εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 23 – 29/09

erwtas-kanones-stereotypa

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 23 – 29/09

ζωδια Κριός
Ναι, μπορείς να δανειστείς το συρραπτικό μου, αλλά εκεί τελειώνει αυτή η ιστορία. Αν δεν θέλετε έναν έρωτα μέσα στο γραφείο, μην έχετε, αλλά αν θέλετε σκεφτείτε τα μάτια και τα αυτιά που είναι γύρω σας και την πιθανότητα να μείνει μυστικός. Ποιος κοιτά την πολιτική της εταιρείας, ποια είναι η πολιτική του Κριού;

ζωδια Ταύρος
Έχετε δίκιο, κάποιος όντως σκέφτεται ότι έχει καλές πιθανότητες, αλλά έχει; Μην χάνετε το χρόνο σας, Ταύροι, μια καλή σειρά σχηματίζεται για να σας κάνει να περάσετε καλά, και εσείς πρέπει να είστε αυστηροί στα ερωτικά σας κριτήρια. Όχι ότι δεν είστε συνήθως, αλλά λίγο περισσότερο τώρα. Εγώ δεν περνάω, να φανταστώ;

 

ζωδια Δίδυμοι
Έχετε κάτι να πείτε και θα το πείτε, μπράβο σας. Αλλά όσο προετοιμάζετε τον εαυτό σας να μιλήσει, μήπως να σκεφτείτε ότι κάποιος γνωρίζει ήδη; Μια σκέψη μόνο. Η διακριτικότητα δεν είναι το στοιχείο σας, περιμένουν έτοιμοι με το ναι στα χείλη. Ή με ένα ίσως. Ή με ένα όχι. Ρωτήστε.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Χωρίς να θέλω να γίνω παλιομοδίτης, υπάρχει μια μαγική λέξη που πρέπει να χρησιμοποιήσετε, Καρκίνοι, κάποιες γλυκές κουβέντες που θα μπορούσαν να πείσουν κάποιον να βγει σ’ αυτό το ραντεβού ή ίσως να σας βοηθήσει να ανακαινίσετε τα πλακάκια σας. Δική σας η επιλογή. Η Αφροδίτη φέρνει τα μαγικά λόγια στο δρόμο σας. Χρησιμοποιήστε τα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Αυτό που δεν πρόκειται να δουλέψει καλά για εσάς είναι το κατσούφιασμα, ναι, ξέρετε, αυτό με τα σουφρωμένα χείλη όταν δεν σας αρέσει η απάντηση κάποιου και θέλετε να του αλλάξετε τη γνώμη. Δεν πρόκειται να αλλάξουν γνώμη. Έτσι, τώρα προχωράτε σε άλλα πράγματα, πράγματα που θα φέρουν το χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

ζωδια Παρθένος
Μετά τη Νέα Σελήνη της προηγούμενης εβδομάδας, είστε σε διάθεση για αλλαγές, σε διάθεση για να μεταβάλετε το στάτους σας με όσα μέσα διαθέτετε. Δεν θα χρειαστείτε πολλά, ένα χαμόγελο και λίγα γλυκά θα είναι μια χαρά. Η Αφροδίτη λέει να καλέσετε κάποιον σε ραντεβού για τούρτα και να σταματήσετε να είστε αναποφάσιστοι.

ζωδια Ζυγός
Κάποια συναρπαστικά γεγονότα μπορεί να σας οδηγήσουν σε ένα νέο μονοπάτι στην ερωτική σας ζωή. Μια αλλαγή από κάποιον πρώην ή ίσως κάποιον νέο, κάποιον που έχετε δει τριγύρω και ξαφνικά μοιάζει σαν την επόμενη μεγάλη περιπέτεια σας παρά σαν ενόχληση. Ευμετάβλητη, ασταθής, συναρπαστική και σοκαριστική εβδομάδα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Σκορπιός
Γιατί δεν μπορείτε να εκφραστείτε στο νέο ερωτικό σας ενδιαφέρον με τον ίδιο τρόπο που εκφράζεστε στα φιλαράκια σας; Υπάρχει κάποιου είδους αόρατο εμπόδιο ή μήπως νιώθετε ότι δεν είναι η σωστή στιγμή γι’ αυτούς να ακούσουν τα βάθη του είναι σας; Αν όχι τώρα, πότε; Μοιραστείτε.

ζωδια Τοξότης
Όταν έχετε κατακλυστεί από γνώμες ανθρώπων που σας λένε πόσο καταπληκτικός είναι κάποιος, είναι δελεαστικό να υποθέσετε ότι έχουν πληρωθεί από αυτόν τον κάποιο καταπληκτικό! Ίσως όχι, Τοξότες, κι αν είναι τόσο καταπληκτικοί όσο λένε όλοι; Και τρελά ερωτευμένοι μαζί σας; Τέλεια.

ζωδια Αιγόκερως
Δεν έχετε το δικαίωμα να επέμβετε στην ερωτική ζωή κανενός, εκτός κι αν σας το έχουν ζητήσει, φυσικά. Σας το έχουν ζητήσει επίσημα ή μήπως το έχετε υποθέσει; Οι φίλοι σας σκέφτονται αυτήν ακριβώς την ερώτηση. Πότε μπορούν να μιλήσουν και να σας προσφέρουν τη σοφία τους; Ανοίξτε το δρόμο, έχουν κάποιες καλές παρατηρήσεις.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Υδροχόος
Κοιτάζοντας μέσα στην άβυσσο της έλλειψης πλανητών στον ερωτικό τομέα σας, είναι δελεαστικό να υποθέσετε ότι είναι καλύτερο να το αφήσετε για λίγους μήνες και να ξεκινήσετε μια σοβαρή εξερεύνηση γεύσεων παγωτού. Μπράβο σας. Κανένα ψάξιμο, καμία προσδοκία, κανένα σημάδι νέου έρωτα. Εκεί ακριβώς που σας βρίσκει αυτός.

ζωδια Ιχθύες
Ο Άρης και ο Ερμής δεν έχουν τελειώσει ακόμα, έχουν ακόμα κι άλλα να πουν και σε εκείνη τη στιγμή του ξεκαθαρίσματος οι φίλοι σας μπορεί να σηκώσουν το πέπλο και να δείτε αυτό που ψάχνετε, αντί γι’ αυτό που είστε έτοιμοι να συμβιβαστείτε μαζί του. Η νέα αγάπη είναι στον δρόμο, πρώτα αφήστε τα συντρίμμια ή τα παλιά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις