αστρολογος προβλεψεις 29/09 Πέμπτη

imerisies-9414

αστρολογος προβλεψεις 29/09 Πέμπτη

Η σημερινή Πέμπτη περιγράφεται σε γενικές γραμμές ως ιδεώδης, για να αρχίσετε μια νέα σχέση, μια νέα εργασία ή για να ταξιδέψετε.

Τα κορίτσια και οι νεαρές γυναίκες θα λάβουν σήμερα κάποιες ευχάριστες ειδήσεις, επιτυχίες ή προτάσεις, που θα αφορούν την εκπαίδευση, την εργασία τους ή την προσωπική τους δημόσια προβολή.

 

Σήμερα ενδέχεται να χρειαστεί να χειριστείτε ένα προσωπικό πρόβλημα ή ένα θέμα υγείας, ενός ατόμου του οικογενειακού ή του φιλικού σας κύκλου.
Ίσως να υπάρχουν κάποιες συναντήσεις και συζητήσεις που δεν θα είναι ευχάριστες, ενώ θα αφορούν την ανάγκη για διπλωματία και συμβιβασμούς.
Δεν αποκλείεται να λάβετε σήμερα κάποιο πακέτο από μακριά, είτε ευχάριστες ειδήσεις από ένα συγγενικό σας άτομο που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, αναμένουν κάποια γεγονότα που σχετίζονται με μια γυναίκα, τα οποία όμως θα τους κάνουν να αλλάξουν μέσα τους τις θέσεις τους.
Θα μπείτε στη διαδικασία μιας αναγκαίας επανεκτίμησης είτε θα κάνετε αλλαγές σε σχέδια και ιδέες, που θα αφορούν κάποιους συγκεκριμένους στόχους ζωής.
Η μέρα είναι ιδανική για αλλαγές, προαγωγές, ομαδικές δραστηριότητες, σταθερότητα και ευημερία.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα βιώσουν μια έκπληξη που θα αφορά κάτι διαφορετικό, ενθουσιώδες και συναισθηματικά αναζωογονητικό!
Θα είστε στο επίκεντρο της προσοχής ενός άντρα που θα σας στηρίξει ή θα σας προσφέρει την προστασία του, είτε θα λάβετε από αυτόν ένα απόκτημα ή χρήματα.
Η μέρα σήμερα είναι ιδανική για να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά ή επιχείρηση, είτε να βάλετε σε εφαρμογή μια νέα ιδέα ή ένα σχέδιό σας.

zwdia-fotia

Αν είστε γεννημένοι υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα σας χαροποιήσουν ευχάριστες ειδήσεις που θα αφορούν χρήματα, είτε θα λάβετε ένα οικονομικό έγγραφο που θα είναι προς όφελος δικό σας και άλλων.
Σήμερα θα αποζητήσετε περισσότερη αυτονομία και ανεξαρτησία όσο αφορά τα επαγγελματικά σας.
Η μέρα είναι ιδανική για να ξεκαθαρίσετε τα οικονομικά σας θέματα.

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα ενδέχεται να αναστατωθούν από κάποιες ειδήσεις που θα αφορούν ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα. Θα μάθετε επίσης για την αποτυχία ή τις δυσχέρειες ενός τέτοιου ατόμου.
Σήμερα φροντίστε να προσφέρετε τον καλύτερο εαυτό σας στα άτομα που θα βρεθούν στο περιβάλλον σας.
Η μέρα είναι ιδανική για ραντεβού και για νέες ρομαντικές σχέσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia