Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 24/05 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Εσείς είστε το ζώδιο, που ποτέ δεν θα αισθανθείτε μοναξιά. Με τόσο κόσμο γύρω σας, σίγουρα όλο και κάποιος μεγάλος έρωτας θα σας κατακτήσει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Υπάρχουν πολλά μέσα στην καρδιά σας, που σας πονούν. Κάντε λίγη υπομονή και θα δείτε ότι αυτός που καρτερείτε, θα έρθει και πάλι στην ζωή σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Όλες οι σκέψεις σας, είναι στο παρελθόν και σας βασανίζουν. Μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα έρθουν κάποιες ειδήσεις του τότε και θα σας δικαιώσουν.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Υπάρχουν πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες στον κύκλο σας. Σηκώστε λοιπόν τις κεραίες σας, και θα δείτε, ότι κάποιος σας κοιτάζει με ερωτευμένο βλέμμα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Είχατε μια δύσκολη κατάσταση μέσα στην σχέση σας, που τώρα και εσείς βλέπετε ότι εξομαλύνετε. Σίγουρα το Καλοκαίρι αναμένεται …ΗΟΤ.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Από σήμερα και μέχρι το Σ / Κ, εσείς θα δεχτείτε ερωτικές προτάσεις, που δεν σας αφήσουν ασυγκίνητους. Εσείς οι εν σχέση, κρατήστε αποστάσεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Δεν ανήκετε και στα πιο πιστά ζώδια, και αυτό έχει κάνει τον άνθρωπο σας, να έχει μεγάλες ανασφάλειες για εσάς και το μέλλον της σχέσης σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Εσείς περιμένετε να ισορροπήσουν τα οικονομικά σας, για να κάνετε τις πιο επίσημες και σοβαρές προτάσεις στον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι, που το εκτιμά.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Τοξότης
Έχει έρθει η ώρα για να γίνουν οι αισθηματικές αποκαλύψεις κάποιου, που εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, σας θέλει για να γίνετε το ταίρι του.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Μέχρι να φύγει αυτός ο δύσκολος Μάιος, εσείς θα έχετε ξεκαθαρίσει μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας… ποιον επιθυμείτε να έχετε μόνιμα στην προσωπική σας ζωή.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Αυτά που σκέφτεστε να κάνετε για το Καλοκαίρι, καλό θα ήταν από τώρα να τα συζητήσετε, πιο αναλυτικά με τον άνθρωπο σας. Το αποτέλεσμα θα είναι πλήρες.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα δεχτείτε τηλεφωνήματα που θα σας αναστατώσουν. Κάποια γνωριμία του τελευταίου καιρού, επιθυμεί να σας δει πιο προσωπικά!
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia shmera