ερωτοσκοπιο 07/02 Τρίτη ωροσκοπιο

erwtas-vres-agapi-zwdia

ερωτοσκοπιο 07/02 Τρίτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Υπάρχει και το ξέρετε, μια αισθηματική εκκρεμότητα από το πρόσφατο παρελθόν σας, που εδώ και μέρες, σας κάνει νοήματα, ότι κάτι θέλει και πάλι από την καρδιά σας. Αυτήν την φορά σκεφτείτε πολύ πιο σοβαρά και απαντήστε στον δικό σας χρόνο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Είναι πολύ ωραία αυτά, που σας τάζουν και που σας λένε. Αυτό που πρέπει να κάνετε και από την δική σας πλευρά, είναι να περιμένετε για όλες αυτές τις υποσχέσεις να γίνουν πραγματικότητα. Έχετε ακούσει πολλά σε αυτήν την ζωή και τίποτα δεν σας εκπλήσσει πια.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Ήδη η έκλειψη στις 11/02, έχει αρχίσει και σας επηρεάζει ευθέως. Μπορεί να διαπιστώσετε μια παραπάνω νευρικότητα στον λόγο σας, αλλά και μία αδυναμία επικοινωνίας. Μην κάνετε αυτές τις ημέρες κάτι υπερβολικό. Όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Μην μετράτε τις ημέρες, για να πάρετε την απάντηση που είχατε ζητήσει, από τον άνθρωπο σας. Όταν θα είναι καθόλα έτοιμος θα σας μιλήσει πιο ανοιχτά. Είναι μια εποχή που, θα σας προσφέρει πολλές και καλές αλλαγές για την αισθηματική σας ζωή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Λέων
Έχετε κερδίσει τις εντυπώσεις, στο μυαλό του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Στο τώρα, πραγματικά δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο. Οι ερχόμενες ημέρες, θα σας δώσουν και το πράσινο φως, για να περάσετε και σε πιο ιδιαίτερες συζητήσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκόπιο – Παρθένος
Πολλές οι νέες γνωριμίες, που έχετε κάνει αυτόν τον τελευταίο καιρό, μέσα από το εργασιακό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Ήδη κάποιοι σας έχουν ξεχωρίσει και αυτό που θα εισπράξετε, είναι άφθονο φλερτ και ποικίλες προτάσεις για κάτι περισσότερο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ζυγός
Μην χάνετε τον χρόνο και το μυαλό σας, μέσα σε σχέσεις και ζωές τρίτων που δεν είναι κάν κοντά στα δικά σας στάνταρντ. Σίγουρα είστε αέρινοι και δεχτικοί στα πάντα, όμως βάλτε και ένα φρένο σε όλους αυτούς, που σας ρουφούν την ενέργεια.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Όσο και να εκνευριστείτε και να εκφράσετε τις αντιρρήσεις σας, δεν θα αλλάξει κάτι μέσα στην σχέση σας, αν πρώτα και το ίδιο σας το ταίρι δεν συμφωνήσει, με όλα αυτά που ζητάτε. Οι βραδινές ώρες έχουν ευχάριστες προσκλήσεις, για τους ελεύθερους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Τοξότης
Κάποια στιγμή θα πρέπει να βάλετε ένα στοπ, σε όλη αυτή την παρελθοντολογία που υπάρχει μεταξύ εσάς και του ανθρώπου σας. Τελικά δεν εξυπηρετεί κανέναν σκοπό. Εσείς οι Free, έχετε πολλά φλερτ που ανάμεσα τους, θα πρέπει να διαλέξετε το καλύτερο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Η ευγένεια και η καλοσύνη που εκφράζετε σαν ζώδιο, έχουν τραβήξει τελικά την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Το επόμενο βήμα είναι να μιλήσετε και να γνωριστείτε πιο πολύ. Όλες οι μέρες μέχρι την Πανσέληνο, σας δίνουν μια παραπάνω γοητεία.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Θα σας έρθουν μαντάτα από το παρελθόν. Έχετε πολλές εκκρεμότητες και κάποια από αυτές, θα σας πλησιάσει για να ξαναβρείτε, και αυτήν την φορά, υπό πολύ καλύτερους όρους και προϋποθέσεις. Σκεφτείτε και μέσα από λογική, δώστε τις απαντήσεις σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Είσαστε μέσα σε πολλά που πρέπει να κάνετε αυτό το χρονικό διάστημα. Δώστε μια παραπάνω προτεραιότητα στα οικονομικά σας. Αυτό θα σας δώσει και την δυναμική για να ολοκληρώσετε και κάποιες αισθηματικές σας υποθέσεις. Όλα βελτιώνονται.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης