Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017 Α

zwdia-prwti-imera-kalokairioy

Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017 

καλοκαίρι κριός

Αυτό είναι ένα καλοκαίρι που επιφυλάσσει μια απομάκρυνση πολλών Κριών από ένα παιδί ή ένα εγγόνι. Αιτία γι’ αυτό μπορεί να είναι η απόκτηση δικού του σπιτιού ή η μετοίκιση σε άλλη πόλη ή χώρα για σπουδές ή επαγγελματικούς λόγους. Να ξέρετε ότι όποιες διαφωνίες σας κι αν υπάρξουν με ένα νεότερο άτομο αυτού του τύπου, θα ξεπεραστούν γρήγορα.

Αυτή την περίοδο θα είστε σε ετοιμότητα να υποστηρίξετε τα όνειρα και τους στόχους σας και να παλέψετε για να τα πραγματώσετε. Θα είναι πολλές οι σημαντικές ευκαιρίες που θα σας προσφερθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε οικονομικά προβλήματα, που σχετίζονται με καθυστερήσεις σε πληρωμές ή με οικονομικά έγγραφα. Ειδικά για τις γυναίκες Κριούς, η εποχή ενδείκνυται για να επιλύσετε δικαστικές ή νομικές υποθέσεις σας.

zodia-taro-45

 

Το κλίμα στις σχέσεις σας όλων των τύπων ενδέχεται να είναι λίγο τεταμένο μέσα στο καλοκαίρι του 2017. Καλό θα είναι να προσέξετε λίγο την τάση που θα έχετε, να μην ακούτε τις απόψεις των άλλων. Το μόνο θετικό σε αυτό, θα είναι ότι θα διαβλέψετε ποιοι σας προσεγγίζουν με πρόθεση να σας εκμεταλλευτούν – ακόμη και για οικονομικούς λόγους. Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τα έξοδά σας αυτή την περίοδο, ιδιαίτερα με τις δαπάνες σε είδη για το σπίτι και τον εξοπλισμό σας. Είναι πολύ πιθανό επίσης, να ακούσετε για οικονομικές απώλειες ή την οικονομική κατάρρευση ενός ατόμου του κοινωνικού σας κύκλου.

Αυτό το καλοκαίρι θα βιώσετε κάποια ιδιαίτερα και σπουδαία γεγονότα, σε σχέση με μια γυναίκα ή ένα κορίτσι. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα υποστούν κάποιες αλλαγές, ιδιαίτερα εκείνες που έχουν γίνει λίγο δυσχερείς τον τελευταίο καιρό. Η προσέγγιση από μια γυναίκα – που θα ανήκει στον στενό σας κύκλο – δεν θα είναι τόσο γνήσια και ειλικρινής όσο θα θέλατε. Είναι θέμα χρόνου να καταφέρετε να βγάλετε τη μάσκα της γλυκιάς συμπεριφοράς της…

zodia-astra-tarot

καλοκαίρι ταύρος

Το φετινό καλοκαίρι σας θα αρχίσει πολύ ευχάριστα, με αφορμή ένα ταξίδι που θα συνδυάζει διασκέδαση και εργασία. Δεν αποκλείεται να περιλαμβάνει συναντήσεις ή τη συντροφιά ατόμων από τον οικογενειακό ή τον φιλικό σας κύκλο. Σας αναμένουν ευχάριστες ειδήσεις, προσκλήσεις ή δώρα.

Τα σημαντικά γεγονότα που θα βιώσετε θα σχετίζονται με κάποιες νέες δραστηριότητες, κυρίως με καινούργια πρόσωπα που θα ενταχθούν στον εργασιακό σας κύκλο ή αλλαγή του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Αν θελήσετε εσείς να δοκιμάσετε την τύχη σας ζητώντας αλλαγή πόστου, θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή γιατί η διαδικασία θα είναι αργή μέχρι να φτάσετε στην επιτυχία.

taro-oroskopio-54

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να επιδείξουν οι γυναίκες Ταύροι αυτή την περίοδο, γιατί θα έχουν την τάση να εμπλέκονται σε προστριβές με άτομα που διέπονται από μοχθηρία και εκδικητικότητα… Να επιλέγετε με προσοχή τις «φωτιές» που θα ανάβετε και τα άτομα που θα περιλαμβάνουν.

Το καλοκαίρι του 2017 θα θελήσετε να πουλήσετε ακίνητα ή πράγματα που δεν χρησιμοποιείτε πλέον. Η πληρωμή σας, ωστόσο, θα πάρει λίγο περισσότερο χρόνο απ’ όσο υπολογίζετε. Ένα πρόβλημα με ένα ακίνητο ή ένα έκτακτο οικογενειακό πρόβλημα που θα ανακύψει, θα το μοιραστείτε με μια γυναίκα της οικογένειάς σας. Σε γενικές γραμμές, η οικογένεια θα έχει έντονη παρουσία στη ζωή σας και στο σπίτι σας όλη αυτή την περίοδο. Επίσης είναι πολύ πιθανό να μάθετε ή να λάβετε πρόσκληση για τον αρραβώνα ή το γάμο ατόμων του φιλικού σας κύκλου ή από το συγγενικού περιβάλλον του έτερου ήμισύ σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

καλοκαίρι δίδυμοι

Το καλοκαίρι του 2017 προβλέπεται να σας προσφέρει χαρά, με κάποιο δώρο ή μια αγορά που θα έχει μεγάλη σημασία για εσάς. Δεν αποκλείεται να αφορά ένα ακίνητο ή κάποια διαχείριση, που θα σημαίνει ένα νέο όμορφο ξεκίνημα για τη ζωή σας! Ευχάριστες θα είναι και οι πολλές καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε αυτή την εποχή, τόσο σε φιλικό επίπεδο όσο και σε ρομαντικό.

Όσο αφορά τα επαγγελματικά σας, κάποια άτομα που θα μπουν τώρα στη ζωή σας και θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα, θα σας προσδώσουν πολύ θετική ενέργεια και θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. Στους άντρες Διδύμους θα προκύψει μια ανέλπιστη ευκαιρία ή πρόταση, που θα δυσκολευτούν στη λήψη τελικής απόφασης. Δεν αποκλείεται να θελήσουν να κερδίσουν λίγο χρόνο, μέχρι να βεβαιωθούν ότι αφορά κάτι γνήσιο και όχι μια φάρσα.

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Κάποια οικογενειακά προβλήματα που θα ανακύψουν αυτή την περίοδο, θα σας υπενθυμίσουν ότι αμελήσατε να δώσετε την πρέπουσα σημασία τη στιγμή που έπρεπε. Τώρα αυτά τα θέματα θα είναι λίγο πιο επώδυνα ή πιο επίπονα μέχρι την επίλυσή τους. Ωστόσο, μέχρι και το τέλος Αυγούστου θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να αποκαταστήσετε φιλικές σχέσεις με ένα πρώην ταίρι ή σύζυγό σας. Αυτό θα αποτελέσει μεγάλη ανακούφιση για εσάς, καθώς ο χωρισμός σας δεν ήταν ομαλός… Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, η επιστροφή του παλαιότερα ιδιαίτερου ατόμου θα συνοδευτεί με άφεση αμαρτιών για λάθη του παρελθόντος και από τις δύο πλευρές.

Το φετινό καλοκαίρι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις δαπάνες σας, ειδικά όσες αφορούν παιδιά. Αν παρασυρθείτε, είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε αργότερα σε δυσχερή θέση. Όσο θα προσεγγίζει το φθινόπωρο, θα ανακύψουν έκτακτα και σημαντικά έξοδα σε σχέση με παιδιά ή εγγόνια, ενώ κάποιες εισπράξεις που θα αναμένετε εκείνη την περίοδο θα σημειώσουν καθυστερήσεις ή επιπλοκές.

zwdia

καλοκαίρι καρκίνος

Το φετινό καλοκαίρι σας θα χαρακτηριστεί από την παρουσία μιας γυναίκας από το φιλικό ή το συγγενικό σας περιβάλλον, με την οποία θα έρθετε πολύ πιο κοντά. Επίσης θα υπάρξει πληθώρα σημαντικών γεγονότων στο περιβάλλον του σπιτιού σας και με άτομα που σχετίζονται με κάποια περιουσιακά στοιχεία σας. Η πορεία των σχεδίων ή των προσδοκιών σας θα είναι λίγο αργή – ειδικά για τις γυναίκες Καρκίνους – όμως θα υπάρχει συγκεκριμένος λόγος γι’ αυτό και θα τον γνωρίζετε. Οι άντρες Καρκίνοι θα αντιμετωπίσουν προβλήματα με κάποια έγγραφα ή σημαντικές πληροφορίες, που θα χαθούν ή θα διαρρεύσουν σε άτομα που δεν θα θέλατε.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού θα προκύψουν έξοδα που θα αφορούν ένα ταξίδι σας. Να είστε προσεκτικοί με τα χρήματά σας, τόσο αυτά που θα στείλετε αλλά και όσα αναμένετε να εισπράξετε από άλλες περιοχές. Μην επιλέξετε ανασφαλείς τρόπους μεταφοράς χρημάτων, ούτε την παρέμβαση ατόμων που δεν γνωρίζετε πολύ καλά.

Η καλή τύχη θα είναι με το μέρος σας το μεγαλύτερο μέρος της περιόδου μέχρι και το τέλος Αυγούστου. Κάποιες απροσδόκητες συγκυρίες μάλιστα, θα σας κάνουν να σκέφτεστε κατά πόσο πραγματικά συμβαίνουν όλα αυτά τα θετικά πράγματα σε εσάς! Θα μάθετε ευχάριστες ειδήσεις για τη γέννηση ενός παιδιού ή ένα σημαντικό γεγονός που θα αφορά τη ζωή ενός παιδιού. Ευοίωνες θα είναι οι εξελίξεις και για όσους από εσάς αναμένετε να αποκτήσετε απόγονο ή εγγόνι.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις