αστρολογος προβλεψεις 21/10 Παρασκευή

zwdia-synaisthima

αστρολογος προβλεψεις 21/10 Παρασκευή

Οι σχέσεις θα έχουν την τιμητική τους σήμερα. Πρέπει όλοι να φροντίσετε ώστε οι επαφές με την οικογένειά σας και τους αγαπημένους σας ανθρώπους, να διέπονται από πραγματικό ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες και τις υποχρεώσεις τους.

Όποια κι αν είναι η φύση της εργασίας σας και είτε εργάζεστε από το σπίτι, σε εξωτερικό εργασιακό χώρο ή διατηρείτε δική σας δουλειά, σήμερα σας αναμένουν πολλές επιτυχίες και αποδοτικές δράσεις. Να έχετε όμως υπόψιν σας ότι σχεδόν τα πάντα τη σημερινή μέρα, θα εξαρτηθούν από τη δική σας διάθεση και τις πράξεις σας.
Αν βρίσκεστε σε μια φάση που προσπαθείτε να επιδείξετε τη νοημοσύνη σας, να ξέρετε ότι βιώνετε μια περίοδο ιδιαίτερα πετυχημένη και αποδοτική.

 

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα πρέπει να παραστείτε σε έναν εορτασμό ή μια σημαντική εκδήλωση που θα αφορά ένα παιδί. Το πιο πιθανό είναι το παιδί να ανήκει σε ζευγάρι φίλων ή συνεργατών σας.
Ενδέχεται να ακούσετε ειδήσεις για μια εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού.
Θα έχετε σήμερα μια ενδιαφέρουσα συνάντηση ή συζήτηση, με ένα άτομο νεότερο από εσάς.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, να αναμένουν εκπλήξεις από τη σημερινή μέρα. Σε αυτές θα εμπλέκονται άτομα που βρίσκονται σε υψηλότερες θέσεις από εσάς ή είναι συγγενείς σας άνω των 35 ετών. Μία έκπληξη θα σας γεμίσει με θετικά συναισθήματα και προσδοκίες και κάτι εξαιρετικά ιδιαίτερο.
Η σημερινή μέρα είναι σημαντική, όσο αφορά τα θέματα που εστιάζετε: αν είναι προβλήματα επί των οποίων δεν έχετε κανέναν έλεγχο, είτε οι μικρές απολαύσεις για τις οποίες αξίζει να χαμογελάτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα είναι σημαντικό για εσάς να εργαστείτε πιο πολύ ή να έρθετε σε επαφή με παιδιά και άτομα νεότερα από εσάς. Έτσι θα μπορέσετε να «φορτίσετε τις μπαταρίες» σας, ώστε να ανακτήσετε μέρος της χαμένης σας αισιοδοξίας ή ελπίδας για ένα σπουδαίο σχέδιο ή όνειρό σας.
Θα λάβετε κάποιες σημαντικές πληροφορίες, βοήθεια ή κάποια άλλη ενίσχυση, από ένα άτομο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.
Κάποιες ειδήσεις οικονομικής φύσεως ή σχετικές με χρήματα, θα σας χαροποιήσουν.
Ενδέχεται σήμερα να λάβετε κάποιο οικονομικό ποσό μέσα στο σπίτι σας.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η μέρα φέρνει τύχη. Ωστόσο θα εξαρτηθεί από τον καθένα ατομικά ο τρόπος που θα την εκμεταλλευτεί. Μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας με ένα μικρό ποσό, σε κάποιου είδους τυχερό παιχνίδι. Η μέρα είναι ιδανική για νομικές και δικαστικές δράσεις.
Σήμερα καλείστε να πάρετε μια σημαντική απόφαση ή να κάνετε ένα μεγάλο βήμα προς μια δύσκολη αλλαγή.
Θα μάθετε σημαντικές ή ενδιαφέρουσες ειδήσεις, από μια γυναίκα του συγγενικού σας περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται να αφορούν ένα σπουδαίο επερχόμενο γεγονός, για τη ζωή μιας γυναίκας του φιλικού ή του οικογενειακού σας κύκλου.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia