αστρολογος προβλεψεις 06/06 Τρίτη

αστρολογος προβλεψεις 06/06 Τρίτη

Την Τρίτη θα είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε πολλά από τα σχέδια και τις προσδοκίες σας, αλλά πάντα με τη βοήθεια των άλλων ή με ομαδική προσπάθεια. Σήμερα μπορεί να βιώσετε μια ευχάριστη συναισθηματική έκπληξη. Θα προκύψουν ενδιαφέροντα γεγονότα, σχετικά με φίλους σας γεννημένους στα ζώδια του Αιγόκερω, της Παρθένου ή του Ταύρου.

Αν εμπλέκεστε σε κάποια νομική υπόθεση, σήμερα δεν θα βιώσετε τίποτα περισσότερο από τις προσδοκίες σας. Κάποιες οικογένειες πιθανόν να χωριστούν προσωρινά λόγω κάποιου ταξιδιού, παραμονής σε άλλο μέρος ή για κάποιον άλλο σημαντικό λόγο.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη οι εκπλήξεις που θα βιώσετε σήμερα θα σχετίζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με κάποια εγκυμοσύνη, ένα μωρό ή ένα παιδί. Σήμερα θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για εργασίες που θα αφορούν χρηματικά ζητήματα, εμπόριο, πωλήσεις, ιδιωτικές επιχειρήσεις. Καλό θα ήταν ωστόσο να μην πιέσετε καταστάσεις.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα θα πρέπει να επιλύσετε κάποιο πρόβλημα για μια γυναίκα άνω των 35 ετών ή να εναρμονίσετε τη σχέση σας μαζί της. Μπορείτε να βοηθήσετε ένα τέτοιου είδους άτομο να λύσει τα προβλήματά του. Η ερωτική σας ζωή θα περάσει από στιγμιαίες αναταράξεις, που θα σας κάνουν να σκεφτείτε τα λάθη που πιθανόν έχετε κάνει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα μπορεί να έχετε διάφορες οικονομικές σχέσεις με άντρες. Να περιμένετε σημαντικά νέα ή πληροφορίες, από μακριά και από κοντά. Η μέρα φέρνει διάφορες προσκλήσεις, προτάσεις, επιφυλάξεις ή υποσχέσεις. Οι άντρες κάτω των 35 ετών μπορούν να ελπίζουν ότι θα λάβουν κάποια χρήματα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα έχετε μια δυσάρεστη συζήτηση, συνάντηση ή επίσκεψη στο γραφείο κάποιου ιδρύματος. Η σύγκρουση δεν είναι η λύση για τα προβλήματά σας! Η μέρα θεωρείται πολύ καλή στιγμή, για να προχωρήσουν οι άντρες άνω των 35 ετών σημαντικά σχέδια και εργασίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia