Εβδομαδιαιες οικονομικες προβλεψεις 28/09 – 04/10

Εβδομαδιαιες οικονομικες προβλεψεις 28/09 – 04/10

κριός
Η εβδομάδα θα αρχίσει με το να διακρίνετε δυσκολίες πάνω σε φαινομενικά απλά θέματα , τα οποία όμως ως σύνολο συνθέτουν μια μεγάλη ταλαιπωρία στα εργασιακά σας. Βάλτε τα δυνατά σας και μην ξεσπάσετε (δικαίως ίσως) πάνω στα όποια άτομα σας αποσπάσουν την προσοχή η γίνουν εμπόδια ως προς την επίλυση του θέματος που σας απασχολεί. Τα πράγματα καλυτερεύουν σημαντικά από την Τετάρτη, και εσείς θα βρίσκεστε στην κορυφή της δράσης και θα εξερευνάτε και άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες που κάποιοι εγκατέλειψαν , ως ευκαιρίες επέκτασης και δράσης για εσάς. Κάθε τι καινούριο επαγγελματικά θα πάει περίφημα έτσι και το αναλάβετε ως εργασία. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα χρειαστεί να κάνετε μια κάποια συντήρηση στις σχέσεις σας που αφορούν τόσο τα άτομα στο οικογενειακό σας περιβάλλον όσο και την οικογένεια σας. Συζητήστε μαζί τους και δείτε πως πρέπει να κινηθείτε με τον καθένα ξεχωριστά από κει και έπειτα.

 

ταύρος
Οι εργασίες , ιδίως αυτές στις οποίες συμμετέχουν άτομα της δικής σας εργασιακής ομάδας, θα ξεκινήσουν με ομαλότητα και αρκετή πρόοδο , στην αρχή της εβδομάδας. Θα είστε τόσο απορροφημένοι από την δουλειά που δεν θα καταλάβετε πως τελικά εσείς αποτελείται το κέντρο όλη της εργασίας ως πρόσωπο τελικά. Πάρτε τολμηρές αποφάσεις όσο αφορά τα οικονομικά ζητήματα της επιχείρησης αργότερα μέσα στην εβδομάδα – σχεδόν σίγουρα θα χρειαστεί βέβαια να στριμώξετε δυο τρία άτομα στη γωνία για να υλοποιήσετε τα οικονομικά αυτά σας σχέδια, αλλά να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό , όσο εσείς παραμένετε έτσι ταπεινοί όπως είστε. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου μην σας ξαφνιάσει το γεγονός του ότι θα θυμηθείτε έντονα και θα έρθετε σε επαφή ξανά με τα υψηλότερα ιδανικά και ιδεώδη που φέρετε εσωτερικά. Αυτό μάλιστα ίσως αποτελέσει και το αίτιο επανεξέτασης από την μεριά σας των στόχων που έχετε θέσει ως τώρα στα επαγγελματικά σας , με αποτέλεσμα πιθανώς να θέσετε εκ νέου ή να αυξήσετε το επίπεδο των τελικών σας επιτευγμάτων.

 

δίδυμοι
Ξεκινήστε την εβδομάδα σας με το να ελαττώσετε κάπως την ταχύτητα στην οποία κινήστε αρχικά. Έχετε να σκεφτείτε αρκετά σημαντικά ζητήματα στον τομέα των επαγγελματικών σας, οπότε φροντίστε να μην σας απασχολήσει τίποτα απολύτως ώστε να αφοσιωθείτε σε αυτά ολοκληρωτικά. Επανεξετάστε λίγο και την σχέση που έχετε με τον κλάδο ασχολίας σας. Μέχρι την Τετάρτη θα πρέπει να έχετε βάλει τα πάντα στη σειρά και να επιστρέψετε έτοιμοι και επανδρωμένοι άριστα- όμως να γνωρίζετε ότι ακολουθώντας την μέθοδο αυτή θα είστε εσείς ο ισχυρός δεσμός σε αυτό τον συνεταιρισμό η συνεργασία , επομένως ετοιμαστείτε να ηγηθεί τε και της πραγμάτωσης του έργου μετά. Φυσικά και θα μπορείτε να βασίζεστε επίσης και στους συνεργάτες σας, όμως το τελικό αποτέλεσμα να ξέρετε ότι θα περάσει από τα δικά σας χέρια πριν την παράδοση του. Μέσα στο Σαββατοκύριακο το πιο πιθανό είναι να αντιληφθείτε την ύπαρξη κάποιων υπογείων “ρευμάτων” ή τάσεων που αφορούν τον τομέα ασχολίας σας. Κάντε την έρευνα σας και έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα μιας και υπάρχει η πιθανότητα αυτές οι αλλαγές στον τομέα εργασίας σας να επηρεάσουν αργότερα την πορεία της καριέρας σας.

zodia-taro-45

 

καρκίνος
Με το που θα ξεκινήσει η εβδομάδα σας θα περιστοιχίζεστε από τόνους από νούμερα και σχέδια ώστε θα σας είναι αδύνατον τελικά να λάβετε την τελική σας απόφαση. Ακολουθήστε τη συμβουλή μου και μην αρχίσετε νέα έργα εκτός και αν έχετε μπροστά σας έτοιμη την όλη πορεία υλοποίησης τους ως την τελευταία παραμικρή λεπτομέρεια που σχετίζεται με αυτά. Θα έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα για τα πάντα καθώς επίσης και πιο καθαρό μυαλό στο να κρίνετε τι είναι τελικά σημαντικό και τι όχι , την Τετάρτη το απόγευμα κατά προσέγγιση , και έτσι από εκείνη τη στιγμή και έπειτα θα μπορέσετε να βοηθήσετε και τους συναδέλφους σας οι οποίοι έχουν χαθεί στην σύγχυση που επικρατεί στον χώρο της εργασίας σας. Ότι σχετίζεται με την εξυπηρέτηση πελατών θα είναι κάτι ταυτόχρονα εύκολο στην πράξη αλλά και διασκεδαστικό για σας από την Τετάρτη και έπειτα. Σίγουρα το Σαββατοκύριακο το μόνο που δεν θα έχετε σκοπό να κάνετε είναι να πάτε ξανά στο γραφείο σας. Και να μην το κάνετε. Πάρτε το διήμερο εκτός, και ξεκουραστείτε, εκτός του ότι δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα το κακό, θα σας κάνει καλό αυτή η διακοπή από την εργασία σε όλους τους τομείς.

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zwdia

λέων
Ξεκινήστε την εβδομάδα σας κάνοντας μια καλή ψυχική ενδοσκόπηση. Μπορεί να μην είναι ακριβώς η ψυχή σας η οποία πρέπει να μπει κάτω από το μικροσκόπιο όμως είναι απαραίτητο να φτάσετε και φυσικά πρώτα να βρείτε την καρδιά του προβλήματος. Αν καταφέρετε μάλιστα να τελειώσετε τις όποιες ατελής υποθέσεις σας και να σφίξτε λίγο το ζωνάρι ως Τετάρτη με Πέμπτη, τότε το υπόλοιπο της εβδομάδας ούτε που θα το καταλάβετε. Το πιο πιθανό είναι να διαπιστώσετε ότι όσο αφορά το θέμα της καριέρας , βρίσκεστε ακριβώς στο ίδιο σημείο που ήσασταν όταν πρώτο- ξεκινήσατε την εργασία σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο ευνοεί πολύ την όποια δραστηριότητα σχετίζεται με την προσφορά εθελοντικής εργασίας από εσάς ή την προσφορά κοινωνικής εργασίας για την επιχείρηση σας. Θα έχετε μια καλή αίσθηση το πως θα κάνετε καλή δουλειά ενώ ταυτόχρονα βοηθάτε και τους συνανθρώπους σας.

 

παρθένος
Δευτέρα και Τρίτη θα διακατέχεστε από μία ακόρεστη δίψα για ενημέρωση και πληροφόρηση. Σκάψτε όσο βαθιά χρειαστεί για να βρείτε την απαραίτητη”λάσπη” που χρειάζεστε- και σιγουρευτείτε ότι σε κάθε περίπτωση ακούτε αυτά που σας λένε οι άλλοι με κάθε προσοχή. Μία κάπως επικίνδυνη ευκαιρία θα σας παρουσιαστεί στα δεύτερα μισά της εβδομάδας. Κατά βάθος δεν θέλετε να αφήσετε τον εαυτό σας να μπλεχτεί με την ιστορία αυτή, από την άλλη όμως , δεδομένων των εποχών, ίσως θα πρέπει να πάτε με την πορεία του ανέμου εδώ και να αρπάξετε την ευκαιρία αυτή. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα θα δείτε πως όλη αυτή η εμπειρία στο τέλος θα αποδειχτεί αρκετά απελευθερωτική. Το Σαββατοκύριακο προβλέπεται εκπληκτικό για εσάς, παρόλο τον χρόνο που ίσως πρέπει να θυσιάσετε στο γραφείο. Θα έχετε ένα αίσθημα χαράς και παιχνιδιάρικη διάθεση ενώ ταυτόχρονα θα θέλετε να είστε εκεί ακριβώς που σας οδηγεί ο ίδιος σας ο εαυτός.

 

ζυγός
Η αρχή της εβδομάδας ευνοεί τις αγορές και εξαγορές γενικά. Αν περιμένατε τόσο καιρό τις τιμές να κατέβουν, τώρα είναι η ευκαιρία σας να προβείτε στην αγορά αυτό που θέλατε, πριν σας προλάβει κάποιος ανταγωνιστής. Ίσως χρειαστεί ακόμη και να βγάλετε εκτός παιχνιδιού και περισσότερους από έναν παίκτες αλλά ξέρετε την διαδικασία… Πέμπτη και Παρασκευή θα θελήσετε να μειώσετε κάπως την ταχύτητα σας και να καθίσετε κάτω μαζί με τους συναδέλφους σας συζητώντας περί των μελλοντικών σας σχεδίων και πλάνων. Η ευκολία στην ροή των σκέψεων που θα βγαίνουν από το μυαλό σας , θα εκπλήξουν τους πάντες ακόμα και εσάς. Κάποια ζητήματα από το παρελθόν σας θα σας στοιχειώσουν το Σαββατοκύριακο αυτό. Αν όμως απλά μείνετε άπραγη προς αυτά , και δεν περάσετε στην όποια αντίδραση ή δράση, τότε αυτά απλά όπως εμφανίστηκαν θα εξαφανιστούν.

zodia-astra-tarot

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

σκορπιός
Η αυτοπεποίθηση σας είναι στο πικ της αρχές της εβδομάδας λειτουργώντας επίσης και ως ένας ακριβής δείκτης των ταλέντων και της δύναμης που διαθέτετε. Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να πείσετε κάποια άτομα να σας ακολουθήσουν ή να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τις δικές τους. Πέμπτη με Παρασκευή κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας δελεάσουν χρησιμοποιώντας όμορφα – εμπλουτισμένα λόγια ώστε να αποδεχθείτε τους όρους μιας συμφωνίας στην οποία παίρνετε μέρος. Η αλήθεια στέκει στο ότι , κάποιο άτομο απλά προσπαθεί να κερδίσει περισσότερα από εσάς ή να σας βάλει να πληρώσετε μεγαλύτερο ποσοστό , από το ποσοστό που σας αντιστοιχεί. Για αυτό , όσο δεαλεστική και αν είναι η πρόταση που θα σας γίνει, το σοφότερο είναι απλά να περιμένετε λίγο ακόμη κάνοντας υπομονή και θα δείτε που τελικά θα πέσει και άλλο η τιμή που ζητάν από εσάς αυτή τη στιγμή. Το Σαββατοκύριακο ίσως και να είναι η στιγμή που περιμένατε για την κίνηση σας αυτή και το θέμα να λυθεί μια και καλή. Σε κάθε περίπτωση όμως τη διάρκεια του σαββατοκύριακου καλό θα ήταν να αναλογισθείτε και την προοπτική να ανοιχτείτε και προς άλλες επιχειρηματικές κατευθύνσεις από εδώ και μπρος.

 

τοξότης
Νωρίς την εβδομάδα θα σας πρότεινα καλύτερα να ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν εσάς και να τελειώσετε όποια ατελείωτα ακόμα εργασιακά ζητήματα έχετε, παρά να αναλάβετε καθήκοντα που απαιτούν να έρθετε σε επαφή με τους πελάτες ακόμα και τους συνεργάτες σας. Θα είστε ελάχιστα λιγότερο ευκρινής από ότι είστε συνήθως αλλά θα φανεί στους άλλους αρκετά μάλιστα. Θα είστε έτοιμοι για δράση και θα έχετε επανέλθει πλήρως στην κανονική σας στάση αργά την Τετάρτη, όπου καλό θα ήταν να έρθετε σε επαφή πρώτα με τα άτομα με τα οποία συνεργάζεστε συνέχεια. Αν έχετε όλη την ώρα τα μάτια σας και τα αυτιά σας συντονισμένα τότε θα πιάσετε μια πληροφορία στον αέρα – μια πληροφορία η οποία θα σας δώσει προβάδισμα επαγγελματικό έναντι των υπολοίπων – μιλάμε για προβάδισμα εβδομάδων ακόμα και μηνών. Το Σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με τον οικονομικό τομέα και την διάρκεια αυτών των δύο ημερών θα αποφασίσετε επίσης αν χρειάζονται να γίνουν κάποιες απαραίτητες για την επιχείρηση σας περικοπές εξόδων.

 

αιγόκερως.
Θα χρειαστεί να ζητήσετε όλες τις χάρες που σας χρωστάνε καθώς και όλη την βοήθεια που μπορούν να σας προσφέρουν οι σύμμαχοι για , με το που θα αρχίσει η εβδομάδα, για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα που θα βρείτε να σας περιμένει στο κατώφλι της εργασίας σας Δευτέρα ή Τρίτη πρωί το αργότερο. Έχοντας όλο αυτή τη στερεά βάση κάτω από τα πόδια σας να σας στηρίζει , θα πρέπει λογικά να ξεπεράσετε αυτή την απρόσμενη κρίση με κάποια σχετική ευκολία, όμως ταυτόχρονα θα πρέπει να βρείτε και τρόπους ώστε τώρα να γεμίσετε ξανά τον λογαριασμό της τραπέζης με το ποσό που χρειάστηκε να πάρετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Λίγο αργότερα , θα γίνετε μία ασταμάτητη μηχανή απόδοσης εργασιών, οργώνοντας το δρόμο σας μέσα από χωράφια που ούτε είχατε ονειρευτεί ποτέ ότι θα ήταν δυνατόν να δημιουργήσετε το πέρασμα αυτό. Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι η δική σας στιγμή για να λάμψε τε – οι τομείς της δικτύωσης καθώς και της στρατολόγησης έχουν λειτουργήσει καταπληκτικά για εσάς με αποτέλεσμα , να έχετε ήδη κάνει εντύπωση σε κάποιον ανώτερο σας στο γραφείο εν τέλη.

zodia-zvdia-75

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Υδροχόος
Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι οι πιο κατάλληλες ημέρες για να επιδείξετε το καλύτερο του εργαζόμενου εαυτού σας, είτε υπό την μορφή μιας συνέντευξης για θέση εργασίας είτε κατά την παρουσία της ιδέας μπροστά σε πολύ σημαντικούς επενδυτές. Ότι και να κάνετε , τα άτομα αυτά θα κρατήσουν σημειώσεις καθώς επίσης θα αφήσουν την αίθουσα συσκέψεων έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για το άτομο σας. Καθώς η εβδομάδα θα προχωρά θα νιώθετε μέσα σας ολοένα και εντονότερα το αίσθημα πως βρίσκεστε δίπλα στους κατάλληλους -σωστούς ανθρώπους και πάνω στο σωστό μονοπάτι όσο αφορά τα επαγγελματικά σας. Επίσης αυτή η εβδομάδα είναι και καλή χρονική περίοδος για να στρατολογήσετε ακόμα περισσότερα άτομα με στόχο την υλοποίηση των ιδεών σας. Το Σαββατοκύριακο ωστόσο απομακρυνθείτε όσο πιο μακριά γίνεται από τα εργασιακά, – οι νέοι κανόνες που θα επιβληθούν είναι αρκετά περίπλοκοι και εσείς δεν θα είστε καθόλου στη διάθεση να λύσετε τον κόμπο που προκάλεσαν στην επιχείρηση σας.

 

ιχθείς
Να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί με ότι έχει να κάνει με έγγραφα καθώς και νομικές ρυθμίσεις το πρώτο μισό της εβδομάδας. Θα χρειαστείτε είτε την άποψη και βοήθεια ενός ειδικού, είτε να πάτε προς τους αυτούς που στέκουν εναντίον σας με υπερβολικά μεγαλύτερη δόση αυστηρότητας , από εκείνη που είχατε υιοθετήσει ως στρατηγική αρχικά. Υπάρχει κάτι που καραδοκεί να σας κάνει κακό σε αυτή την συνάντηση και θα το καταφέρει αν δεν δώσετε την δέουσα προσοχή. Ίσως γύρω στην Πέμπτη με Παρασκευή αρχίσετε να μιλάτε υπερβολικά με αποτέλεσμα να καταλήξετε να φλυαρείτε διαρκώς δίχως καν να δίνετε προσοχή στα λάθη που κάνετε στον λόγο σας επάνω…. για αυτό θα σας συμβούλευα αυτές τις δύο ημέρες να φροντίσετε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό όσο καλύτερα μπορείτε. Μία πολύ ισχυρή σας επαφή θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσα στο Σαββατοκύριακο και αυτό δύναται να σας οδηγήσει ακόμα και στο να αναλάβετε κάποιο ηγετικό ρόλο πάνω σε ένα επιχειρηματικό σχέδιο.