αστρολογος προβλεψεις 12/04 Τετάρτη

08b282bed88832c9197a25b1ea22b623_XL

αστρολογος προβλεψεις 12/04 Τετάρτη

Σήμερα, ενδεχομένως να προκύψουν ενδιαφέρουσες επαφές ή γεγονότα, σχετικά με κάποιο αγόρι ή έναν νεαρό άντρα που ζει μακριά από εσάς. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια για άντρες άνω των 35 ετών. Κάποια νέα που θα μάθετε από τη συζήτηση με μια γυναίκα άνω των 35 ετών, θα σας καθησυχάσουν.

Σήμερα ενδεχομένως να επιστρέψετε σε γεγονότα ή αποφάσεις από το παρελθόν σας, που θα έχουν τώρα αντίκτυπο στη ζωή σας: για καλό ή για κακό. Στη δουλειά σας να επιστήσετε την προσοχή σας σε λάθη, παραλείψεις ή ίντριγκες.

 

Διαβαστε  το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 11/04 αναλυτικα για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς που είστε γεννημένοι στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα κατορθώσετε να επιτύχετε ή να ολοκληρώσετε μια συγκεκριμένη εργασία ή υποχρέωση με ευνοϊκό αποτέλεσμα για εσάς. Πολλοί θα χαρούν με κάποιες αγορές σε τιμή ευκαιρίας, εξαγορές ή κάποιο δώρο από μακριά. Μπορεί να πέσουν στην αντίληψή σας κάποιες αλλαγές ή μεταστροφές των περιστάσεων στο σπίτι σας.

Τα κορίτσια και οι νεαρές γυναίκες θα προετοιμαστείτε για κάποιο ταξίδι ή θα πάτε σήμερα κάποιο ταξίδι. Με κάποιο τρόπο, αυτό το γεγονός θα σχετίζεται με κάποιο συγγενή ή συγγενείς σας. Θα προκύψουν ρομαντικά ραντεβού και εμπειρίες, στις ζωές των αντρών που γεννήθηκαν στα ζώδια αυτά.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα πρέπει να διαχειριστείτε θέματα που σχετίζονται με την υγεία σας ή την υγεία ενός αγαπημένου σας προσώπου. Στην καλύτερη των περιπτώσεων, σήμερα θα βιώσετε μια ελαφρά ένταση. Θα υπάρξει η πιθανότητα μιας νέας σχέσης ή μιας απροσδόκητης εμπειρίας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η μέρα απαιτεί σημαντικές συζητήσεις ή αποφάσεις. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για επαφές με έναν δικαστικό ή νομικό θεσμό. Θα υπάρξει μια έκπληξη που θα σχετίζεται με ένα άτομο που οι πράξεις του θα σας κάνουν να αλλάξετε ριζικά τη γνώμη σας για εκείνο. Τα οικονομικά προβλήματα σήμερα (όποτε κι αν προκύψουν) θα σας φανερώσουν τα λάθη σας, τις παραλείψεις σας ή τη λάθος εκτίμηση ατόμων και συμφωνιών. Είναι πιθανό να υπάρξει μια δυσλειτουργία στην κατανομή των οικονομικών σας πόρων.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα έχετε συγκεκριμένες προσδοκίες από τη μέρα αυτή και όλη σας η προσοχή και η ενέργεια θα είναι συγκεντρωμένη προς αυτή την κατεύθυνση. Η σημερινή δεν θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για τις γυναίκες, αν έχετε υποχρεώσεις σχετικές με οικονομικά έγγραφα, πληρωμές, τη διαχείριση χρημάτων και λοιπά. Σήμερα πολλοί θα έχουν μια συζήτηση, με ένα άτομο που θα χρειαστεί συμβουλή ή βοήθεια σχετικά με ένα σημαντικό έγγραφο ή συμβόλαιο.

Διαβαστε  το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 11/04 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις