το που και με ποιον τελικά θέλουν να είναι. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες, που καλύπτουν προσωρινά κάποια ψυχολογικά κενά … αλλά και βάζουν μεγάλα ρίσκα, σε αποκαλύψεις … που δεν θα ευχαριστήσουν κανέναν.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μια μερίδα των γήινων ζωδίων, ίσως και μέσα στον επόμενο μήνα, να κάνει γνωριμίες ουσιαστικές, που να τους βγάλει από τον φαύλο κύκλο των λάθος επιλογών.
Ερωτική εύνοια : 94 %
Money status : 97 %
Τύχη με ζώδια του Νερού

zwdia - love