αστρολογος προβλεψεις 18/04 Τρίτη

imerisies-provlepseis-zodia-triti-3-6

αστρολογος προβλεψεις 18/04 Τρίτη

Την Τρίτη καλά ή ενδιαφέροντα νέα ή γεγονότα θα έρθουν, από άτομα ή θεσμούς από άλλη τοποθεσία ή χώρα. Είναι πιθανό να περιμένετε χρήματα ή να σκεφτείτε τις πράξεις σας που σχετίζονται με χρήματα.

Σήμερα ενδέχεται να περιμένετε μια έκπληξη, που με κάποιο τρόπο θα συνδέεται με ένα γεγονός από το παρελθόν σας. Θα έχετε την προσδοκία να εξελιχθούν τα προβλήματά σας με φυσικό τρόπο.

 

Εσείς που είστε γεννημένοι στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα θα έχετε συναντήσεις και επαφές με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, με γείτονες και άλλους. Είναι πιθανόν να δεχθείτε μια επίσκεψη κάποιον στο σπίτι σας, για μια σημαντική ή ενδιαφέρουσα συζήτηση.

zodia-taro-45

Σήμερα θα λάβετε διάφορα νέα από κοντά και μακριά, σχετικά με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο. Οι άνδρες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια θα έχουν υποχρεώσεις σχετικές με οικονομικά έγγραφα ή χρήματα, που στις περισσότερες περιπτώσεις θα αποτελέσουν αφορμή για θετικά συναισθήματα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω θα εκτιμήσετε ένα μικρό ποσό χρημάτων που θα λάβετε, είτε κάποια επιτυχία θα σας γεμίσει με θετική ενέργεια και συναισθήματα.

Σήμερα ενδεχομένως να περιμένετε κάποιο ευχάριστο γεγονός ή κάποια συγκέντρωση, που σχετίζεται με έναν άνδρα. Οι άνδρες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια, θα έχουν λόγο για να είναι ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου θα ευχηθείτε να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας στο σπίτι σήμερα. Μπορεί να αφοσιωθείτε σε σοβαρά ζητήματα που να αφορούν τη στέγαση, την περιουσία και την οικογένειά σας. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ψώνια και βελτιώσεις στο σπίτι σας. Είναι πιθανή κάποια συγκέντρωση ή συζήτηση, με αφορμή μια ιδιαίτερη περίσταση.

zwdia - love

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων η οικογένειά σας θα είναι σε προτεραιότητα. Σήμερα και τις επόμενες μέρες θα εμπλακείτε σε σημαντικά γεγονότα, συναντήσεις και συζητήσεις οικογενειακής φύσης.

Είναι πιθανό να δείτε όνειρα που θα αφορούν άτομα που δεν είναι πλέον στη ζωή, να κάνετε μια επίσκεψη σε κάποιο ιστορικό μνημείο ή να πρέπει να ασχοληθείτε με περιουσιακά στοιχεία που έχετε κληρονομήσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera