αστρολογος προβλεψεις 30/06 Πέμπτη

 

Τελευταία μέρα του Ιουνίου σήμερα Πέμπτη, και θα μας αποχαιρετίσει με διφορούμενες επιρροές, που πρέπει να μας βάλουν σε σκέψεις για το μέλλον μας.
Σήμερα ενδέχεται να αναστατωθείτε λίγο από την ανακάλυψη κάποιων πράξεων στις οποίες έχει προβεί ένα άτομο που έχει σχέση με την οικογένειά σας. Οι πράξεις αυτές έγιναν πίσω από την πλάτη σας και δεν είχατε διαιστανθεί κάτι.

 

Φυσικά όλο αυτό μπορεί να επιφέρει εντάσεις, παρεξηγήσεις αλλά και διαμάχες, ανάμεσα σε εσάς και το εν λόγω άτομο που θα ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού, των Ιχθύων ή του Καρκίνου.
Πάντως ίσως έχει κάποια σημασία να γνωρίζετε ότι όποια κι αν είναι η φύση του εν λόγω προβλήματος που θα προκύψει, είναι ιδιαίτερα απίθανο να οδηγήσει σε χωρισμό ή άλλου είδους ανάλογες εξελίξεις.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Κάποιοι ενδέχεται να λάβετε απρόσμενα ένα χρηματικό ποσό, που θα το εκτιμήσετε ιδιαίτερα. Αυτά τα χρήματα θα φτάσουν σε εσάς με τη συμβολή μεγάλης δόσης τύχης, που μπορεί να αφορά την εργασία σας, κάποιους οικογενειακούς δεσμούς ή τυχερά παιχνίδια.
Σε ένα μεταίχμιο θα φτάσουν οι σχέσεις σας με ένα κορίτσι είτε έναν άντρα άνω των 35 ετών, που θα ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων, του Υδροχόου ή του Ζυγού.

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα να αναμένετε να ακούσετε κάποια είδηση ή να σας γίνει μια πρόταση – μολονότι θα έρθει με καθυστέρηση – που θα δώσει νέες ελπίδες και νέες προσδοκίες στη ζωή σας.
Η μέρα ενδείκνυται για ενδιαφέρουσες επικοινωνίες ή επαφές με άτομα γεννημένα στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.

zwdia - love

Αν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα η προσοχή σας θα είναι εστιασμένη σε κάποια γεγονότα ή κάποιες ειδήσεις, που θα ενέχουν μια γυναίκα με την οποία εργάζεστε στον ίδιο χώρο ή είστε συνέταιροι.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων, θα πρέπει σήμερα να σκεφτούν σοβαρά και να πάρουν μια απόφαση για μια νέα εργασιακή θέση ή μια επιχείρηση.
Γενικά αυτή είναι μια μέρα που αφορά τις σοβαρές αποφάσεις.

Για τους γεννημένους υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, όσοι έχετε μεγάλα παιδιά σήμερα θα χρειαστούν τη στήριξή σας, τη συμβουλή και την καλή σας ενέργεια, γιατί θα έχουν κάποιες δυσκολίες στην προσωπική τους ζωή.
Οι γονείς εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων, θα είναι καλό να δώσουν πολύ μεγάλη σημασία στην φιλική χροιά της σχέσης τους με τα παιδιά τους, άσχετα με την ηλικία που έχουν.

zwdia shmera

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα ενδέχεται να έχετε κάποιες δυσχερείς συζητήσεις ή συναντήσεις με κάποια άβολη αφορμή.
Επίσης είναι πολύ πιθανό να έχετε μια πολύ σημαντική εμπειρία, η οποία θα ενέχει ένα άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, του Τοξότη ή του Ταύρου.