αστρολογος προβλέψεις 25/06 Σάββατο

astrologia-ioynios-2014

 

Επιτέλους έφτασε το Σαββατοκύριακο, να μπορέσουμε να χαλαρώσουμε όλοι λίγο μετά από αυτή την λαίλαπα του καύσωνα! Ό,τι κι αν γίνεται γύρω μας όμως, είμαστε ευλογημένοι να ζούμε σε μια χώρα που το καλοκαίρι έρχεται νωρίς, φεύγει αργά, και έχουμε όλοι τη δυνατότητα να ξεφύγουμε για λίγο σε μια παραλία ακόμη και εντός των τειχών…

 

Οι θετικές οικονομικές επιρροές εξακολουθούν να πλανώνται στην ατμόσφαιρα, γι’ αυτό σήμερα Σάββατο ενδέχεται να λάβετε κάποια χρήματα μέσα στο σπίτι σας, από άτομα του στενού ή του ευρύτερου οικογενειακού σας περιβάλλοντος.
Θα πρέπει να ασχοληθείτε πολύ πιο σοβαρά με την επίλυση ενός προβλήματος ή μιας έντασης που έχει προκύψει. Αυτό θα αφορά ένα παιδί, εγγόνι σας ή άλλο νεαρό μέλος στο περιβάλλον της οικογένειάς σας ή τον επαγγελματικό σας κύκλο.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Για όσους εργάζονται σήμερα, μην επιτρέψετε σε κανένα να κάνει σχόλια, να αρχίσει κάποια συζήτηση ή να προβεί σε ενέργειες που ενδέχεται να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Αν καταφέρετε να αποτρέψετε αυτό το κλίμα, να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε μια πολύ παραγωγική μέρα με πολλές επιτυχίες.

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα δεν αποκλείεται να φτάσουν σε εσάς δυσάρεστες ειδήσεις. Θα αφορούν ένα άτομο που γνωρίζετε και που το στηρίζατε, και που πιθανώς ζει σε άλλη πόλη ή χώρα.
Επίσης σήμερα είναι πιθανό να χωριστείτε με ένα άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος, εξαιτίας διαφόρων καταστάσεων ζωής.

zwdia shmera

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα σας αναμένει μια έκπληξη. Μπορεί να αφορά ένα τηλεφώνημα, μια χειρονομία στοργής ή ένα δώρο που θα έρθει από μια γυναίκα που το πιο πιθανό είναι να μην ανήκει στον οικογενειακό σας κύκλο.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων, σήμερα ίσως να προβούν σε κάποιες απρόβλεπτες αγορές ή να κερδίσουν ένα απροσδόκητο βραβείο ή κέρδος.

zwdia - love

Αν είστε γεννημένοι στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, θα είναι καλό σήμερα να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή στα έξοδά σας. Επίσης αποφύγετε να δώσετε ελπίδες σε νεαρά άτομα (παιδιά ή εγγόνια) για κάποιο μεγάλο υλικό ή χρηματικό δώρο.
Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια, ίσως να έχουν κάποιες οικονομικές συνδιαλλαγές με άτομα που έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η σημερινή μέρα σας επιφυλάσσει την γέννηση ενός ονείρου, είτε κάποια σπουδαία γεγονότα που θα σχετίζονται με μια παλιά σας αγάπη. Πάντως είναι σίγουρο ότι η εμπειρία σας αυτή θα είναι ιδιαίτερα θετική.
Η μέρα σήμερα θα είναι γεμάτη από αγάπη και ρομαντική χαρά, στον πραγματικό ή τον εικονικό κόσμο σας.

tarw-zwdia