αστρολογος προβλεψεις 16/02 Πέμπτη

zwdia-shmera-erwtikes-201014

αστρολογος προβλεψεις 16/02 Πέμπτη

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για ταξίδια, ειδικά αν αυτά σχετίζονται με εμπορικές συνδιαλλαγές. Αυτό ενέχει και δεσμεύσεις σας που αφορούν τα ακίνητά σας και άλλα οικογενειακά και προσωπικά σας συμφέροντα.

Η μέρα ενδείκνυται επίσης για να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά και λογιστικά σας θέματα, ακόμη και να εισπράξετε κάποια χρήματα.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Θα μάθετε κάποιες ειδήσεις που θα αφορούν χρήματα, οι οποίες θα σας αναπτερώσουν την ελπίδα για κάτι που σχεδιάζετε να πραγματοποιήσετε τις επόμενες μέρες.
Να αναμένετε μια έκπληξη στα προσωπικά σας, μέσω των προσωπικών σας επαφών ή από το ταίρι σας. Επίσης, κάτι που θα προκύψει στη ζωή ενός μεσήλικα άντρα θα γίνει αφορμή να προχωρήσετε σε πιο στιβαρές δράσεις.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα είναι συνετό να επιδείξουν υπομονή και να αφήσουν τους υπόλοιπους να χειριστούν κάποια θέματα οικογενειακού ενδιαφέροντος. Κάθε κίνηση συνεργασίας και κοινής δράσης, θα σας ωφελήσει εξαιρετικά σήμερα. Μην παραβλέψετε καμία λεπτομέρεια, τίποτα που μπορεί να σας φανεί μικρό ή ασήμαντο.
Αναζητήστε συνεταίρους ή συναδέλφους, για να προχωρήσετε ένα σημαντικό εγχείρημα. Η μέρα σας καλεί να κάνετε όσο πιο πολλές επαφές και νέες γνωριμίες είναι εφικτό. Έχετε καλές προοπτικές στο να ξεκινήσετε σήμερα νέες σχέσεις ή να ισορροπήσετε κάποιες υφιστάμενες που έχουν χωλώσει.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, να αναμένετε σήμερα κάποιο ευχάριστο νέο ή γεγονός που θα αφορά ένα παιδί σας ή ένα άλλο νεαρό μέλος του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος.
Η μέρα είναι ιδανική για τα εργασιακά σας θέματα και τις υποχρεώσεις σας που ενέχουν παιδιά και νεαρά άτομα. Θετική εξέλιξη θα έχει και κάθε νομική ή δικαστική υπόθεση που είχατε σε εκκρεμότητα και αφορούσε ένα παιδί.

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα σας αναμένει μια εξαιρετικά θετική μέρα για κάθε είδους συζητήσεις και συναντήσεις με άτομα του συγγενικού σας περιβάλλοντος. Επίσης ευνοούνται οι ρομαντικές συναντήσεις, η προώθηση των ερωτικών σας θεμάτων και της προσωπικής σας ζωής.
Θα χαρείτε πολύ σήμερα, με κάποια είδηση ή μια επιτυχία του έτερου ήμισύ σας.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα δεχθείτε μια μεγάλη δόση τύχης που θα σας απελευθερώσει από πιεστικές καταστάσεις, από εντάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις και από δυσχέρειες στον επαγγελματικό σας χώρο. Καλείστε ωστόσο να αξιοποιήσετε αυτή τη ροή τύχης συνετά προς όφελός σας, χωρίς να βλάψετε κάποιον άλλο…
Θα νιώσετε να σας διέπει διαύγεια και σαφήνεια, απαραίτητα στοιχεία για να απαντήσετε σε ερωτήματα που σας βασανίζουν εδώ και καιρό σε σχέση με το μέλλον σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera