ερωτοσκοπιο – Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου

erwtiki-astrologia-171014-sexualiki-apeleytherwsi

ερωτοσκοπιο – Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου

 

ερωτοσκοπιο – Κριός: Η μέρα είναι πολλά υποσχόμενη….το συντροφικό σας ταίρι, θα σας εκφράσει λόγια που εδώ και καιρό θέλατε να ακούσετε. Ανταποκριθείτε ομοίως. Για τους ελεύθερους Κριούς…από το απόγευμα και μετά…κάποιες ‘καλές’ ειδήσεις θα φτάσουν στα αυτιά σας!

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-22:00

zodia-taro-45

ερωτοσκοπιο – Ταύρος: Η σημερινή ημέρα θα σας δώσει χαρά και  ικανοποίηση με συναισθηματική επιτυχία. Η θέση της Αφροδίτης γενικότερα, θα  ωθήσει την ερωτική σας ζωή και θα την βάλει σε νέες βάσεις. Εκμεταλλευτείτε το βράδυ. Οι ελεύθεροι…ας βγουν από το σπίτι και λίγο!

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Δίδυμοι: Ένα 24ωρο γεμάτο από κόσμο, δρομολόγια, επικοινωνίες…η καθημερινότητα σας δηλαδή,  που θα κλείσει με μια ευχάριστη έκπληξη, από άτομο που σας πολιορκεί διακριτικά εδώ και καιρό. Οι ‘διπλοί’ Δίδυμοι, θα έχουν μουρμούρα από τον άνθρωπο τους.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-22:00

  Μην χασετε :

ζωδια-1ο τρίμηνο 2015: χωρισμοί-επανασυνδεσεις

     zwdia: νεοι ερωτες για το 2015

zwdia και Χριστούγεννα: ερωτες, άγχη και φόβοι

ερωτοσκοπιο – Καρκίνος: Ακόμα καλύτερα δείχνουν τα ερωτικά δρώμενα σήμερα καθώς  η Αφροδίτη σε συνδυασμό με τον Ουρανό, δεν θα σας αφήσουν να πλήξετε. Το πάθος και η ζήλια θα εκφραστούν έντονα από το άτομο που σας ενδιαφέρει….ανταποκριθείτε θετικά.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Λέων: Σήμερα χρειάζονται προσεκτικές κινήσεις και επιλογές, αφού μπορεί να υπάρξουν αντιθέσεις σχετικά με την συναισθηματική σας σχέση ή με κάποιο σύντροφο από το παρελθόν. Αφήστε τα ερωτικά υπονοούμενα – το φλερτ και μιλήστε ξεκάθαρα.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-24:00

 

 

ερωτοσκοπιο – Παρθένος: Ίσως η τελευταία χρονική περίοδος, να μην σας βρίσκει στην καλύτερη συναισθηματική φάση, ωστόσο το αστρολογικό σκηνικό σήμερα δίνει την αρχή ενός νέου κύκλου, αφού τώρα ξεκινά μια ευνοϊκή περίοδος για τα συναισθηματικά σας.

Ευνοϊκές ώρες: 23:00-24:00

ερωτοσκοπιο – Ζυγός: Η ψυχολογική σας κατάσταση θα είναι πολύ ανεβασμένη τις απογευματινές ώρες, καθώς άτομο που ήδη συσχετίζεστε ερωτικά μαζί σας θα σας προκαλέσει έντονα καρδιοχτύπια. Μην επενδύστε ωστόσο ερωτικά.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-22:00

ερωτοσκοπιο – Σκορπιός: Ξεκινάει μια θαυμάσια περίοδος, για να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας….να λύσετε παρεξηγήσεις αλλά  και να οργανώσετε σχέδια για το μέλλον.  Αν έχετε βρει το τέλειο ταίρι, είναι πολύ πιθανό απόψε να κάνετε λόγια για δέσμευση.

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-23:30

ερωτοσκοπιο – Τοξότης: Η σεξουαλικότητά σας θα απογειωθεί τις νυχτερινές ώρες. Παρελθόν και παρόν ζητάνε την συναισθηματική σας προσοχή. Προσοχή λοιπόν στις παράλληλες καταστάσεις και ιδίως αν υπάρχει ήδη δέσμευση από την άλλη πλευρά. Οι αδέσμευτοι, θα περάσουν όμορφα με τις παρέες τους.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

                                                                    –

ερωτοσκοπιο – Αιγόκερως: Οι συναισθηματικοί διάλογοι έχουν την τιμητική τους. Το θέμα όμως είναι να επικεντρωθείτε σε αυτό που πραγματικά αισθάνεστε, για να μπορέσετε να κατακτήσετε εκείνο που τελικά επιθυμείτε.

Ευνοϊκές ώρες: 19:00-22:00

ερωτοσκοπιο – Υδροχόος: Αν πραγματικά…θέλετε να λειτουργήσουν όλα υπέρ σας, κάντε υπομονή, δείξτε κατανόηση στις απαιτήσεις του ταιριού σας, αποφεύγοντας τις υπερβολικές δηλώσεις και τις παρορμητικές αποφάσεις. Η θέση του Ερμή σήμερα δεν βοηθάει τις επικοινωνίες καθόλου.

Ευνοϊκές ώρες: 19:00-21:30

ερωτοσκοπιο – Ιχθύς: Η ταυτόχρονη διεκδίκηση από άτομο που παρελθόντος σας αλλά και του παρόντος σας θα απογειώσει την ερωτική ζωή σας! Για τους δεσμευμένους η τύχη σας χαμογελά με πολλές εξομολογήσεις και προτάσεις για μέλλον από το συντροφικό σας ταίρι.

Ευνοϊκές ώρες: 20:30-22:00

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:   Για να βιώσετε την πραγματική αίσθηση πληρότητας στην ερωτική σας σχέση …σίγουρα θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσετε κάποιες από τις παλιές σας αναστολές-φοβίες-άνχη. Ενεργοποιηθείτε!

 

Μην χασετε :

ζωδια-1ο τρίμηνο 2015: χωρισμοί-επανασυνδεσεις

     zwdia: νεοι ερωτες για το 2015

zwdia και Χριστούγεννα: ερωτες, άγχη και φόβοι