Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 10/06 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Η θέση που κρατάτε, προς τον άνθρωπο σας, μόνο τον μπερδεύει περισσότερο. Αν είσαστε λοιπόν έτοιμοι, κάντε τα προσωπικά σας ξεκαθαρίσματα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Αυτό το Σ/Κ, θα γίνουν πολλά και ενδιαφέροντα. Κάποιος που είναι γύρω σας, και τον ενδιαφέρετε θα σας προσφέρει κάτι περισσότερο, από την φιλία του.
Ερωτική έλξη: 9/10

 

Δίδυμοι
Σίγουρα τα νεύρα σας, δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Βρείτε την προσωπική σας ισορροπία και μετά βάλτε και σε μια τάξη την πολυεπίπεδη ερωτική σας ζωή.
Ερωτική έλξη: 10/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Είσαστε ανάμεσα σε δύο πολύ δύσκολες επιλογές. Αυτό συσχετίζεται με το παρελθόν αλλά και το παρόν, που σας προσφέρουν προτάσεις που δεν μπορείτε να αρνηθείτε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Λέων
Πολλές οι κρούσεις που σας έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, από ένα παλιό σας φλερτ. Το μόνο που χρειάζεται πια, είναι και να σας πείσει.
Ερωτική έλξη: 7/10

zodia-zvdia-oroskopio-11

Παρθένος
Υπάρχει ένας κρυφός έρωτας για εσάς, που μέσα σε αυτές τις ημέρες, θα σας πλησιάσει και θα σας κάνει την εξομολόγηση του. Κρατήστε την μεγάλη έκπληξη σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Κάποια στιγμή θα πρέπει να βάλετε ένα στοπ, σε αυτά που επιτάσσει μόνο η καρδιά σας. Δεν σας έχουν βγει και τα καλύτερα. Εντάξτε σε αυτό και την λογική.
Ερωτική έλξη: 8/10

Σκορπιός
Κάθε άνθρωπος, είναι διαφορετικός και σας προσφέρει κάτι άλλο. Αυτά είναι λεπτά σημεία, που πρέπει μέσα στην σχέση σας να τα ξεδιαλύνετε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Κάποιος σας “τσεκάρει”, με ερωτικό τρόπο, που δείχνει πια ξεκάθαρα την ερωτική του διάθεση απέναντι σας. Αυτό είναι και κάτι που θα ανοίξει τους δρόμους, για μια καινούργια σχέση.
Ερωτική έλξη: 7/10

Αιγόκερως
Είσαστε στον έρωτα πολλοί τολμηροί. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα φέρει στο μονοπάτι σας, καινούργιο κόσμο. Ωστόσο, δεν κάνουν όλοι για τα γούστα σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Υδροχόος
Με τις αστρολογικές συνθήκες του τώρα, να σας υποστηρίζουν σε όλες τις δράσεις σας, εσείς θα καταφέρετε να τα ξαναβρείτε με τον αγαπημένο σας σύντροφο.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ιχθείς
Αδυνατείτε να συντονιστείτε με τον άνθρωπο σας. Ίσως και να χρειάζεστε και οι δύο, παραπάνω χρόνο για να βρείτε τις μεταξύ σας ισορροπίες.
Ερωτική έλξη: 10/10

zwdia-zodia-astrologia-65