ερωτοσκοπιο 21/02 Τρίτη ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-tetarti-14-5

ερωτοσκοπιο 21/02 Τρίτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Βάλτε λοιπόν τα όρια σας, αφού σας το ζητούν. Αν δεν είστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές και δεσμεύσεις, τότε απλά πάρτε τον χρόνο σας. Από τον επόμενο μήνα, που τα αστρολογικά θα είναι υπέρ των πύρινων ζωδίων, εσείς θα έχετε μια πολύ πιο καθαρή ματιά, για όλα αυτά που επιθυμείτε να πείτε και να κάνετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Οι σκέψεις σας είναι ακόμη στα παλιά. Οι εποχές αλλάζουν και εσείς είστε αυτοί που τελικά μένετε στάσιμοι. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προχωρήσετε μπροστά και όποιος σας θέλει, θα βρει τον σωστό τρόπο για να σας ξαναπλησιάσει. Οι μέρες για τους Free, είναι ιδανικές για καινούργιες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Είσαστε κάτω από πίεση και καλείστε να τα φέρετε όλα εις πέρας. Οι συναισθηματικές καταστάσεις που έχουν ενοχλήσει και τους δύο συντρόφους, θα πρέπει κιόλας μέσα σε αυτόν τον μήνα, να επιλυθούν. Χαρμόσυνες ειδήσεις που θα έρθουν και από τον τομέα, των οικονομικών – νομικών θεμάτων που θα σας λύσουν τα χέρια.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

xartomanteia

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Είσαστε σχολαστικοί με τα πάντα σας και αυτό είναι κάτι που πιθανόν και να ενοχλεί τον άνθρωπο σας. Οι μέρες που έχουν απομείνει του Φεβρουαρίου, θα σας ανοίξουν σοβαρές συζητήσεις, που θα λύσουν όλες τις εκκρεμότητες. Μέχρι τότε είναι πιθανή και η επανασύνδεση κάποιων, με το παρελθόν τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Μην πείτε πολλά αυτήν την δύσκολη περίοδο. Άλλωστε ούτε και εσείς δεν είστε έτοιμοι για αλλαγές και εκπλήξεις. Η ερωτική σας ζωή λίαν συντόμως θα τροποποιηθεί, προς το πολύ καλύτερο και με την δική σας πρακτική παρέμβαση. Ακόμη και οι ελεύθεροι μέσα στον Μάρτιο, θα βρουν το ταίρι της καρδιάς τους.,
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος
Μπορείτε να πείτε την πλήρη αλήθεια σας στον άνθρωπο που υπάρχει, στην προσωπική σας ζωή. Αν και εσείς οι ίδιοι δεν είστε έτοιμοι για βήματα πιο κάτω, καλό θα ήταν να περιμένετε την νέα σεζόν. Αυτοί που έχουν σχέσεις και μεσολαβεί χιλιομετρική απόσταση, θα χρειαστεί να βρεθούν και να συζητήσουν, επ’ αυτού.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ζυγός
Με τον Δία πια σε ανάδρομη φορά, όλα είναι δύσκολα για τα αέρινα ζώδια. Πολύ περισσότερο για εσάς που τον φιλοξενείτε. Αυτό έχει και το καλό του για αυτές τις ημέρες και μέχρι την έκλειψη, καθώς θα σκεφτείτε πολλές φορές αυτά, που έχετε να πείτε στον άνθρωπο σας. Σίγουρα στα επαγγελματικά σας θα δείτε μεγάλη άνθιση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Εσείς και ο δύσκολος σας χαρακτήρας, θα πρέπει να δείξετε κατανόηση στις ακατανόητες συμπεριφορές από τον σύντροφο σας. Όλοι έχουν τον τρόπο τους για να προσεγγίζουν μια προβληματική κατάσταση. Οι σκέψεις πολλών χωρισμένων να επιστρέψουν στο παρελθόν, θα αποδειχτούν λαθεμένες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Με πολλά καλά λόγια από τον σύντροφο σας, θα ξεκινήσει αυτή καινούργια εβδομάδα. Το πιο πιθανόν είναι να θέλει να σας πει κάτι για το άμεσο μέλλον σας. Αν μπορείτε να το υποστηρίξετε, τότε τολμήσετε το. Τα αστρολογικά φαινόμενα της Άνοιξης, σίγουρα σας ευνοούν. Ακόμη και για νέα εργασία.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Έχετε φέρει τον εαυτό σας σε πολύ δύσκολη θέση πια, με τις διπλές ερωτικές καταστάσεις που κρατάτε στην καθημερινότητα σας. Από τον νέο μήνα, θα πρέπει να σκεφτείτε και να δράσετε άμεσα, για τον ποιο σύντροφο τελικά, επιθυμείτε να έχετε στην ζωή σας. Το «όλα μαζί», δεν είναι ταιριαστό στο ζώδιο σας
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Μην πολυζορίζετε τον εαυτό σας για να βρει λύσεις στο εδώ και τώρα. Αφήστε και τον άνθρωπο σας να κάνει κάτι περισσότερο για την σχέση σας. Από τον καινούργιο μήνα, πολλά θα αλλάξουν και εσείς θα βρείτε την ισορροπία σας. Ειδήσεις θετικού περιεχομένου, θα έρθουν από τον εργασιακό σας χώρο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Διώξτε από το μυαλό σας, τις αρνητικές σκέψεις που συσχετίζονται με το παρελθόν και μια ληγμένη αισθηματική ιστορία. Εσείς που είστε ακόμη μόνοι, θα δεχτείτε πολλά φλερτ που θα σας αναστατώσουν ευχάριστα. Επίσης, νομική – περιουσιακή υπόθεση, που σας απασχολούσε τώρα, τελειώνει υπέρ σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα