αστρολογος προβλεψεις 08/03 Τετάρτη

ererrrr

αστρολογος προβλεψεις 08/03 Τετάρτη

Μια αίσια μέρα αναμένεται να είναι σε γενικές γραμμές αυτή η Τετάρτη, με χαρές για μια επιτυχία, ευχάριστες ειδήσεις ή γεγονότα που θα αφορούν την εργασία ή την επιχείρησή σας.

Οι συζητήσεις που θα κάνετε με άτομα του φιλικού ή του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος, θα αφορούν οικονομικές πηγές, κοινές σας δράσεις ή επενδύσεις. Η μέρα ενδείκνυται για να ξεκινήσετε μια καινούργια δουλειά ή μια νέα απασχόληση, να κάνετε νέες φιλίες ή να αποκτήσετε καινούργιους «οπαδούς» που θα αφορούν τα ενδιαφέροντά σας ή τα χόμπι σας.

 

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα είναι καλό να περάσουν σήμερα περισσότερο χρόνο έξω από το σπίτι τους. Κάποια ευχάριστα γεγονότα σας αναμένουν, κατά προτίμηση κοντά στη φύση, στη συναναστροφή σας με φίλους ή συγγενείς.
Θα σας χαροποιήσει κάποια προσωπική σας επιτυχία και θα δεχθείτε θετικές ειδήσεις, το άγγιγμα της τύχης ή ανέλπιστες συναντήσεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Για όσους ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η μέρα θα έχει περισσότερο οικογενειακό χαρακτήρα.
Να αναμένετε συναντήσεις, συζητήσεις ή συναθροίσεις σε σχέση με την οικογένειά σας. Αιτία για αυτά τα δρώμενα θα είναι ένα γεγονός που θα ενέχει ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα.
Σε γενικές γραμμές αυτή θα είναι μια αίσια μέρα που δεν πρέπει να την περάσετε μόνοι.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι είναι γεννημένοι υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, να αναμένουν ότι σήμερα θα επιλύσουν κάποια προσωπικά τους προβλήματα. Αυτό που σας χρειάζεται είναι να βρείτε μια διέξοδο, για κάποιες δύσκολες ή περίπλοκες καταστάσεις.
Σήμερα θα χαρείτε, με αφορμή την ολοκλήρωση συγκεκριμένων δεσμεύσεών σας και την εξομάλυνση σημαντικών επαφών και σχέσεών σας.
Να αναμένετε ότι θα σας προκύψει μια συνάντηση ή μια συνάθροιση.

Για όσους είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, και ειδικότερα για τους άντρες εκπροσώπους αυτών των ζωδίων, η σημερινή μέρα δεν ενδείκνυται για ταξίδια. Προβλήματα σε σχέση με μετακίνηση ενδέχεται να υπάρξουν και για έναν άντρα, που θα ανήκει στον φιλικό ή συγγενικό σας κύκλο.
Σήμερα θα έχετε προστριβές ή δυσκολίες στη σχέση σας με ένα άτομο που θα ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, του Αιγόκερω ή του Ταύρου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera