ερωτοσκοπιο 17/02 Παρασκευή ωροσκοπιο

vivliodiagonismos_2013_680_6_279420_062q9P

ερωτοσκοπιο 17/02 Παρασκευή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Όλα έχουν τα όρια τους, ακόμη και εσείς που είστε από τα πιο εύκολα ζώδια στην επικοινωνία κάθε είδους. Αν τελικά το συντροφικό σας ταίρι δεν σας δίνει πειστικές απαντήσεις για όλα αυτά, τα δύσκολα, που σας συμβαίνουν, πρέπει να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Υπάρχουν πολλά μυστικά που θα σας αποκαλυφθούν μέσα στις επόμενες ημέρες. Αυτό συσχετίζεται άμεσα και με την προσωπική σας ζωή. Ίσως το ταίρι σας, να είχε κάποιο ιδιαίτερο παρελθόν, που να μην σας το είχε αναφέρει. Συζητήστε το.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Η αλλαγή του ζωδίου, από Υδροχόο σε Ιχθύ, θα σας δώσει και τις αφορμές για να ανοίξετε πιο σοβαρές και μακροπρόθεσμες κουβέντες με τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που τις καινούργιες σχέσεις, θα τις βάλει σε μια καινούργια βάση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Η θέση της Αφροδίτης σε καταπληκτικές όψεις με τον Άρη, προς το ζώδιο σας, σας δίνουν μια σειρά από ευκαιρίες που θα σας κάνουν να φέρετε και πάλι, σε ισορροπία την οικογενειακή – προσωπική σας ζωή. Μέχρι τα τέλη του μήνα, θα έχετε και ένα καλό οικονομικό νέο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Πολλές οι προσπάθειες σας… και λίγα έως καθόλου τα αποτελέσματα που έχουν προκύψει μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Μέσα σε όλα αυτά που θα κάνετε, καλό θα ήταν κάποια στιγμή να αναλογιστείτε, μήπως τελικά έχετε επιλέξει τον λάθος άνθρωπο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Παρθένος
Υπάρχει μια σειρά από πράματα που πρέπει να ολοκληρώσετε με το παρελθόν σας, πριν ακόμη πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις γύρω από μια καινούργια και πιο επίσημη δέσμευση. Από τον νέο ζωδιακό μήνα, οι τεχνικές ευκολίες- χρήμα -, σας έρχονται.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Μια ταραγμένη περίοδος που θα χρειαστεί να μην είστε σε καμία των περιπτώσεων παρορμητικοί, και σε κανέναν τομέα της ζωής σας. Ακόμη και αν σας γίνουν προτάσεις από κάποια παλιά σας σχέση, θα πρέπει φιλτράρετε τα πάντα πολλάκις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Είναι μια καλή ημέρα, που θα δείτε, όλα αυτά που είχατε συζητήσει – ζητήσει από τον άνθρωπο σας να γίνονται πραγματικότητα, και να σας προσφέρονται στο πολλαπλάσιο. Αυτό είναι και κάτι που θα το δείτε να λαμβάνει χώρα, και στον εργασιακό σας χώρο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Με την Αφροδίτη μέσα στον συγγενικό Κριό, το μόνο που πρέπει να λέτε, είναι ‘ευχαριστώ’! Έχετε γίνει το απόλυτο κέντρο νέων γνωριμιών που θα σας πλησιάσουν περισσότερο με ερωτοφιλικό σκοπό. Οι επανασυνδέσεις θα είναι στο μενού των ημερών.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zwdia

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Δεν χρειάζεται να τρέχετε πίσω από κανέναν. Αυτό είναι και κάτι που θα σας διορθώσει και την ψυχολογία. Αν κάποιος σας θέλει, δεν θα σας βάλει ποτέ σε δύσκολη θέση. Οι αδέσμευτοι, θα έχουν καινούργια φλερτ μέσα από τον κοινωνικό τους κύκλο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Είσαστε σε μια ανησυχία με όλα αυτά που σας συμβαίνουν στον ερωτικό σας τομέα. Δεν υπάρχει τίποτα το οποίο να κινείται όπως εσείς το θέλετε. Ίσως να έχει έρθει και το κατάλληλο χρονικό διάστημα, για συζητήσεις και τελικές αποφάσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Ο σύντροφος σας έχει καλή διάθεση και αυτό, θα το δείτε άμεσα και μέσα από πράξεις που σίγουρα θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Από την νέα εβδομάδα, που τα άστρα θα είναι πιο ευνοϊκά υπέρ σας, θα καταφέρετε εσείς οι χωρισμένοι, να τα βρείτε με το πρώην αίσθημα σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις