Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 14/06 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Εσείς είστε οι καλύτεροι της εποχής και το μόνο σίγουρο είναι ότι, θα έρθουν ειδήσεις από κάποιον πιο παλιό σας έρωτα, που θέλει να σας πει κάτι!
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Τα πράματα δεν έχουν την εξέλιξη που ζητάτε. Σε αυτό λοιπόν υπεύθυνος είναι και ο άνθρωπος σας. Αυτό το Σ/Κ, θα υπάρξουν εξελίξεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Για όσες ακόμη ημέρες, θα είναι ο Ήλιος πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, εσείς θα έχετε την ευκαιρία, να λύσετε τις στάσιμες καταστάσεις, της ερωτικής σας ζωής.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Αν έχετε κάτι σημαντικό να πείτε, αυτήν την εποχή στον άνθρωπο σας, τότε απλά σκεφτείτε αν τελικά είναι και η παρούσα σχέση αυτό που ζητάτε.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Είσαστε κάτω από την ερωτική πολιορκία, κάποιων καινούργιων γνωριμιών, που σίγουρα δεν σας αφήνουν αδιάφορους. Σκεφτείτε πριν αποφασίσετε για οτιδήποτε.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia - love

Παρθένος
Έχετε πια απαγορέψει στον εαυτό σας, να σκέφτεται τι έχει γίνει στο άτυχο παρελθόν. Οι μέρες οι επόμενες θα φέρουν και καινούργιο κόσμο γύρω σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Υπάρχει ένα άτομο από τον εργασιακό σας κύκλο, που επιθυμεί να σας πλησιάσει και να σας εξομολογηθεί αισθήματα και σκέψεις για το πρόσωπο σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Έχετε κερδίσει τις εντυπώσεις εκεί και σε αυτόν που θέλατε. Αυτό που θα περιμένετε μέσα στις επόμενες ημέρες είναι και οι αποκαλύψεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις  ερωτικες προβλεψεις  Καλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Εκπλήξεις, σας περιμένουν στην επόμενη γωνία. Αυτός που αγαπάτε και καρτερείτε, θα σας εμφανιστεί το επόμενο χρονικό διάστημα με πιο σαφείς προτάσεις για τους δύο σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Τα θεμέλια της σχέσης σας, είναι καλά και δυνατά. Αυτό που απομένει είναι μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι να πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Υπάρχει μια κούραση στον άνθρωπο σας, από την πίεση που του ασκείτε, μόνο και μόνο για να σας απαντήσει, σε όλες αυτές τις ανασφάλειες που σας κυκλώνουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Τα μαθήματα δεν είναι για εσάς. Αυτό που έχει την σημασία του, είναι να δείτε αν το άτομο, το οποίο σας ψάχνει είναι και κοντά στις δικές σας προδιαγραφές.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia-zodia-astrologia-65