ερωτοσκοπιο 02/01 Δευτέρα ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 02/01 Δευτέρα ωροσκοπιο

Ευτυχισμένο το νέο έτος !

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Υπάρχει ένα ιδιαίτερο άτομο στον κοινωνικό σας περίγυρο. που σας κοιτάζει με ερωτευμένα μάτια. Πιθανόν και να το έχετε αντιληφθεί. Αυτό που απομένει είναι να γίνουν και οι σχετικές αποκαλύψεις. Ευχάριστες ειδήσεις για τους χωρισμένους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Σκεφτείτε τι θέλετε να πείτε στον άνθρωπο σας. Είναι πολλά αυτά που σας ενοχλούν και θα επιθυμούσατε, να τα αλλάξετε. Ο ανάδρομος Ερμής, σε όλα αυτά πιθανόν και να σας βοηθήσει, στο να βρείτε κοινές λύσεις που θα γίνουν εύκολα αποδεκτές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Είναι μια εποχή που και εσείς βλέπετε, ότι όλα κινούνται όπως τα είχατε αρχικά σχεδιάσει. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι παραπάνω, από το να περιφρουρήσετε όλα αυτά τα κεκτημένα σας. Οι μόνοι, τις ερχόμενες ημέρες, θα έχουν δελεαστικά φλερτ.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Μπορεί η διάθεση σας, να μην είναι και στα καλύτερα της, όμως ένας νέος έρωτας είναι στο πρόγραμμα του νέου μήνα. Αυτοί που έχουν χωρίσει, θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις άσχημες εμπειρίες, του παρελθόντος και να προχωρήσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Λέων
Λέτε πολλά αυτόν τον καιρό και πιθανόν, να κάνετε και κάποιες αποκαλύψεις, που δεν είναι η ώρα τους ακόμη. Ειδικά εσείς που έχετε αυτήν την εποχή, διπλές καταστάσεις, στην ερωτική σας καθημερινότητα, θα πρέπει να είστε διπλά προσεχτικοί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα έχετε πολλά καλέσματα και προτάσεις από τον φιλικό σας κύκλο. Ο κυβερνήτης σας, και ειδικά σε εσάς του ελεύθερους, θα φέρει και έναν νέο έρωτα, που θα σας κάνει να διαγράψετε όλα τα άσχημα παλιά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Άρης και Αφροδίτη, θα σας κάνουν όλα τα χατίρια αυτήν την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους. Αυτοί που έχουν χωρίσει, θα βρουν τον τρόπο να είναι και πάλι μαζί, αλλά και οι κρυφοερωτευμένοι, θα βρουν την δύναμη να εξομολογηθούν τα συναισθήματα τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Πολλές οι ευχάριστες εκπλήξεις, που σας περιμένουν τις επόμενες ώρες – μέρες. Χαμένες αγάπες από το παρελθόν, θα σας πλησιάσουν με την τάση να σας προτείνουν επανασύνδεση. Εσείς όμως, που ήδη έχετε προχωρήσει, προσέξτε τις κινήσεις σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Τοξότης
Η καινούργια εβδομάδα, έχει πολύ τρέξιμο για εσάς. Προτάσεις για διασκέδαση, φίλοι να σας προτείνουν, το ταίρι σας να θέλει την παρουσία σας, και μια οικογένεια να διαμαρτύρεται. Κάντε τον τροχονόμο, και μην αφήσετε κανέναν με παράπονο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Μπορείτε να ανοίξετε επιτέλους την καρδιά σας, στον άνθρωπο σας και να του πείτε ευθέως, όλα αυτά που σας προβληματίζουν, στην σχέση σας. Το πιο πιθανόν είναι να βρεθούν και οι σχετικές λύσεις, που θα σας κάνουν να βρείτε και πάλι την ισορροπία σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Αν τελικά έχετε επιλέξει αυτές τις ημέρες, για να πλησιάσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει για να του μιλήσετε, κάντε το με τόλμη. Τα αστρολογικά της εποχής, σας υποστηρίζουν παντού. Αυτό θα το δείτε και στα οικονομικά σας μεγέθη.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Η σιωπή και η ησυχία δεν είναι για το ζώδιο σας. Κάντε τις επιλογές σας για αυτές τις χαρούμενες ημέρες. Οι προτάσεις και οι παρέες θα σας περικυκλώσουν. Για τους ερωτευμένους, θα υπάρξουν και ευχάριστες ανακοινώσεις, που θα συγκινήσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις