ερωτοσκοπιο Τετάρτη 02/08 ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-zodia-pempti-29-5-14

ερωτοσκοπιο   –   Τετάρτη  02/08   ωροσκοπιο

σεληνη 19 ημερων

 

ωροσκοπιο – Κριός : Προσκαλέστε τον άνθρωπο που σας έχει τραβήξει το ερωτικό ενδιαφέρον σας. Μην μένετε άπραγοι, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τις προθέσεις σας. Προσπαθήστε οι δεσμευμένοι, να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας.

Δείκτης αγάπης:  08/10

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Ταύρος :  Δώστε λίγο χρόνο παραπάνω, απόψε για να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Ακόμα και αν αυτό λέγεται νέα γνωριμία. Μην αφήνεστε και μην χαλαρώνετε ιδίως αυτές τις ημέρες που η Αφροδίτη, σας δίνει όλη την καλή της ενέργεια.

Δείκτης αγάπης:  07/10

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι :  Δεν υπάρχει καλή διάθεση σε κανέναν Δίδυμο σήμερα καθώς οι όψεις της Αφροδίτης από τον φιλικό Λέοντα, βγάζουν  στην επιφάνεια απωθημένα ετών. Για όσους έχουν χωρίσει η μέρα δεν είναι  κατάλληλη για λόγια και δράσεις επανασύνδεσης.

Δείκτης αγάπης:  09/10

 

ωροσκοπιο –  Καρκίνος: Δεν υπάρχει καμία πια ανοχή από τους Καρκίνους που έχουν δεχτεί απιστία – προδοσία – παρατεταμένη αδιαφορία. Οι μέρες θα είναι δύσκολες, καθώς θα γίνετε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος ατόμων που στο παρελθόν σας έχουν πληγώσει.

Δείκτης αγάπης:  07/10

ωροσκόπιο – Λέων:  Έχετε πολλά στο κεφάλι σας και ίσως να σας αποσυντονίζει από το ερωτικό ενδιαφέρον προς τον σύντροφο σας. Οι βραδινές ώρες είναι ιδανικές για πιο σοβαρές κουβέντες. Οι ελεύθεροι θα μπορέσουν να ξαναπλησιάσουν μια παλαιότερη γνωριμία.

Δείκτης αγάπης: 08/10

 

ωροσκόπιο – Παρθένος: Δεν υπάρχει και πολύς χρόνος για κανέναν Παρθένο  που έχει ήδη ξεκινήσει νέα γνωριμία. Ο ρομαντισμός περισσεύει και έχει έρθει η ώρα για δεσμεύσεις. Όσοι έχουν απομακρυνθεί από τον σύντροφο τους, έχουν την εύνοια της νέας Σελήνης για επανένωση.

Δείκτης αγάπης:  07/10

 

ωροσκοπιο – Ζυγός:  Ο εγωκεντρικός σας χαρακτήρας εν σας επιτρέψει να ενσκήψετε  πάνω στα θέματα που προβληματίζουν τον άνθρωπο σας. Όσοι είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα τύχουν ερωτικών κρούσεων από άτομο με μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Δείκτης αγάπης:  06/10

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ωροσκοπιο – Σκορπιός: Αν δεν ανοίξετε το στόμα σας για να εκφράσετε την δυσαρέσκεια σας, για κάποια θέματα μέσα στον ερωτικό σας δεσμό, τίποτα δεν πρόκειται να διορθωθεί. Οι Σκορπιοί που είναι ακόμα free, θα πλησιαστούν από άτομο που εδώ και καιρό τους έχει βάλει στο ερωτικό τους στόχο.

Δείκτης αγάπης:  09/10

 

ωροσκοπιο – Τοξότης: Ένα 24 ωρο με πολύ κόσμο και υποχρεώσεις που θα πρέπει να ισορροπήσετε. Μέσα σε όλο  χρειάζεται να εντάξετε και τον άνθρωπο σας, που τυχόν να θέλει να συζητήσει μαζί σας. Οι μέρες είναι κατάλληλες και για την κατάστρωση Φθινοπωρινών δράσεων.

Δείκτης αγάπης:  07/10

 

ωροσκοπιοΑιγόκερως: Πολλές οι νέες γνωριμίες που θα εισέλθουν σήμερα και μέχρι τα τέλη της εβδομάδας στην ερωτική σας ζωή. Αν είστε ήδη σε σοβαρή δέσμευση μην κάνετε πειράματα για να την χάσετε. Είναι η φύση του ζωδίου… να ρέπει προς την ‘ αμαρτία’.

Δείκτης αγάπης:  09/10

tarw-erwtoskopio

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ωροσκοπιοΥδροχόος:  Σήμερα και αύριο μην δοκιμάσετε να ξεδιαλύνετε τα κακώς κείμενα με το ταίρι σας. Οι αρνητικές όψεις των εξωτερικών πλανητών ως προς το ζωδιο σας, δεν ευνοούν καθόλου. Οι μοναχικοί Υδροχόοι θα έχουν εκπλήξεις από το παρελθόν.

Δείκτης αγάπης: 10/10

 

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Αν δεν είστε έτοιμοι για αντιπαραθέσεις μην τολμήσετε μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου να ανοίξετε κουβέντες με το συντροφικό σας ταίρι. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα σε αρνητική όψη με το ζωδιο των Ιχθύων, τυχόν να δημιουργήσουν προστριβές και παρεξηγήσεις.

Δείκτης αγάπης:  10/10

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Οι προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, δείχνουν αποκλειστικά και μόνο το δικό σας παρόν και μέλλον, εφόσον γίνονται με βάση το γενέθλιο ωροσκοπιο και όχι μόνο από το ζωδιο σας.