εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 20-26/05

erwtikes-provlepseis-tetarti-14-5

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 20-26/05

ζώδια Κριός
Με τόσα πολλά που έχετε επενδύσει στη δύναμη του έρωτα, θα ήταν κρίμα να μην τα εκμεταλλευτείτε! Δεν νιώθετε την αγάπη, Κριοί, δεν νιώθετε τίποτα άλλο πέρα από απογοήτευση, αποθάρρυνση; Αυτό που δεν ήταν για εσάς, έχει φύγει ή φεύγει τώρα. Ό,τι είναι φανταστικό, είναι ένα «γεια» μακριά.

ζώδια Ταύρος
Ο Ερμής έρχεται στο προσκήνιο, ο ομιλητικός, ερωτύλος πλανήτης που είναι επίσης κυβερνήτης της νέας αγάπης για εσάς, Ταύροι. Χρήσιμο. Κινείται πολύ, πολύ γρήγορα τώρα, οπότε οι ευκαιρίες μπορεί να έρχονται και να φεύγουν πολύ γρήγορα. Να είστε παρορμητικοί, να είστε έξυπνοι, να έχετε μπει σε σχέση μέχρι την Παρασκευή. Αδράξτε τη μέρα!

 

ζώδια Δίδυμοι
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, αυτό το ετήσιο γεγονός σχηματίζεται την Πέμπτη, οπότε αντί να κάνετε ευχές στα αστέρια, κάντε στη Σελήνη. Τι ακριβώς της ζητάτε; Να είστε συγκεκριμένοι, Δίδυμοι, ο Άρης και ο Κρόνος περιμένουν με μια καρμική απάντηση που μπορεί να φέρει την παντοτινή αγάπη. Αν μπορέσετε να αναγνωρίσετε τι είναι αυτό που θέλετε ακριβώς.

zodia-taro-45

ζώδια Καρκίνος
Κάποιος μπορεί αν έχει δείξει τα συναισθήματά του ξεκάθαρα και εσείς να εξακολουθήστε να θέλετε τον καλύτερό σας φίλο να εστιάσει την προσοχή σας προς το μέρος τους. Φταίει που δεν είναι πραγματικά ο τύπος σας, δεν είναι αξιοπρόσεχτοι, δεν είστε έτοιμοι ή κάποια άλλη δικαιολογία; Όχι, η δουλειά έχει όλη σας την προσοχή, αφήστε λίγο χρόνο για τον έρωτα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζώδια Λέων
Μια ωραία βραδιά στην πόλη είναι αυτό που σας χρειάζεται, το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να χορέψετε με τους φίλους σας, να γελάσετε και ίσως ένα σουβλάκι αγνώστου προέλευσης στο δρόμο για το γυρισμό. Αντ’ αυτού, μπορείτε να συμβιβαστείτε με καρδιοχτύπι, ματιές μέσα σε ένα γεμάτο δωμάτιο και καρμική σύνδεση; Έτσι μου φαίνεται.

ζώδια Παρθένος
Όταν νιώθετε ότι κάποιος δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα, αλλάζετε τακτική ή κατευθύνεστε προς κάπου αλλού, όλοι το κάνουμε αυτό. Αλλά αν έχουν όντως πολλά να κάνουν, και πραγματικά δεν έχουν βρει το χρόνο να απαντήσουν στο μήνυμά σας; Απαιτείται υπομονή, Παρθένοι. Το ξέρω, είναι εκνευριστικό, αλλά μην βιάζεστε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Ζυγός
Η Αφροδίτη δεν παίζει, είναι αποφασισμένη να ξεκαθαρίσει την ερωτική σας ζωή. Και ανεξάρτητα με το τι θα έρθει στο δρόμο σας, να ξέρετε ότι σκέφτεται μόνο το καλό σας. Ο Δίας, που είναι στο ζώδιό σας, το παρακάνει απ’ την άλλη. Η δουλειά σας είναι να ελέγχετε τις συζητήσεις, να μην δώσετε ψεύτικες υποσχέσεις και να παραμείνετε πιστοί στην καρδιά σας.

ζώδια Σκορπιός
Οι δεύτερες ευκαιρίες δεν έρχονται πολύ συχνά – και όταν έρχονται δεν είναι ανάγκη πάντα να τις εκμεταλλευτείτε, σωστά; Κάποιος γυρνά, κάποιος από μια παλιά σας σχέση ή κάποιος που ευχόσασταν να είχατε σχέση. Αλλά η επιστροφή του είναι μια δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη; Μπορεί. Μπορεί και όχι. Συζητήσεις των ψυχών, βαθιές αλήθειες. Καμία βοήθεια.

ζώδια Τοξότης
Ο Άρης δημιουργεί μια έντονη στιγμή με τον Κρόνο στο ζώδιό σας. Δεν είναι αυτό που θα λέγαμε καλύτερα φιλαράκια αυτή τη στιγμή, αλλά ο κυβερνήτης σας ο Δίας προτείνει μια συμφιλίωση. Μπορεί να βρείτε τον έρωτα σε κάποιον που στην αρχή σας εκνεύριζε. Δεν θα είναι και η πρώτη φορά.

zwdia - love

ζώδια Αιγόκερως
Υπάρχει μεγάλη ένταση μεταξύ των πλανητών. Πολλά «αυτός είπε» «όχι, αυτή είπε», αλλά ευτυχώς δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα. Σας ενδιαφέρουν περισσότερο τα πράγματα που φέρνει ο Ερμής στο ζώδιό σας αυτή την εβδομάδα: την πλάκα, τα παιχνίδια, τις κλεφτές στιγμές και τις έντονες γνωριμίες. Διασκεδάστε το!

ζώδια Υδροχόος
Καθώς ο τομέας της νέας σας αγάπης λαμβάνει την ενέργεια του Ήλιου για τον επόμενο μήνα, περνάτε στην καλύτερη εποχή, την πιο γεμάτη εποχή στην ερωτική σας ζωή, Υδροχόοι. Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται την Πέμπτη, και ο Άρης έχει ήδη φέρει κάποιον για να μπορέσετε να ξεκινήσετε τα πλάνα της γοητείας σας.

ζώδια Ιχθύες
Έχετε πραγματικά πολλά να κάνετε, Ιχθύες. Τόσα πολλά μάλιστα, που δεν έχετε χρόνο για μια νυχτερινή βόλτα ούτε για όλες αυτές τις ρομαντικές κουταμάρες. Δεν πειράζει, δεν είναι υποχρεωτικά, αλλά πείτε ότι δεν πειράζει μόνο εάν το εννοείται πραγματικά. Αν θα θέλατε να βγείτε μια βραδιά, να φλερτάρετε ίσως λίγο, κάποιος είναι πιο κοντά απ’ όσο φαντάζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00