ερωτοσκοπιο 03/12 Πέμπτη ωροσκοπιο

erwtas-vres-agapi-zwdia

ερωτοσκοπιο 03/12 Πέμπτη ωροσκοπιο

σεληνη 21 ημερων

 

ωροσκοπιο – Κριός : Δυνατότητα …στην πράξη θα υπάρξει για να ενάρξετε σοβαρές συζητήσεις με τον αγαπημένο σας άνθρωπο, για να βάλετε σε πρόγραμμα αυτόν τον μήνα, αλλά και τα κοινά σας σχέδια για το προσεχές  μέλλον.

Αισθηματική ζωή: 09/10

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Ταύρος :  Οι όψεις του Ερμή στον ζωδιακό σας οίκο… έχουν προκαλέσει την σεξουαλική περιέργεια σας. Αυτό σε ένα πιο διευρυμένο επίπεδο πιθανόν να σας βάλει σε ερωτικούς μπελάδες…! Οι γεννημένοι του 3ου 10ημέρου θα είναι και αυτοί που θα επηρεαστούν λιγότερο…ευτυχώς.

Αισθηματική ζωή:  06/10

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι :  Ένα δύσκολο εικοσιτετράωρο που θα σας φέρει πιο κοντά στον άνθρωπο σας. Όλα τα άστρα συνηγορούν στο να αφήσετε  μόνιμα παρελθόν σας ότι οδυνηρό έχει συμβεί… και να δείτε με αισιοδοξία το μέλλον σας.

Αισθηματική ζωή: 07/10

 

ωροσκοπιο –  Καρκίνος: Κινητικότητα και αρκετός  κόσμος θα εισρεύσει τις προσεχείς ώρες στα κοινωνικά σας λημέρια. Οι Καρκίνοι,  που είναι σε φάση χωρισμού ή επαναδιαπραγμάτευσης θα έχουν δυσκολίες. Από Κυριακή  πολλά θα διορθωθούν.

Αισθηματική ζωή: 06/10

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ωροσκόπιο – Λέων:  Οι δράσεις του ανθρώπου  σας θα σας φέρουν πιο κοντά… επιτέλους. Πολλοί Λέων θα εισπράξουν λόγια αγάπης και πίστης. Οι ελεύθεροι είναι και οι απόλυτα  τυχεροί, καθώς θα καταφέρουν να σπάσουν τον πάγο – αδιαφορία και τις αντιστάσεις του ατόμου που τους ενδιαφέρει.

Αισθηματική ζωή: 09/10

 

ωροσκόπιο – Παρθένος: Πολλές οι δύσκολες καταστάσεις που καλείστε να ισορροπήσετε μέσα στον δεσμό  σας, καθώς δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του συντρόφου σας. Είσαστε  από τα πιο ιδιότροπα  ζωδια του κύκλου… και αυτό παραξενεύει και τους γύρω σας. !

Αισθηματική ζωή: 08/10

 

ωροσκοπιο – Ζυγός:  Οι βαθύτερες σκέψεις σας είναι χαοτικές. Ο Ποσειδώνας στις συγκεκριμένες μοίρες των Ψαριών που βρίσκεται …δεν ενισχύει καθόλου στο να συγκεντρωθείτε και να λάβετε αποφάσεις του τι ακριβώς θέλετε. Άρα, μην κάνετε τίποτα… για τις προσεχείς ημέρες.

Αισθηματική ζωή: 07/10

Διαβάστε αναλυτικα τις  ερωτικές συναστρίες για καθε ζωδιο :  Κριός Ταύρος  Δίδυμοι  Καρκίνος  Λέων  Παρθένος  Ζυγός  Σκορπιός Τοξότης  Αιγόκερως  Υδροχόος  Ιχθείς

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Κινήσεις πολλές, θα χρειαστεί να κάνετε τις επόμενες ώρες και ημέρες προκειμένου να μην αποκαλυφτεί κάτι από τις κρυφές σας δράσεις. Οι όψεις του Κρόνου με τον Άρη, σας ωθούν να δείτε πιο ρεαλιστικά… τι πραγματικά σας κάνει να αισθάνεστε καλά.

Αισθηματική ζωή: 09/10

 

ωροσκοπιο – Τοξότης: Έχετε να ακούσετε αλλά και να διαπιστώσετε, σχεδόν τα πάντα και από παντού σήμερα και μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα. Ο κυβερνήτης σας ο ανάδρομος μεν, αλλά είναι σε θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα και δημιουργούν τις απίστευτες καταστάσεις που πιθανόν να βγάλουν στην επιφάνεια παλιά – ένοχα μυστικά.

Αισθηματική ζωή: 08/10

 

ωροσκοπιοΑιγόκερως: Κινήστε ύποτπτα  και αυτό πιθανόν με τις δύσκολες αστρολογικές συνθήκες των ημερών να αποκαλυφθεί. Αν έχετε στο παρόν σας και παράλληλη ζωή, μια προσοχή παραπάνω τις επόμενες  ώρες…πολλά τα μάτια που σας αναζητούν.

Αισθηματική ζωή:  06/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ωροσκοπιοΥδροχόος:  Δεν έχετε αυτές τις ημέρες ισορροπία μεταξύ των λόγων και των κινήσεων σας…και αυτό πιθανόν να στεναχωρεί το ταίρι σας… που έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από εσάς. Οι αδέσμευτοι θα τύχουν ερωτικών προτάσεων… από φιλικό  πρόσωπο!

Ερωτική ζωή: 09/10

 

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Είσαστε σε μια αναστάτωση μέσα στην ερωτική σας σχέση… και η πιο απλή σκέψη που σας έρχεται στο μυαλό είναι ο χωρισμός. Πιθανόν να μην περνάτε τόσο πια  καλά… και να σας βγαίνει αυτό με έντονη – επιθετική συμπεριφορά.

Αισθηματική ζωή:07/10

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Οι προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, δείχνουν αποκλειστικά και μόνο το δικό σας παρόν και μέλλον, εφόσον γίνονται με βάση το γενέθλιο ωροσκοπιο και όχι μόνο από το ζωδιο σας.