αστρολογος προβλεψεις 18/09 Δευτέρα

zwdia-imerisies-22-7-14

αστρολογος προβλεψεις 18/09 Δευτέρα

Τη Δευτέρα, θα είστε σε θέση να επιτύχετε, να ολοκληρώσετε μια συγκεκριμένη δουλειά ή να αναλάβετε μια δέσμευση που θα έχει θετικό αποτέλεσμα. Πολλοί από εσάς θα χαρείτε με ευκαιρίες αγορών, κάποιες παροχές ή ένα δώρο. Μπορεί να σκεφτείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας.

Είναι πιθανό να βγείτε ραντεβού ή να βιώσετε ερωτικές εμπειρίες. Το σύμβολο της ημέρας είναι ο λωτός. Αυτή θα είναι μια ήρεμη και ευχάριστη μέρα.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη θα πρέπει να φροντίσετε για την υγεία σας ή την υγεία ενός κοντινού σας προσώπου. Στην καλύτερη περίπτωση, σήμερα, θα προκληθεί μια μικρή ένταση που θα περάσει. Υπάρχει η πιθανότητα να κάνετε μια νέα σχέση ή να βιώσετε μια απροσδόκητη εμπειρία.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω η μέρα θα απαιτήσει να κάνετε μια σημαντική συζήτηση ή να πάρετε μια απόφαση. Θα βιώσετε μια έκπληξη που θα σχετίζεται με κάποιον του οποίου οι πράξεις θα σας κάνουν να αλλάξετε ριζικά τη γνώμη που έχετε για αυτόν/αυτήν. Τα οικονομικά προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα θα σας δείξουν τα λάθη που έχετε κάνει ή θα είναι το αποτέλεσμα ανεπαρκούς κρίσης όταν ξοδεύετε χρήματα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου θα έχετε συγκεκριμένες προσδοκίες από την σημερινή ημέρα και όλη η προσοχή και η ενέργεια σας θα κατευθύνονται προς εκεί. Η σημερινή μπορεί να είναι μια δυσμενής ημέρα για τις γυναίκες εάν έχουν δεσμεύσεις που σχετίζονται με οικονομικά έγγραφα, διαχείριση χρημάτων και ούτω καθεξής. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα έχετε μια συνομιλία με ένα άτομο που θα χρειαστεί συμβουλές ή βοήθεια.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα, μπορεί να προκύψουν ενδιαφέρουσες επαφές ή γεγονότα με κάποιον που ζει σε άλλη πόλη. Σήμερα μπορεί να ανατρέξετε σε περασμένα γεγονότα ή αποφάσεις που επηρεάζουν μέχρι τώρα τη ζωή σας για καλό ή για κακό. Στη δουλειά σας, προσέξτε τα λάθη, τυχόν παραλείψεις ή ίντριγκες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις