εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 17-23/02

g-spot-zwdio

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 17-23/02

ζώδια Κριός
Εδώ είστε, λοιπόν, παντοδύναμοι με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιό σας, έτοιμοι να κάνετε αισθητή την παρουσία σας και με μια μεγάλη λίστα με αυτά που θα μπορούσαν να γίνουν που το ταίρι σας πρέπει να κοιτάξει. Αλλά κάποιος από το παρελθόν σας εξακολουθεί να παίρνει όλη σας την προσοχή. Ένα βήμα πίσω ή ένα προς τα εμπρός;

ζώδια Ταύρος
Δεν θα ξέρετε τι θα πει κάποιος μέχρι να ρωτήσετε, άσχετα με το πόσο μέντιουμ εσείς ή οι φίλοι σας πιστεύουν ότι είστε. Αυτό που ξέρετε, είναι ότι θα θέλατε να τους γνωρίσετε καλύτερα και αυτό είναι όλο. Τα υπόλοιπα είναι ένα μυστήριο, κάντε αυτό το μυστικιστικό ταξίδι.

 

ζώδια Δίδυμοι
Δεν έχει σημασία πόσες φορές έχετε ακούσει κάποιον να σας λέει ότι του αρέσετε, απλά δεν μπορείτε να το αποστηθίσατε, Δίδυμοι, ότι απλά τους αρέσετε. Τους Αρέσετε, εσείς! Όταν το κατανοήσετε αυτό, το ταίρι σας θα νιώσει ανακουφισμένο, δεν χρειάζεται πλέον να προσπαθεί να σας κάνει να παρατηρήσετε αυτό που συμβαίνει κάτω από τη μύτη σας.

zodia-taro-45

ζώδια Καρκίνος
Αν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε, πηγαίνετε να το κάνετε. Κανείς δεν σας λέει ότι πρέπει να έχετε κάποιον στη ζωή σας. Έχετε φίλους και έχετε άλλα πράγματα να συμβαίνουν, δεν είναι νομική απαίτηση. Όμως η Αφροδίτη είναι στην κορυφή του χάρτη σας, αν ψάχνεστε, τώρα είναι η ώρα να σας δουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζώδια Λέων
Έχετε πάρει την απόφασή σας, γράψατε τη λίστα σας, αυτό πρόκειται να κάνετε στην επόμενη σχέση σας. Πώς πάει για εσάς αυτό, Λέοντες; Φαίνεται ότι κάποιος δεν έλαβε την ειδοποίηση και δεν θα μπορούσε να είναι τόσο αντίθετος, ακόμα κι αν το έκανε επίτηδες. Καλώς.

ζώδια Παρθένος
Αν είστε τριγύρω το Σαββατοκύριακο πεταχτείτε, έστω για τσάι. Αν είστε στην πόλη βάλτε μου μια φωνή, θα περιφέρομαι άσκοπα, όποτε ίσως να σας δω εκεί; Πάτε πολύ στο σινεμά; Θα προτιμούσατε κάποιον που φοράει πινακίδα γύρω από τον λαιμό του και λέει διάλεξε εμένα;

ζώδια Ζυγός
Ο συγκάτοικός σας ο Δίας κάνει πολύ θόρυβο, το είδος του θορύβου που θα μπορούσε να σας φέρει σε αμηχανία αν είσαστε πάνω στην κίνησή σας στο φλερτ. Να σας αφήσει κατακόκκινους, ίσως; Η συμβουλή μου είναι να κρατήσετε τα πράγματα διακριτικά, προχωρήστε αργά όταν ο πειρασμός κάνει το αντίθετο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Σκορπιός
Μερικές φορές ξεχνάτε πόσο αινιγματικοί είστε, πόσο δελεαστικοί μπορείτε να γίνετε χωρίς να το σκεφτείτε. Αυτό ίσως να εξηγεί γιατί κάποιος φαίνεται να μετατρέπεται σε ένα μπερδεμένο, αλλά αξιολάτρευτο κουταβάκι όταν είστε γύρω; Προσέξτε τους, αλλιώς θα αρχίσουν να γαυγίζουν.

ζώδια Τοξότης
Υπάρχουν ένα σωρό άνθρωποι εκεί έξω που δεν έχουν τίποτα να κάνουν την Κυριακή, από το να επιδοθούν στα χόμπι τους, να δουν πράγματα που τους ενδιαφέρουν και, ακριβώς όπως κι εσείς, αγαπούν τον πολιτισμό τους. Κάντε τα μαγικά σας, Τοξότες, η αγάπη σας περιμένει ανάμεσα σε εκθέσεις και καφετέριες μουσείων.

ζώδια Αιγόκερως
Μπορείτε να πείτε σε κάποιον πόσο καταπληκτικοί είστε, τι μπορείτε να προσφέρετε στη συμφωνία, τι περιμένετε σε αντάλλαγμα, αλλά είναι μια ρομαντική συζήτηση και όχι μια συνέντευξη για δουλειά, Αιγόκεροι. Χαλαρώστε, γίνετε ποιητικοί, στολίστε το λίγο και το συμβόλαιο θα υπογραφεί.

zwdia-768

ζώδια Υδροχόος
Είστε ανάμεσα στα πιο διαφορετικά ζώδια, αυτό είναι κομπλιμέντο παρεμπιπτόντως, το μόνο πράγμα που μπορώ να προβλέψω για εσάς, Υδροχόοι, είναι ότι θα είστε απρόβλεπτοι. Κάποιος το λατρεύει αυτό σε εσάς, αλλά σας κάνει δύσκολους στο πιάσιμο! Κόψτε ταχύτητα, αφήστε τους να σας φθάσουν και να σας πιάσουν.

ζώδια Ιχθύες
Με τον Ήλιο τώρα στο ζώδιό σας, Χρόνια Πολλά, η προσοχή είναι πάνω σας και στο τι κάνετε μετά. Αυτό δεν ισχύει μόνο για την ερωτική σας ζωή, φυσικά, αλλά έχει ερωτικές βλέψεις σε περίπτωση που ψάχνατε για πέντε τρόπους που χρησιμοποιείται το φύλλο σφολιάτας. Πρώτα αναρωτηθείτε αν ψάχνετε πραγματικά για ρομαντική σχέση, στη συνέχεια, καθορίστε τους όρους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66