ερωτοσκοπιο 12/01 Πέμπτη ωροσκοπιο

lathi-gynaikwn-ston-erwta

ερωτοσκοπιο 12/01 Πέμπτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Έχετε πολλά να σκεφτείτε αυτήν την εποχή και που αφορούν την αισθηματική σας ζωή, που δεν θυμίζει σε τίποτα τις παλιές – καλές εποχές. Σε αυτό είναι πιθανόν να ευθύνεστε και εσείς και η αδιαφορία – χαλαρότητα που έχετε επιδείξει τον τελευταίο καιρό.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Εσείς θέλετε αλήθειες και αποδείξεις από τον σύντροφο σας. Δεν χρειάζεται να τις ζητήσετε, θα τις λάβετε μαζί με κάποια πολύ ενδιαφέρουσας πρόταση για το κοινό σας μέλλον. Αυτοί που έχουν μόλις πρόσφατα χωρίσει, θα πρέπει να ασχοληθούν παραπάνω με τον εαυτό τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Θα πρέπει άμεσα να προβείτε σε διορθωτικές κινήσεις, προς το άτομο που αγαπάτε. Μια σειρά από λάθη, που γίνανε και στο τώρα θα πρέπει να τα λύσετε. Όσοι αυτήν την περίοδο είναι μόνοι, ίσως και να δεχτούν μια είδηση από το παρελθόν τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Έχετε ήδη εντοπίσει κάποιες περίεργες κινήσεις, από ένα άτομο από τον χώρο της εργασίας σας. Μέσα στην εβδομάδα θα επιβεβαιωθείτε. Υπάρχει ένας καταπιεσμένος έρωτας, που μετά την Πανσέληνο θα βρει τον τρόπο να σας φανερωθεί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Λέων
Μπορεί αυτήν την στιγμή, να θέλετε την μοναξιά και την ησυχία σας, μετά από έναν μεγάλο χωρισμό. Μείνετε τότε μακριά από κοινά λημέρια και φίλους. Ασχοληθείτε πολύ πιο ενεργά, με τα οικονομικά αλλά και την εξωτερική σας εμφάνιση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκόπιο – Παρθένος
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Αυτό είναι κάτι που δεν το ασπάζεστε και πια επιθυμείτε να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας, και να οδηγήσετε την σχέση σας. Οι εντάσεις, τα σκληρά λόγια, θα πρέπει άμεσα να σταματήσουν και να πρυτανεύσει η λογική.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ζυγός
Οι ερωτικές σκέψεις που κάνετε για κάποιον άνθρωπο, θα πρέπει επιτέλους να περάσουν σε ένα πιο πρακτικό επίπεδο. Αν δεν του το πείτε, δείξετε δεν θα το καταλάβει, και κάπως έτσι χάνετε τον χρόνο σας. Πάντως τα αστρολογικά είναι υπέρ σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Όσα και να πείτε αν δεν τα συνοδέψετε με πράξεις, δεν θα δείτε καμία εξέλιξη, άμεσα. Αυτοί που έχουν μείνει καιρό μέσα στην μοναξιά τους, καλό θα ήταν να μην σκεφτούν την εύκολη λύση, του να επιστρέψουν και πάλι πίσω σε μια παλιά τους ιστορία.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Έχετε περικυκλωθεί από πολύ και καλό κόσμο, που αναζητά να σας φέρει πιο κοντά του. Αυτό που αναμένεται από εσάς, είναι να επιλέξετε ποιος είναι ο πιο κατάλληλος για εσάς και τις προδιαγραφές σας. Το σίγουρο είναι ότι τα άστρα είναι θετικά αυτήν την εποχή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Πολλά τα θέματα, που καλείστε να λύσετε μέσα στον μήνα. Οι σχέσεις που έχουν πολλά να διορθώσουν, ας ξεκινήσουν από το να κλείνουν τις υποθέσεις από το άτυχο παρελθόν τους. Ευχάριστες ανακοινώσεις, θα έχετε και σε επίπεδο οικονομικών.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Μετράτε τις ώρες μέχρι να ξαναδείτε τον άνθρωπο σας. Αυτήν την φορά θα ακούσετε και κάτι περισσότερο από την πλευρά τους, που θα σας ευχαριστήσει. Οι μόνοι και χωρισμένοι του ζωδίου, θα έχουν τους καλούς τους φίλους να τους υποστηρίζουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Το μυαλό και η καρδιά σας, έχουν πιάσει δύο αντίθετα άκρα. Αυτό σας ταλαιπωρεί σίγουρα αλλά και δεν μπερδεύει τον άνθρωπο σας. Ίσως και να χρειαστεί, να μείνετε για ένα μικρό χρονικό διάστημα, μόνοι για να δείτε τι τελικά επιθυμείτε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς