Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 15/09 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Όλα έχουν κάτι που να σας κάνουν να σκέφτεστε τα παλιά. Αυτό πάντως το Σαβ/Κο, θα έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις, από νέο κόσμο.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Δεν θα χρειαστεί να πιέσετε κανέναν και καμία κατάσταση, για να πάρετε τελικά τις απαντήσεις, που θέλετε. Οι εκπλήξεις θα είναι μπροστά σας, μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Αφού και εσείς βλέπετε, ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, δεν αντιδρά, γιατί συνεχίζετε και επιμένετε, και χάνετε την ώρα σας?!
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Οι δράσεις και τα λόγια που έχετε φανερώσει στο άτομο που σας νοιάζει ερωτικά ήδη έχουν κάνει την καλύτερη εντύπωση. Τα καλύτερα μπροστά σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Κοιτάτε πάντα να κάνετε πράματα και να βολεύετε τους πάντες. Κάπως έτσι, στο τώρα έχετε μείνει μόνοι σας, και μάλλον και δυσαρεστημένοι.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Ο δρόμος που έχετε πάρει της μοναξιάς, δεν σας αρέσει. Άρα ξεκινήστε με το να βγείτε έξω με τις παρέες σας, και να σταματήστε να σκέφτεστε μόνο τα παλιά.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Όλα έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο για να γίνουν. Μην πιέζετε κανέναν για να σας δείξει την αγάπη, την αφοσίωση και την φροντίδα του.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Από αύριο και μέχρι να λήξει ο μήνας, εσείς θα έχετε αρκετές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που θα σας κάνουν να λύσετε αρκετές εκκρεμότητες με τον άνθρωπο σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Τοξότης
Αν υπάρχουν μέσα στην καρδιά σας, ακόμη ανοιχτές ερωτικές υποθέσεις, από το πρόσφατο παρελθόν σας, ίσως και να είναι η αιτία, να μην μπορείτε να ευχαριστηθείτε το παρόν σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Αυτά που έχετε περάσει, το τελευταίο χρονικό διάστημα, σας έχουν κάνει ακόμη πιο δυνατούς και σίγουρα, σας έχουν δώσει και περισσότερες επιλογές.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Ανοίξτε τα μάτια σας και θα δείτε, ότι πολλά νέα χαμόγελα σας περιτριγυρίζουν. Μέσα από αυτά, σίγουρα θα βρεθεί και κάτι που θα σας συγκινήσει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Υπάρχουν κάποια θέματα που ο άνθρωπος σας, θα πρέπει να λύσει με τα οικεία περιβάλλοντα σας, και μετά να προχωρήσει σε κάτι πιο σημαντικό.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia-fotia