Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 10/05 Τετάρτη

97723020

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 10/05

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Ο κόπος και τα λόγια σας, πιάνουν τόπο. Έχετε αποδείξει ποιοι πραγματικά είστε και το μόνο που ζητάτε, είναι να πάρετε κάτι αντίστοιχο.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Λέων

Ταύρος: Δεν έχετε αυτήν την ημέρα, και την καλύτερη διάθεση. Αυτό που σας χαλάει είναι ότι ο σύντροφος σας, δεν είναι τόσο εξωστρεφής όσο εσείς.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Οι απόψεις μέσα σε μια σχέση, όταν είναι διαφορετικές, σημαίνει ότι υπάρχει κάτι υγιές. Στο αντίθετο σενάριο, να αρχίσετε να αναρωτιέστε.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Καρκίνος: Το βλέμμα σας κρύβει πολλά. Κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί στην ερωτική σας σχέση, δεν μπορούν να σας κρατήσουν πια.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

Λέων: Αδειάστε το μυαλό σας, από όλα αυτά που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Τελείωσαν, και εσείς καλείστε να κάνετε κάτι περισσότερο για τον εαυτό σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Παρθένος: Πολλά τα ζητήματα που πρέπει να συζητήσετε αυτές τις ημέρες, με τον άνθρωπο σας. Ένα από αυτά έχει να κάνει και με τις οικονομικές σας διαφορές.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Ζυγός: Ο Άρης από την θέση του, σας τροφοδοτεί με λάμψη και γοητεία. Αυτό είναι και κάτι που θα φέρει πολύ κόσμο, γύρω σας με ερωτική διάθεση.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Μια είδηση από το παρελθόν θα σας αναστατώσει και θα σας βάλει σε σοβαρές σκέψεις, για επανασύνδεση. Βάλτε μπροστά και την λογική.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Σκορπιός

Τοξότης: Το όραμα που είχατε για την αισθηματική σας ζωή… δεν έχει να κάνει με τίποτα με όλα αυτά που περνάτε στο παρόν σας. Αλλάξτε το λοιπόν.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Τοξότης

Διαβαστε αναλυτικα το Ωροσκοπιο του Αναδρομου Πλουτωνα  για καθε συνδυασμο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Τα συναισθήματα, του ανθρώπου σας, είναι δυνατά, και το ξέρετε. Είναι και ο λόγος που θα σας κάνει, να σκεφτείτε την περαιτέρω δέσμευση.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

Υδροχόος: Έχετε προσελκύσει γύρω σας, καινούργιο κόσμο, και αυτό σας κάνει και αισθάνεστε υπέροχα. Νέος έρωτας, θα σας χτυπήσει σύντομα την πόρτα της καρδιάς σας.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Ιχθείς: Οι εμπειρίες του παρελθόντος, σας έχουν κάνει ακόμη πιο δυνατούς. Αυτό να το έχετε κατά νου, καθώς σας έρχονται καινούργιες επαφές – γνωριμίες.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Σκορπιός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.