Αστρολογια προβλεψεις 04/10 Τετάρτη

evdomadiaies-5-11-5

Αστρολογια προβλεψεις 04/10 Τετάρτη

Την Τετάρτη, είναι πιθανόν να γίνουν συναντήσεις και επαφές με νέους και παλιούς γνωστούς και φίλους. Μία από τις σημαντικότερες δεσμεύσεις σας σήμερα θα αφορά μια γυναίκα. Η σημερινή μέρα φέρνει τύχη και ευκαιρίες για να προχωρήσετε σε έναν συγκεκριμένο τομέα ή για την πραγματοποίηση ενός σημαντικού έργου.

Σήμερα μπορεί να επισκεφθείτε διάφορα τραπεζικά, φορολογικά ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, να αναλάβετε ένα οικονομικό έγγραφο και τα λοιπά.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα έχετε μια ανασφαλή μέρα, με την αμυδρή εξέλιξη ορισμένων γεγονότων. Μπορεί ακόμη και να αισθανθείτε ότι τα πράγματα είναι στάσιμα ή πρόκειται να χαθούν ή να αποτύχουν. Αυτό είναι ένα παραπλανητικό συναίσθημα και καλό θα ήταν να απομακρύνετε έγκαιρα τέτοιου είδους συναισθήματα. Σήμερα θα γίνουν σημαντικά τηλεφωνήματα για εσάς, που μπορεί επίσης να σχετίζονται με χρήματα.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω η σημερινή ημέρα υποδεικνύει διάφορες δεσμεύσεις και ενέργειες σχετικές με τρέχοντα ή επερχόμενα ταξίδια. Σήμερα μπορεί να λάβετε ευχάριστα νέα ή μια πρόσκληση σχετικά με μια γυναίκα που ζει μακριά (σε μια άλλη πόλη, χωριό ή χώρα). Η σημερινή μέρα θα είναι ιδιαίτερα σημαντική, δυναμική και θα καθορίσει το μέλλον των γυναικών που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια.

Η σημερινή μέρα θα εκπλήξει εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου με διάφορα γεγονότα σχετικά με άτομα (φίλους, συγγενείς, συναδέλφους) ή χρήματα. Η προσοχή που δείχνει ένα συγκεκριμένο άτομο προς εσάς δεν είναι τυχαία, αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Οι πράξεις των άλλων σήμερα θα αποτελέσουν τη βάση απροσδόκητων γεγονότων για εσάς.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα ασχοληθείτε με διάφορα καθήκοντα που θα σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι ή κάποια πρόσθετη ιδιοκτησία. Ένας άνδρας συγγενής ή φίλος μπορεί να δώσει την αφορμή για μια συγκέντρωση ή κάποιο δώρο. Η σημερινή θα είναι μια συναισθηματική ημέρα, η οποία θα είναι περίπλοκη, με την πιθανότητα ξαφνικών συγκρούσεων, αλλά και με ευκαιρίες για επίλυση αμφιλεγόμενων ζητημάτων.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις