αστρολογος προβλεψεις 19/06 Δευτέρα

astrologia-22

αστρολογος προβλεψεις 19/06 Δευτέρα

Τη Δευτέρα μπορεί να ανησυχήσετε, με δυσάρεστα νέα που κάποιος φίλος σας θα μοιραστεί μαζί σας. Έχετε σημαντική επικοινωνία μαζί του, ειδικά αν το άτομο αυτό μένει μακριά σας.

Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια προβλήματα υγείας για τις γυναίκες. Η μέρα αυτή μπορεί να απαιτήσει από τους άντρες να πάρουν μια δύσκολη απόφαση ή να δράσουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Τα όνειρα της Δευτέρας θα είναι προφητικά.

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, τα προβλήματα που ενδεχομένως να προκύψουν σήμερα θα είναι συναισθηματικής φύσης. Πιθανότατα να υπάρξουν δυσκολίες ή παρεξηγήσεις στην ερωτική σχέση με τον/τη σύντροφο ή τον/τη σύζυγό σας. Μπορεί να υπάρξει ένας διαχωρισμός συναισθημάτων ή απιστία. Οι μοναχικοί άνθρωποι μπορεί να βρουν την αδερφή ψυχή τους.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα μπορεί να επιλέξετε να μην κάνετε κάποιο δώρο ή να αναβάλλετε την αγορά κάποιου. Μπορεί τώρα να βρείτε μια άλλη λύση παρόμοιας φύσης. Ενδεχομένως να κάνετε κάποια έξοδα, εξαιτίας νέων αγορών για το σπίτι ή για την ασφάλειά σας. Οι άντρες μπορεί να έχουν προβλήματα, στο σπίτι που δεν θα μπορούν να επιλυθούν χωρίς τη βοήθεια κάποιου ειδικού.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου να περιμένετε μια επιτυχημένη μέρα στη δουλειά και στην επιχείρησή σας. Ιδέες και σχέδια που απορρίφθηκαν ή αναβλήθηκαν στο παρελθόν, μπορεί τώρα να εξελιχθούν εκ νέου. Να είστε προσεκτικοί και υπομονετικοί. Μπορεί να ισοζυγίσετε την επιχείρησή σας αλλά επίσης να βάλετε τέλος σε ξεπερασμένα, μη παραγωγικά συμβόλαια και συμφωνίες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα μπορεί να εμπλακείτε σε μια σύγκρουση συμφερόντων που θα σχετίζεται με κάποιο ταξίδι. Πολλοί από εσάς θα έχετε επαφές με άτομα από μακριά, που θα προκαλέσουν εκνευρισμό, δυσφορία, ακόμη και θυμό. Σήμερα είναι πιθανές οι αλλαγές οποιουδήποτε είδους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia