Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 18/08 Παρασκευή

sxesi-sex

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 18/08

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Αυτά που έχετε ακούσει για τον άνθρωπο σας, μην τους δίνετε και τόση σημασία. Εσείς μόνο ξέρετε … που είναι η αλήθεια και που το ψέμα.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Ιχθείς

Ταύρος: Όλα τα προηγούμενα που έχουν συμβεί μέσα στην σχέση σας, καλό θα ήταν να τα ξεχάσετε. Οι μέρες δίνουν ευκαιρίες και νέα ανοίγματα.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Αυτό που έχει σημασία είναι να βρείτε όλα τα μείον στον χαρακτήρα σας… ίσως και να είναι το βασικό κλειδί για να ορθώσετε την σχέση σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Λέων

Καρκίνος: Έχετε γίνει πάρα πολύ τυπικοί μέσα στον δεσμό σας, και αυτό σίγουρα δημιουργεί κλυδωνισμούς μέσα στο μυαλό του συντρόφου σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ζυγός

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Όλα έχουν έρθει σύμφωνα με τις δικές σας προδιαγραφές. Τώρα το μόνο που απομένει είναι και να κλείσετε τις πόρτες στο παρελθόν μόνιμα.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ιχθείς

Παρθένος: Η καρδιά σας έχει πληγωθεί αμέτρητες φορές και στο τώρα μια ακόμη. Αυτό είναι και κάτι που εσείς θα πρέπει κάποια στιγμή… να το σταματήσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Ζυγός: Είσαστε μέσα σε μια ασταμάτητη αγωνία, όπου σας οδηγεί σε εντάσεις και λόγια άσχημα μέσα στον δεσμό σας. Περιορίστε το.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Σκορπιός: Μέσα στο ερχόμενο Σαβ/Κο, θα δείτε ότι κάποια πράματα θα αρχίσουν να λειτουργούν σύμφωνα με τις δικές σας προδιαγραφές. Κυρίως τα αισθηματικά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Ιχθείς

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης: Ο κόσμος σας έχει γίνει η εργασία σας. Αυτό είναι και κάτι, που ήδη έχει ενοχλήσει τον άνθρωπο σας, που σας πλησιάζει με απορίες.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Παρθένος

Αιγόκερως: Το Καλοκαίρι φεύγοντας, θα σας δώσει πολλές ακόμη ευκαιρίες, έτσι ώστε να γνωρίσετε νέα πρόσωπα και να μπείτε και πάλι στα παιχνίδια του έρωτα.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Τοξότης

Υδροχόος: Το να μην μιλάτε για όλα αυτά που σας πιέζουν, πιθανόν και να κάνετε κακό, στην ψυχολογία σας. Αλλά και η άλλη πλευρά δεν θα ξέρει πώς να σας διαχειριστεί.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

Ιχθείς: Αφήστε τις υπερβολές και τις παρεξηγήσεις με το παραμικρό. Αυτό είναι και κάτι που διαφημίζει με τον χειρότερο τρόπο τον χαρακτήρα σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.