ερωτοσκοπιο 05/03 Κυριακή ωροσκοπιο

74a9824829c07dd6a3f4720c7821be41_XL

ερωτοσκοπιο 05/03 Κυριακή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Μείνετε ψύχραιμοι και νηφάλιοι, σε οτιδήποτε σας προταθεί, αυτό το χρονικό διάστημα και μέχρι την Πανσέληνο στις 12/3, που θα έχει από το παρελθόν σας. Η ανάδρομη Αφροδίτη, έχει εκπλήξεις που θα ολοκληρώσουν παλιούς ερωτικούς κύκλους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Μια ιδιαίτερη ημέρα, που ο κυβερνήτης σας έρχεται σε ανάδρομη φορά, και σας κάνει να είστε πολύ πιο σκεφτικοί με όλα αυτά τα δύσκολα που έχετε περάσει στο παρελθόν, που ακόμη έχει τις ρίζες του στο παρόν σας. Οι αποφάσεις πάντως είναι δικές σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Θα πρέπει να κινητοποιηθείτε, αν τελικά αυτό που επιθυμείτε είναι να κερδίσετε το άτομο που εδώ και καιρό έχει πέσει στην ερωτική σας αντίληψη. Σίγουρα τα αστρολογικά είναι σύμμαχος σας. Αυτό είναι και κάτι που παράλληλα θα σας φτιάξει και την διάθεση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Μην αφήνεστε μέσα σε καταστάσεις, που δεν έχουν και πολλά πια να σας προσφέρουν, μόνο και μόνο από ανασφάλεια αλλά και βόλεμα. Οι εποχές αλλάζουν και εσείς καλείστε να προσέχετε παραπάνω τον καλό σας εαυτό, και τις όποιες απαιτήσεις του.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Δεν χρειάζεται και πολλή τελικά σκέψη για να καταλάβετε ότι το άτομο, που τώρα τελευταία έχει εισέλθει στην ερωτική σας καθημερινότητα, δεν είναι αυτό που τελικά σας είχα παρουσιαστεί. Δώστε λίγο χρόνο, και θα δείτε ότι όλα θα σας αποκαλυφθούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος
Μονολογείτε τι τελικά έχετε κάνει λάθος και ο άνθρωπος σας, δεν παίρνει τις τελικές αποφάσεις στο τώρα, για να περάσετε την σχέση σας, σε ένα άλλο πιο δεσμευτικό επίπεδο. Αν τον ρωτήστε, ίσως και να πάρετε απαντήσεις, που θα σας κάνουν σκεπτικούς.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ζυγός
Όλα έχουν αλλάξει μέσα στον δεσμό σας και σας κάνουν και αισθάνεστε πιο ασφαλείς. Μέσα στην Άνοιξη είναι και πιθανόν να σκεφτείτε και την δέσμευση. Αυτοί που είναι μόνοι, επίσης μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, θα έχουν νέες σοβαρές γνωριμίες
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

xartomanteia

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Μια καλή είδηση θα σας έρθει από τοα οικονομικά σας δρώμενα, ή και μια παλιά νομική – περιουσιακή υπόθεση, λύεται και σας ανοίγει πια τους δρόμους για να κάνετε και όλα τα επόμενα βήματα, μαζί με τον άνθρωπο σας. Οργανωθείτε από τώρα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Μια παλιά παρεξήγηση ίσως να έρθει στην επιφάνεια αυτήν την νέα εβδομάδα. Η ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει στο φως, καταστάσεις και μυστήρια που πια ζητούν την τελική τους λύση. Πάντως ότι και να είναι, μόνο σε καλό τέλος θα καταλήξει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Η σχέση σας έχει περάσει πια σε ένα επίπεδο, που δεν μπορεί να μείνει κρυφή ή έστω στατική. Οι όψεις του κυβερνήτη σας με τον Ερμή, θα σας δώσει τις ευκαιρίες για σοβαρό και ώριμο διάλογο με τον άνθρωπο σας. Πολλές και οι επιτυχίες για τους FREE.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Πολλά τα ευχάριστα γεγονότα που θα έρθουν στην πόρτα σας, αυτήν την εβδομάδα. Οικονομικές επιτυχίες, ένας νέος έρωτας που τόσο τον έχετε ανάγκη, αλλά και ένα άκρως υποστηρικτικό οικογενειακό περιβάλλον, θα σας ανεβάσουν την διάθεση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Μετρήστε ανάποδα, μόνο μερικές ακόμη ημέρες. Το άτομο που σας είχε τότε εγκαταλείψει, έρχεται με μια μεγάλη συγνώμη αλλά και πολλές καινούργιες και ενδιαφέρουσες προτάσεις για εσάς. Ακούστε τα πάντα και αποφασίστε προς όφελος όλων.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zwdia