αστρολογος προβλεψεις 26/09 Δευτέρα

synastria-erwtikes-sxeseis

αστρολογος προβλεψεις 26/09 Δευτέρα

Μπήκαμε στη νέα εβδομάδα, την τελευταία του φετινού Σεπτέμβρη.

Αυτή είναι μια μέρα που σας καλεί να προστατεύσετε τον εαυτό σας από ανόητα και δαπανηρά λάθη, που θα σχετίζονται με μια αγάπη ανούσια και χωρίς μέλλον. Όσο πιο γρήγορα αρχίσετε να επικεντρώνεστε στο δικό σας μέλλον, τόσο καλύτερο και πιο συνετό θα είναι για εσάς.

 

Αν έχετε κάποια σχέδια για σήμερα που ενέχουν ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα, να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί. Σε γενικές γραμμές, σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί μην πέσετε θύματα απάτης, ατιμίας ή εκμετάλλευσης.
Παράλληλα σήμερα ενδέχεται να παρατηρήσετε μια μικρή εξασθένηση στους συναισθηματικούς τόνους του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται να φτάσουν σε σημείο θλίψης ή ανίας.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, να είστε προετοιμασμένοι για ένα πρόβλημα υγείας ή κάτι αντίστοιχα σοβαρό που ενδέχεται να προκύψει σε άτομο του στενού σας κύκλου. Θα χρειαστεί να εμπλακείτε και να ενισχύσετε με διάφορους τρόπους.
Το μυαλό σας θα επεξεργάζεται σήμερα μια δυσχερή συζήτηση που ετοιμάζεστε να κάνετε μέσα στις επόμενες ημέρες.
Θα σας κάνει πολύ καλό να ανανεώσετε την ατμόσφαιρα ή/και τις σχέσεις που υπάρχουν μέσα στο περιβάλλον του σπιτιού σας, γι’ αυτό κάντε κάτι ασυνήθιστο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα ενδέχεται να χρειαστεί να κάνετε ένα ταξίδι. Αιτία θα είναι η παραλαβή ενός δέματος, ενός εγγράφου ή κάτι ανάλογου, από άτομα που διαμένουν σε άλλη πόλη ή γεωγραφική περιοχή.
Να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι έρχονται προς το μέρος σας αρκετά δυναμικά γεγονότα. Σήμερα όμως δεν πρέπει να βασιστείτε σε υποσχέσεις. Ελέγξτε το όσο περνάει από το χέρι σας, ειδικά όσο αφορά πράξεις ή χρήσεις εγγράφων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα πάρετε χαρά από τη συνάντηση – φυσική ή μέσω διαδικτύου – με έναν παλιό φίλο, συνεργάτη ή συμμαθητή. Θα έχετε να μοιραστείτε πολλές ειδήσεις μεταξύ σας, κυρίως όμως θα μάθετε πολλά ενδιαφέροντα και χρήσιμα πράγματα.

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα ενδέχεται να σας διέπει μια ένταση ανυπομονησίας – κάτι σαν διαίσθηση για ένα πρόβλημα που πλησιάζει. Κάντε ό,τι μπορείτε για να καθαρίσετε το μυαλό σας από αυτές τις σκέψεις. Θα σας κάνει καλό μια βόλτα κοντά στη φύση, είτε ανάμεσα σε πολύ κόσμο.

zwdia