Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 25/09 Κυριακή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός

Αυτό που συνέχεια κυνηγάτε, σας φεύγει από τα χέρια. Για αυτό το βράδυ μην κάνετε κάτι διαφορετικό. Απλά δηλώστε την απουσία σας …και αφήστε να σας ψάξουν.

zodia-taro-45

Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 22:00

Ταύρος

Το βράδυ αυτό μπορεί και να σας δυσκολέψει σε αισθηματικό επίπεδο. Κρατήστε την ψυχραιμία σας …και σίγουρα απομακρύνετε τα δάκτυλα σας από πληκτρολόγια, κάθε είδους!

Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 24:00

Δίδυμοι

Οι βραδινοί περίπατοι, δεν είναι για εσάς που είστε σε σοβαρές σχέσεις. Προσέχετε γιατί με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, πολλά από τα μυστικά σας τείνουν να φανερωθούν.

Ερωτική ένταση: ΗΟΤ γύρω στις 22:00

Καρκίνος

Παραμελείτε τον ίδιο σας τον εαυτό, μόνο και μόνο για να σκέφτεστε και να ασχολείστε με κάποιον, που δεν δείχνει να σας ψάχνει ή να τον ενδιαφέρετε. Γιατί?!

Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 23:00

Λέων

Οι βραδινές σας σκέψεις, είναι μόνο πάνω σε αυτό το άτομο που μονοπωλεί την καρδιά σας. Ίσως και οι δικές του. Συγχρονιστείτε όμως για να περνάτε καλά!

Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 20:00

Παρθένος

Τα μάτια σας μαρτυρούν τις επιθυμίες σας. Μην κάνετε κάτι υπερβολικό και άσχημο αυτό το βράδυ. Δεν είναι κατάλληλη η εποχή για υπερβάσεις… κάθε τύπου.

Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 22:00

Ζυγός

Σκορπίστε απόψε την θετική σας ενέργεια, και ένα πλατύ χαμόγελο σε όλους αυτούς που το ζητούν. Οι υπόλοιποι μπορούν να περάσουν το βράδυ, αγκαλιά με τον εγωισμό τους.

Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 23:00

Σκορπιός

Μην πολυσκέφτεστε, απλά κάντε το. Αν πραγματικά αυτό θέλετε να κάνετε, ένα τηλεφώνημα, ένα μήνυμα, τότε προχωρήστε… και ότι βρέξει ας κατεβάσει.

Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 20:00

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις    ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας    astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης

Αφού το ξέρετε και εσείς. Δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πάτε την σχέση σας πιο κάτω. Αποφύγετε όλα αυτά να τα ανακυκλώνετε τις βραδινές ώρες.

Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 21:00

Αιγόκερως

Είσαστε λίγο βουρκωμένοι, στεναχωρημένοι?! Μην το κάνετε αυτό κάθε βράδυ στον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται… δεν εξυπηρετεί κανέναν σκοπό.

Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 22:00

tarw-wroskopio-4

Υδροχόος

Μπορεί να υπάρχει η θέληση απόψε να δείτε το εν λόγω άτομο, αλλά το να ξανακατρακυλήσετε στο να ζητήσετε και πάλι πρώτοι εσείς, συνάντηση, ίσως πάει πολύ.

Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 23:00

Ιχθείς

Το μάτι απόψε θα είναι γαρίδα. Αυτό το κινητό σας, έχει γίνει το μόνιμο αξεσουάρ. Το πιο πιθανόν είναι κάποιοι, να επικοινωνήσουν με διπλωματικό τρόπο.

Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 21:00

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις