αστρολογος προβλεψεις 25/05 Πέμπτη

imerisies-11414

αστρολογος προβλεψεις 25/05 Πέμπτη

Η Πέμπτη σας επιφυλάσσει μια περίσταση κατά την οποία θα συναντηθείτε ή θα παρευρεθείτε σε μια συγκέντρωση με φίλους, γείτονες ή υποστηρικτές. Τα περισσότερα από τα σημαντικά νέα ή γεγονότα για εσάς, θα συμβούν στο σπίτι σας. Σήμερα θα έχετε σημαντικά σχέδια για να εκπληρώσετε και θα περιμένετε την εξέλιξή τους. Όλα αυτά θα εξαρτηθούν κυρίως από συνθήκες και άτομα, πάνω στα οποία δεν έχετε κανέναν έλεγχο.

Τα αγόρια και οι νεαροί άνδρες ηλικίας κάτω των 35 ετών, θα έχουν μια ημέρα γεμάτη με ερωτικές περιπέτειες και εμπειρίες. Οι άντρες άνω των 35 ετών, μπορεί να χρησιμοποιήσουν τη σημερινή μέρα για να αναπτύξουν τις οικονομικές τους υποθέσεις και να διαβιβάσουν υποχρεώσεις σχετικές με αυτές.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα θα χαρείτε με διάφορα γεγονότα και νέα, που θα σχετίζονται με κάποιο παιδί ή παιδιά. Θα λάβετε νέα, προτάσεις ή προσκλήσεις, πίσω από τις οποίες θα βρίσκεται κάτι σημαντικό και επιτυχημένο για εσάς. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε αποφάσεις βασισμένοι μόνο στα συναισθήματά σας.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα θα πρέπει να αναλάβετε να φέρετε εις πέρας με μεγαλύτερη υπευθυνότητα, ένα οικιακό πρόβλημα. Πιθανόν να προκύψει κάποιο απροσδόκητο γεγονός, ένα ατύχημα ή κάποια άλλη απρόβλεπτη κατάσταση υλικής φύσεως. Οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα είναι πολύ αγχωμένες και προσβλητικές στις σχέσεις τους με τους άλλους. Αυτό δεν θα φέρει ηρεμία και αρμονία στη σχέση τους.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα θα βιώσετε ενδιαφέροντα γεγονότα, σχετικά με κάποιο σύντομο ταξίδι ή με άτομα από διαφορετικές πόλεις ή χώρες. Τα κορίτσια και οι νεαρές γυναίκες θα κάνουν περιορισμένα πράγματα σήμερα. Μην πιέζετε καταστάσεις και άτομα, σύμφωνα με τις δικές σας προσδοκίες ή επιθυμίες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα θα έχετε συζητήσεις ή υποχρεώσεις κυρίως οικονομικής φύσης, με άτομα γεννημένα στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω. Επιθυμητό θα ήταν να έχετε στραμμένη την προσοχή σας σε αυτές τις πράξεις. Μπορεί να ταραχθείτε από κάποια απροσδόκητα γεγονότα ή νέα, είτε να σας φαίνονται εσφαλμένα, αλλά θα είστε σε θέση να λάβετε επιπλέον πληροφορίες ή εξηγήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia