αστρολογος προβλεψεις 23/03 Πέμπτη

potential_1366x768

αστρολογος προβλεψεις 23/03 Πέμπτη

Σήμερα, οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε κάποιες ανησυχίες σχετικά με χρήματα, με τη μορφή ενός εξόδου που θα πρέπει να κάνετε άμεσα. Είναι πιθανό να βιώσετε μια απογοήτευση ή να πάρετε άσχημα νέα από άλλη περιοχή. Δεν αποκλείεται επίσης να έχετε νέα που αφορούν ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας ενός ατόμου που γνωρίζετε.

Παράλληλα, η μέρα ευνοεί εργασίες με έγγραφα ή διαφορετικά μέσα επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. Για κάποιους από εσάς θα αποτελέσει ορόσημο, σχετικά με το εξωτερικό ή με ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

 

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Για εσάς που γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη η μέρα προμηνύει ενδιαφέροντα γεγονότα στον ερωτικό τομέα, σε μία ήδη καθιερωμένη σχέση ή στη δημιουργία μιας καινούργιας. Στην οικογένεια και στο σπίτι σας θα υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις και αποφάσεις πάνω σε διάφορα ζητήματα.
Η μέρα είναι ευνοϊκή για μακρινά ταξίδια ή για επίλυση οικονομικών σχέσεων, με άτομα από διαφορετική τοποθεσία. Η μέρα θα σας εκπλήξει με απρόσμενα νέα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για εσάς που γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω μπορεί να υπάρξει μια ευχάριστη έκπληξη από μία συνάντηση, συζήτηση ή νέα γνωριμία με έναν άντρα, ανεξάρτητα από το δικό σας φύλο. Σας αναμένει τουλάχιστον μία έκπληξη και κάθε ένας από εσάς θα πάρει το ανάλογο μερίδιο.
Σήμερα μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα, αν είστε συγκεντρωμένοι στην επίλυση προβλημάτων και παρεξηγήσεων με ξένους ή με άτομα με δύσκολο χαρακτήρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Για τους Δίδυμους, τους Ζυγούς και τους Υδροχόους, η σημερινή μέρα μπορεί να είναι απρόσμενα επιτυχημένη, ανεξάρτητα από τις προσδοκίες και τα σχέδιά σας. Μπορεί να εμφανιστεί μία γυναίκα που έχει έρθει για καλό στη ζωή σας – είτε την ξέρετε ήδη είτε όχι. Θα έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις και θα παραστείτε σε γεγονότα – μερικές φορές όχι τόσο ευχάριστα – με άτομα από την οικογένεια ή από το φιλικό σας περιβάλλον. Ενδιαφέρουσες συζητήσεις θα γίνουν εάν η σχέση σας είναι μπερδεμένη ή θα διακοπεί από ένα πρόσωπο που μένει μακριά από εσάς.

Χρήματα και εξέλιξη οικονομικών σχέσεων, συμφωνιών και άλλων σχετικών πράξεων, να αναμένουν για σήμερα όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων. Οι γυναίκες μπορεί να εισπράξουν κάποια χρήματα που περίμεναν.

zwdia shmera