εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 10-16/06

gynaika-sorpios-rantevoy-antas-karkinos

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 10-16/06

ζώδια Κριός
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, γι’ αυτό ξοδέψτε τα. Μιλήστε μέχρι να σας αγαπήσει κάποιος, φλερτάρετε μέχρι να μπείτε στο υποσυνείδητό του όπως έχει μπει κι εκείνος στο δικό σας – εν γνώσει του ή όχι. Υπάρχει μια σύνδεση, Κριοί, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τη μεταφέρετε από τα μάτια και τα χαμόγελα, στον καφέ και στις αγκαλιές. Κρατήστε και μια μέντα πάνω σας καλού κακού.

ζώδια Ταύρος
Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας και διασκεδάζει φέρνοντάς σας πιθανά ταίρια. Αν θεωρούνται ακόμα ταίρια. Παλιομοδίτικο ή όχι, αυτό συμβαίνει, Ταύροι, σχηματίζεται μια σειρά και είναι στο χέρι σας να τη συρρικνώσετε με ένα ναι ή ένα όχι. Κάντε την επιλογή.

 

ζώδια Δίδυμοι
Ο Δίας είναι σε καλύτερη διάθεση, αλλά ο Κρόνος ακόμα είναι γκρινιάρης. Ένας συνδυασμός που μπορεί να λέει ότι δεν έχετε πρόβλημα να χειριστείτε το φωτοτυπικό, αλλά να κάνετε σχέδια για δείπνο είναι άλλο θέμα. Όλα μπορεί να αλλάξουν. Το φαντάζεστε; Εσείς αλλάζετε άποψη. Σπάνιο.

zodia-taro-45

ζώδια Καρκίνος
Δεν είναι του χαρακτήρα σας να κάνετε σκηνές – και βέβαια δεν είναι. Αλλά φαίνεται πως κάποιος σας κλείνει το δρόμο, ένας φίλος στέκεται ακριβώς μπροστά σας εκεί που πάτε να κάνετε την κίνησή σας. Ρίξτε του το πιο άγριο βλέμμα σας και θα είναι αρκετό. Εναλλακτικά, χτυπήστε το χέρι και κάντε τους να οπισθοχωρήσουν. Δικό σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Λέων
Αυτό είναι που πάντα ονειρευόσασταν, ένας ιππότης με άσπρο άλογο, μια πριγκίπισσα που πρέπει κάποιος να την σώσει. Πολύ παλιομοδίτικο; Ιππότης ή πριγκίπισσα, δεν χρειάζεστε παλιά στερεότυπα, προτείνετε σε κάποιον να βγείτε, πείτε του να ακολουθήσει και ξεκινήστε να περπατάτε. Οι τύποι με κανόνες κάνουν χώρο για αυτούς που σκέφτονται ελεύθερα. Επιτέλους.

ζώδια Παρθένος
Αυτό που σας έβγαζε κάποτε από τα ρούχα σας σε κάποιον, τώρα μοιάζει αποδεκτό, μοιάζει αξιαγάπητο. Τι έφερε αυτή την αλλαγή; Είναι κάτι που κάνατε ή κάτι που άλλαξαν εκείνοι; Έχει σημασία; Πέφτει η αυλαία, βλέπετε ποιος και τι ήταν ακριβώς μπροστά στα μάτια σας.

ζώδια Ζυγός
Μπορεί να μην θέλετε να μάθετε τα μυστικά κάποιου, αυτά που τώρα νιώθουν ότι πρέπει να μοιραστούν. Έχετε μοιραστεί ένα βαζάκι μαρμελάδα πάνω σε ψωμί στο πρωινό, για να είμαστε ξεκάθαροι. Αλλά να το, θα είναι θέμα αγάπης ή μίσους; Η νέα αγάπη χτυπά τα όχι σας, αλλά δεν πειράζει, αυτό που πειράζει είναι το θέατρο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζώδια Σκορπιός
Ως ζώδιο του νερού, είστε συναισθηματικοί τύποι. Ως Σκορπιοί, θα χρειαστείτε μεγάλες γαλότσες και στολή δύτη για να φτάσετε στα βάθη των άλλων, στα βάθη όλων τους. Αλλά κάποιος είναι πρόθυμος να το κάνει, πρόθυμος να ακούσει, να υποστηρίξει και να κρατήσει το σχοινί για να μην χαθείτε. Είναι όσο αυθεντικός φαίνεται.

ζώδια Τοξότης
Είναι δελεαστικό να διαλέξετε κουζίνα, να παραγγείλετε το φαγητό, να πληρώσετε το λογαριασμό, να πλύνετε τα πιάτα, να καλέσετε το ταξί, να λύσετε ό,τι άλλο πρέπει να λυθεί και να αφήσετε τον απέναντι εντυπωσιασμένο. Μήπως εκνευρισμένο, που δεν του αφήσατε καμία επιλογή; Μοιραστείτε την εμπειρία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζώδια Αιγόκερως
Καθώς η Ισημερία δεν είναι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, έχετε μόνο την επιρροή του Άρη, όταν πρόκειται για σχέσεις με νόημα. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Είναι ισχυρός, είναι παθιασμένος, αλλά μπορεί να γίνει λίγο κατηγορηματικός – όπως κάποιος που ξέρουμε; Οι δυνατοί τύποι μας τραβούν για κάποιο λόγο.

ζώδια Υδροχόος
Όσο δραστήριοι κι αν είστε στο μέτωπο του φλερτ, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να λυθούν, κυρίως με τον εαυτό σας. Όχι καμιά ολόκληρη λίστα, αλλά ίσως μια ιδέα για το τι είναι αυτό που ψάχνετε. Αφήστε την αληθινή αγάπη να σας βρει, αφού πρώτα ορίσετε πώς μοιάζει η αληθινή αγάπη.

ζώδια Ιχθύες
Ο Άρης προκαλεί δυνατό θόρυβο στην ερωτική σας ζωή, προτείνει πως κάποιος δεν είναι και τόσο διακριτικός με τη συμπάθειά του για εσάς, με την επιθυμία του να σας γνωρίσει καλύτερα. Ωραία. Ο Ποσειδώνας είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας, το μυαλό σας δεν είναι και στην καλύτερη φάση του, οπότε ευτυχώς που εκείνος είναι ο θορυβώδης τύπος.

zwdia shmera