Ταρω προβλεψεις Πανσεληνου 16/09

tarw-krisi

ταρω 16/09

Κριός: Το 3 των Πεντάκτινων

Τα πολλά χέρια ολοκληρώνουν την κάθε δουλειά πολύ πιο γρήγορα. Η συγκεκριμένη κάρτα αποτελεί ένα μήνυμα προς εσάς, προκειμένου να συνθέσετε την ομάδα σας και να επιτρέψετε στους άλλους να σας βοηθήσουν να φτάσετε στους στόχους σας.

Να είστε ανοικτοί στην πιθανότητα παράδοσης του ελέγχου για αυτή την πορεία, με τη γνώση ότι οι υποστηρικτές σας μπορούν να ενισχύσουν την προώθησή σας, μέσα από τα ιδιαίτερα ταλέντα και τις προοπτικές σας. Μπορεί εσείς να γεννήσατε την ιδέα, όμως όταν σας βοηθούν και άλλοι να την μορφοποιήσετε, γίνεται ακόμη πιο μαγική!

zodia-taro-45

Ταύρος: Το 3 των Κυπέλλων

Αυτή η κάρτα αποτελεί ένα μήνυμα προς εσάς, ότι πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να «κανακέψετε» τις σχέσεις σας. Πρέπει να βάλετε σε προτεραιότητα το να περάσετε χρόνο με τους αγαπημένους σας, να μιλήσετε με φίλους που έχετε χαθεί τον τελευταίο καιρό, να επανασυνδεθείτε με «αδελφές – ψυχές».

Η δουλειά μπορεί να περιμένει, οι υποχρεώσεις μπορούν να περιμένουν. Η καλή σχέση με τους ανθρώπους που αγαπάτε, είναι αυτή που σας διατηρεί δυνατούς και σας δίνει ευτυχία.

Δίδυμοι: Το 9 των Ξιφών

Πρέπει να προσέξετε τον εαυτό σας αυτή την περίοδο. Δώστε σημασία στο πώς νιώθει το σώμα σας, πώς νιώθει το πνεύμα σας, πώς εκλαμβάνετε τα συναισθήματα. Αυτή η κάρτα σας ειδοποιεί ότι το άγχος και η πίεση ενδέχεται να εκφραστούν με τρόπους που σας επηρεάζουν σωματικά. Μπορεί να έχετε αϋπνία, να βλέπετε άσχημα όνειρα, να έχετε μια γενική ταραχή και να κάνετε αρνητικές σκέψεις.

Φροντίστε να βρίσκετε χρόνο να ασχολείστε με όσα απολαμβάνετε, προκειμένου να ισορροπείτε τις επιπλέον πιέσεις που μπορεί να βιώνετε.

zwdia-66

Καρκίνος: Ο Κόσμος

Ο Κόσμος είναι το σύμβολο της πληρότητας. Αποτελεί ένα μήνυμα και μία υπενθύμιση, ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να νιώθετε ολοκληρωμένοι. Πρέπει μόνο να κοιτάξετε μέσα σας, για να μετρήσετε τα θετικά που υπάρχουν στη ζωή σας και να επικεντρωθείτε σε αυτά.

Γιορτάστε για τα ορόσημα που περάσατε, για τα πρόσφατα επιτεύγματά σας, και πάρτε λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε σε αυτό ακριβώς το σημείο που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή.

Λέων: Η Κρίση

Οι πρόσφατες εμπειρίες σας σάς έχουν βοηθήσει να αναβαθμιστείτε, ειδικά όσο αφορά τον τρόπο που σκέφτεστε και να αντιλαμβάνεστε τον κόσμο γύρω σας. Η κάρτα της Κρίσης αποτελεί ένα μήνυμα, ότι πρέπει να αναβαθμίσετε εξίσου τις επιλογές και τις πράξεις σας. Επιλέξτε να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας, επιλέξτε να παίρνετε αποφάσεις που θα έχουν τον καλύτερο δυνατό αντίκτυπο στον κόσμο γύρω σας.

Το μυαλό σας έχει ανοίξει σε όλες τις δυνατότητες που σας περιβάλλουν, και εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς να χαράξετε την πιο θετική πορεία για τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Παρθένος: Η Βασίλισσα των Ράβδων

Δοκιμάστε κάτι καινούργιο αυτή την εποχή, βγείτε έξω από τα τετριμμένα σας. Αυτή η κάρτα αποτελεί το σύμβολο της νέας ανανεωμένης ενέργειας, που θα σας ενθουσιάσει και θα σας εμπνεύσει.

Ακολουθήστε πλέον την καρδιά σας, ακόμη κι αν φαντάζει σαν να σας χαράζει μια απρόβλεπτη και τρελή διαδρομή! Υπάρχει ελευθερία και έμπνευση στην επιλογή να κατευθυνθείτε σε αυτά που αγαπάτε.

Ζυγός: Οι Εραστές

Αυτή η κάρτα αποτελεί ένα μήνυμα, που αφορά το είδος της αγάπης που επιλέγετε να προσκαλέσετε στη ζωή σας. Είστε ευτυχείς και πλήρεις με την ενέργεια που μοιράζεστε με τους ανθρώπους που αγαπάτε; Αν είστε, φροντίστε αυτές τις σχέσεις σας και βοηθήστε ώστε οι εν λόγω δεσμοί να ωριμάσουν και να δυναμώσουν. Αν οι σχέσεις αγάπης που διατηρείτε δεν είναι αυτό ακριβώς που θέλατε, πρέπει τώρα να δείτε καθαρά ποια αίσθηση βγάζετε εσείς προς τα έξω. Οι δικές σας δονήσεις θα έλξουν την ίδια ενέργεια μέσα στη ζωή σας…

zwdia-zodia-astrologia-65

Σκορπιός: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων

Αυτή η κάρτα αποτελεί ένα στιβαρό μήνυμα προς εσάς να ακολουθήσετε τα όνειρά σας. Ειδικά τα όνειρα που είναι καινούργια, ενθουσιώδη και γεμάτα δυνατότητες. Φροντίστε να αφιερώνετε χρόνο σε όλα εκείνα που σας κάνουν να νιώθετε ανανεωμένοι και γεμάτοι έμπνευση.

Ενόσω ακολουθείτε την έμπνευσή σας, θα συναντάτε νέες ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να πραγματώσετε τις νέες ιδέες σας.

Τοξότης: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων

Αυτή η κάρτα αποτελεί μια προτροπή προς εσάς να μειώσετε τους ρυθμούς σας, και να μην βιάζεστε να ολοκληρώσετε στόχους που αφορούν τα σχέδια και τα όνειρά σας. Βιώνετε μια περίοδο που πρέπει να είστε φιλόπονοι και να δίνετε μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες. Σας καλεί επίσης να μειώσετε τις κοινωνικές σας δραστηριότητες, και αντ’ αυτών να εστιάσετε την ενέργειά σας στο να πετύχετε τη μεγαλύτερη δυνατή πρόοδο στη δουλειά σας.

Να έχετε συνεχώς στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι θα κάνετε τα λιγότερα λάθη, αν δεν βιάζεστε.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Αιγόκερως: Το 7 των Ράβδων

Αυτή η κάρτα συμβολίζει την αυτοπεποίθησή σας αλλά και το εσωτερικό σας φως. Υποστηρίξτε αυτά στα οποία πιστεύετε, ακόμη κι αν αυτό αποτελέσει πρόκληση. Θα δείτε ότι θα εμπνεύσετε και θα φωτίσετε την πορεία και άλλων, όταν λέτε όσα αληθεύουν.

Πιστέψτε στον εαυτό σας και μην επιτρέψετε σε αμφιβολίες ή φόβους να εισβάλουν, και να μειώσουν το φως και τη δύναμή σας.

Υδροχόος: Το 8 των Κυπέλλων

Αυτή η κάρτα φέρνει ένα μήνυμα προς εσάς, να απομακρυνθείτε από το παρελθόν. Είναι αποδεκτό να αποδεσμευτείτε από όλα αυτά που δεν αποδίδουν, ή δεν τέλειωσαν όπως είχατε φανταστεί. Έχει έρθει ο καιρός να ψάξετε λίγο μέσα στην ψυχή σας, για να αλλάξετε την αντίληψή σας περί επιτυχίας.

Η ζωή και η εικόνα που έχετε δημιουργήσει για τον εαυτό σας, ίσως σας κάνει να νιώθετε ανικανοποίητοι και ρηχοί. Είναι πλέον η κατάλληλη εποχή να αναζητήσετε αυτά που θα σας γεμίσουν με αγάπη και θετικές δονήσεις, ενώ παράλληλα θα απελευθερώνεστε από αυτό που νομίζατε ότι ήταν η ζωή σας…

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ιχθύες: Το 10 των Ράβδων

Αυτή η κάρτα αποτελεί το σύμβολο της σκληρής δουλειάς και των προσπαθειών που έχετε καταβάλει, προκειμένου να φτάσετε εδώ που είστε. Είναι επίσης μια υπενθύμιση ότι μπορείτε να τα καταφέρετε ακόμα καλύτερα, όταν ζητάτε βοήθεια και μεταβιβάζετε κάποιες υποχρεώσεις.

Έχει έρθει ο καιρός να εστιάσετε την ενέργειά σας σε πιο σπουδαίες υποχρεώσεις κα ιδέες. Αφήστε για λίγο στην άκρη την υπερβολική εργασία, και βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

Διαβαστε το Ωροσκοπιο Πανσεληνου Προβλεψεις ζωδιων αναλυτικα

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις