αστρολογος προβλεψεις 24/02 Παρασκευή

astrologia-planitis-ploytwnas

αστρολογος προβλεψεις 24/02 Παρασκευή

Αυτή η Παρασκευή είναι ιδανική μέρα για να λύσετε προβλήματα ή παρεξηγήσεις που έχουν προκύψει με το ταίρι σας ή με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος.

Τα άστρα σας παροτρύνουν να επιδείξετε συμβιβαστική διάθεση, να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στα εν λόγω άτομα και να κάνετε χειρονομίες καλής θέλησης. Θα εκπλαγείτε από τα ευχάριστα αποτελέσματα.

 

Η σημερινή μέρα θα είναι μέρα προετοιμασίας για το πολυάσχολο Σαββατοκύριακο που έπεται, με πολλές υποχρεώσεις, καλεσμένους, αλλαγές, ίσως και κάποιες μετακινήσεις για πολλούς. Είναι καλό να φροντίσετε όλα τα απαραίτητα από νωρίς, για να μην ξεμείνετε την τελευταία στιγμή!

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η προσοχή τους θα είναι στραμμένη σε όσα αφορούν ένα παιδί – το πιο πιθανό είναι να είναι κορίτσι. Σε γενικές γραμμές σήμερα οι οικογενειακές σχέσεις θα είναι σημαντικές για τη συναισθηματική σας ισορροπία.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα πρέπει να είναι προσεκτικές με τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνουν, προς έναν άντρα του οικογενειακού τους περιβάλλοντος.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, να αναμένετε εκπλήξεις που θα αλλάξουν πολλά από τα σχέδιά σας για σήμερα! Η τύχη θα σας χαμογελάσει, αλλά δεν πρέπει να σκέφτεστε πολύ ή να αντιδράτε συναισθηματικά γιατί θα προκαλέσετε ανέλπιστες εξελίξεις.
Επειδή ελλοχεύει ο κίνδυνος να χάσετε ή να ξεχάσετε κάτι σήμερα, να έχετε υπόψιν σας ότι θα το βρείτε ή θα επανορθώσετε γρήγορα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα είναι πιθανό να έχετε κάποιες επιστροφές του παρελθόντος – με κάποιον τρόπο…
Ίσως να συναντήσετε άτομα που έχετε να δείτε πάρα πολύ καιρό ή να μάθετε ειδήσεις για τέτοιου είδους άτομα. Είναι επίσης πιθανό να σας αναστατώσουν κάποια παλιά συναισθηματικά προβλήματα, είτε να δημιουργήσουν εντάσεις στην προσωπική σας ζωή.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα πρέπει να αποφύγετε κινήσεις και υποσχέσεις που αφορούν χρήματα. Προσοχή πρέπει να επιδείξετε και στον επαγγελματικό τομέα, αν αυτός σχετίζεται με χρήματα.
Ο άντρες θα είναι εξαιρετικά αγχωμένοι σήμερα, γιατί θα αναμένουν ένα σημαντικό τηλεφώνημα ή μια είδηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera