ερωτοσκοπιο 2/07 Σάββατο ωροσκοπιο

20121211-alternativa

ερωτοσκοπιο 02/07 Σαββάτο ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Έχετε την δύναμη να αλλάξετε τα πάντα. Ξεκινήστε με τον δύσκολο και πολλές φορές ακατανόητο εαυτό σας, και μην αργοπορείτε να φύγετε από σχέσεις και άτομα που δεν σας αντιλαμβάνονται, ή απλά δεν θέλουν να σας αντιληφθούν, ένεκα κάποιου… εγωισμού?!
Ευκαιρίες αγάπης: ***

ωροσκοπιο – Ταύρος: Η σκέψη που κυριαρχεί στο μυαλό σας, είναι να κατακτήσετε την καρδιά και την εμπιστοσύνη του ατόμου που τώρα, δεν είναι κοντά σας. Τουλάχιστον σε όλο αυτό, θα έχετε αστρολογική υποστήριξη από τον κυβερνήτη σας, για όλον τον Ιούλιο.
Ευκαιρίες αγάπης:**

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Όπου και να πάτε διακοπές, με όποιον και να έχετε βάλει δίπλα σας, το μυαλό σας το αέρινο και το πολυεπίπεδο, δεν θα ησυχάσει από τις μνήμες τους πρόσφατου παρελθόντος. Είστε από τα λίγα ζώδια, που αυτήν την εποχή κουβαλάτε ερωτικές εκκρεμότητες.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Μπορείτε να φύγετε όποια ώρα επιθυμείτε από δυσλειτουργικές σχέσεις και ανθρώπους, και να ηρεμήσετε. Είναι ο μήνας σας, άρα όλα δείχνουν την δική σας προτεραιότητα. Ακόμη και αν αυτό σημαίνει να μείνετε μόνοι.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκόπιο – Λέων: Σκεφτείτε την ερχόμενη εβδομάδα, να κάνετε μια πολλή σοβαρή συζήτηση με τον άνθρωπο σας, για τα μικρά και τα μεγαλύτερα ζητήματα που εκκρεμούν μέσα στην σχέση σας. Σίγουρα θα τα λύσετε και… οι διακοπές σας περιμένουν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Παρθένος: Δεν είστε εντάξει, ούτε καν με τον εαυτό σας. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια μέτρια ψυχολογία και κάποιες φοβίες, που σας κρατούν καθηλωμένους σε ένα παρόν και μέσα σε ανθρώπους που σε άλλη περίπτωση, δεν θα επιλέγατε ποτέ.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ζυγός: Οι μέρες κυλούν γαλήνια και αυτό θα σας βάλει και σε πιο σοβαρές σκέψεις για την σχέση σας. Οι περισσότεροι Ζυγοί, είναι σε δεσμεύσεις που μέσα στον Καλοκαίρι μπορούν να επεκταθούν σε γάμο, συγκατοίκηση, απόγονο. Διαλέξτε και πράξτε.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Πολλά αυτά που έχετε ήδη αντιληφθεί μέσα στον δεσμό σας, που δεν σας ταιριάζουν με όλα αυτά που έχετε ζήσει στο παρελθόν. Ίσως έχει έρθει πια η σωστή – κατάλληλη ώρα, να ανοίξετε σοβαρούς διάλογους με τον άνθρωπο σας για το μέλλον.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Τοξότης: Μπορείτε να ονειρεύεστε όσο θέλετε. Επίσης μπορείτε να εκφράσετε την επιθυμία σας, και απλά αυτή θα γίνει. Ακόμη και αν αφορά την επανασύνδεση, με κάποιο αγαπημένο άτομο. Ακόμη και θέλετε να βρείτε πια έναν σωστό σύντροφο. Το σύμπαν ακούει… και πραγματοποιεί.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Ανοίξτε τα πανιά σας. Οι μέρες του Ιουλίου είναι τόσο θετικές για τους σκοπούς σας, που ότι και να ζητήσετε αυτό θα γίνει εύκολα. Μια προσοχή στους δεσμευμένους, που όλη η νέα εβδομάδα θα τους παρουσιάσει πειρασμούς πολλούς.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Δεν είστε από τα ζώδια που δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις. Το ναι και το όχι, το έχετε εύκολο και μέσα στο καθημερινό σας λεξιλόγιο. Οι Υδροχόοι που έχουν σχέσεις μέσω social media, πιθανόν να βαρεθούν την παρούσα κατάσταση.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Από τις πρώτες πρωινές ώρες και μέχρι το βράδυ, θα είστε συνεχώς μέσα σε καλό κόσμο που θα ζητάει την προσοχή και τις συμβουλές σας. Μέσα σε αυτήν την υπερ-δραστηριότητα αφήστε και λίγο χρόνο για τον σύντροφο σας.
Ευκαιρίες αγάπης:*

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.