αστρολογος προβλεψεις 23/02 Πέμπτη

astrologia-ioynios-2014

αστρολογος προβλεψεις 23/02 Πέμπτη

Η σημερινή μέρα θα δώσει στους περισσότερους τις δυνατότητες να επιλύσετε προβλήματα που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον ή την περιουσία σας, είναι να εκπληρώσετε υποχρεώσεις και δεσμεύσεις σας.

Δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να κάνετε κάποια αγορά που θα αφορά τη βελτίωση του σπιτιού σας.

 

Πολλοί θα μάθουν ειδήσεις που θα τους καθησυχάσουν, σε σχέση με ένα πρόβλημα ή μια κατάσταση που τους ανησύχησε τον τελευταίο καιρό. Ίσως να αφορούν ένα γεγονός ή μια αλλαγή στην οικογένεια, σε σχέση με μια νεαρή γυναίκα.
Αυτή η Πέμπτη προμηνύει επίσης καλύτερες πωλήσεις ή κέρδη στον εργασιακό σας χώρο, στα συμβόλαια που έχετε με πελάτες, στις συμφωνίες με τους συνεργάτες σας.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα κληθείτε να εστιάσετε την προσοχή σας στα άτομα του οικογενειακού σας κύκλου, τους φίλους και τους συγγενείς. Έμφαση θα δώσετε στα παιδιά και τα νεαρά άτομα του περιβάλλοντός σας.
Κάποια γεγονότα που θα προκύψουν αναπάντεχα, ενδέχεται να σας δημιουργήσουν κάποια αβεβαιότητα όσο αφορά την μελλοντική τους εξέλιξη. Θα είναι συνετό για εσάς να μην βιαστείτε να αντιδράσετε, γιατί όλα θα προχωρήσουν από μόνα τους με τον καλύτερο τρόπο. Αποφύγετε αυτές τις μέρες τις σημαντικές συζητήσεις και στον επαγγελματικό σας τομέα.
Η μέρα είναι ιδανική για ταξίδια, τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας, ειδικά αν θα συνδυαστούν με επαγγελματικές ή οικονομικές συμφωνίες.

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, να αναμένουν σήμερα απρόσμενες αλλαγές των σχεδίων τους με ξαφνικές συναντήσεις και επαφές. Ίσως αυτό να ενέχει μια παλιά ή νέα γνωριμία σας.
Οι νεαροί άντρες θα λάβουν σήμερα κάποιο μικρό χρηματικό ποσό από την εργασία τους ή κάποια οικονομική υπηρεσία.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ενδιαφέρουσα και αποδοτική θα είναι η μέρα για όσους έχουν γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου. Το σύμπαν σας επισημαίνει να θυμηθείτε τα όνειρα και τα γεγονότα που θα προκύψουν σήμερα…
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των τριών ζωδίων να είναι προσεκτικές με άτομα άγνωστα ή διαφορετικών πεποιθήσεων. Ίσως να υπάρξει μια σύγκρουση με ένα άτομο που νιώθει αντιπάθεια προς εσάς, είναι προκατειλημμένο ή έχει κόμπλεξ απέναντί σας.
Οι άντρες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα χαρούν από κάποια γεγονότα που θα προκύψουν στον προσωπικό ή τον φιλικό τους κύκλο.

zwdia shmera

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα αναπτερωθούν οι ελπίδες και οι προσδοκίες τους για κάποια μελλοντικά γεγονότα που αφορούν τα συναισθηματικά τους. Όλα θα εξελιχθούν εξαιρετικά θετικά.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των τριών ζωδίων θα δώσουν σήμερα έμφαση στην οικογένεια και τον γάμο τους. Ίσως να έχετε συναντήσεις με συγγενείς.
Αυτή θα είναι μια μέρα αναμονής για τους άντρες εκπροσώπους αυτών των ζωδίων. Θα είναι σημαντικό για εσάς να παρατηρήσετε τους ανθρώπους και τα γεγονότα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia