αστρολογος προβλεψεις 14/03 Τρίτη

zwdio-zygos-afroditi

αστρολογος προβλεψεις 14/03 Τρίτη

Αυτό που θα σας απασχολήσει σήμερα, είναι να αποκτήσετε όσο περισσότερη διαύγεια μπορείτε στα πιο σημαντικά σας θέματα. Δεν αποκλείεται στην πορεία να μάθετε κάποιες ειδήσεις που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Για αρκετούς σήμερα θα προκύψουν φλερτ και ρομαντικές ευκαιρίες, με ένα άτομο με το οποίο θα έχουν σημαντική διαφορά ηλικίας.
Οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα κάνουν καινούργιες γνωριμίες, στον ρεαλιστικό κόσμο ή αυτόν του διαδικτύου. Να είστε εξαιρετικά προσεκτικές όσο αφορά τις προσωπικές σας πληροφορίες.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, έχετε μπροστά σας μια μέρα ιδανική για να κάνετε μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους, για να δώσετε εξετάσεις ή συνεντεύξεις. Θα σας δοθούν αφορμές για χαρά και περίσκεψη, που θα αφορά τον τρόπο που αντικρίζει τον κόσμο ο καθένας ατομικά.
Οι άντρες άνω των 35 ετών θα έχουν εξαιρετικές ευκαιρίες για να προχωρήσουν και να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους.
Τα κορίτσια και οι νεαρές γυναίκες είναι πιθανό να λάβουν ένα δώρο.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα δεχθούν επισκέψεις στο σπίτι τους. Δεν αποκλείεται να συνδέονται με μια δική σας αναχώρηση από το σπίτι, με μια ευχάριστη αφορμή.
Σήμερα ενδέχεται να μάθετε ευχάριστες ειδήσεις για ένα άτομο που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα.
Θα λάβετε ή θα στείλετε κάποια χρήματα, ενώ γενικά η μέρα ευνοεί τα οικονομικά σας σχέδια.

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, θα σας απασχολήσουν κάποια οικονομικά θέματα που θα συνδέονται με νεαρά άτομα του περιβάλλοντός σας.
Ένα απρόβλεπτο πρόβλημα θα περιπλέξει λίγο τα σχέδιά σας. Αυτή η μέρα αναμένεται να σας μείνει αλησμόνητη για κάποιες απροσδόκητες ειδήσεις.

zwdia-fotia

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, να αναμένουν συζητήσεις για ένα επικείμενο ταξίδι. Όσοι ταξιδεύουν σήμερα, θα έχουν επιτυχή έκβαση παρά τις καθυστερήσεις που έχουν προκύψει.
Ίσως ανακύψει μια οδυνηρή σύγκρουση ή διαφωνία σήμερα. Θα σας επηρεάσει πολύ συναισθηματικά, τόσο ώστε να κλάψετε από θυμό, θλίψη ή ντροπή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις