ερωτοσκοπιο 21/09 Τετάρτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 21/09 Τετάρτη ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός: Σβήστε από την μνήμη σας τα παλιά. Ίσως η άλλη πλευρά να το έχει κάνει ήδη. Είσαστε από τους θαρραλέους του ζωδιακού, αλλά με το να καρτερείτε άσκοπα απλά χάνετε την ώρα σας. Ασχοληθείτε με αυτά που υπάρχουν στο παρόν σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Δίνετε την καρδιά σας όπου σας τη ζητήσουν. Το παρόν αποτέλεσμα είναι να είστε μόνοι σας, και χωρίς σοβαρές σκέψεις για το άμεσο μέλλον. Οι απογευματινές ώρες θα σας δώσουν πολλές και ποιοτικές συζητήσεις με τους φίλους σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Λίγο ακόμη και ο ανάδρομος Ερμής, θα σας αφήσει ήσυχους να πορευτείτε όπως εσάς σας βολεύει. Οι μέρες που απομένουν για να τελειώσει ο μήνας, θα φέρουν στο διάβα σας παλιές γνωριμίες που ακόμη ζητούν κάτι από εσάς.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Η απομόνωση που έχετε βάλει ηθελημένα τον εαυτό σας, δεν εξυπηρετεί κανένα πρακτικό σκοπό. Αφήστε το σύμπαν να σας δώσει τις καλύτερες του κοσμικές ακτίνες, και βγείτε έξω για να κατακτήσετε και να σας κατακτήσουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Βεβαιωθείτε ότι τα πράγματα είναι όπως τα θέλετε εσείς. Μπορεί για να διατηρείτε τη σχέση σας να έχετε κάνει και κάποια βήματα πίσω, αλλά και αυτό έχει τα όρια του. Οι επόμενες ημέρες θα σας δώσουν και τα κίνητρα για να λύσετε πολλές διαφορές.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Ασχοληθείτε παραπάνω με τον καλό σας εαυτό. Έχετε απορροφηθεί υπερβολικά με την εργασία, την οικογένεια, τους φίλους σας. Ο Ήλιος είναι ακόμη υποστηριχτής, άρα τολμήστε και κάτι διαφορετικό για εσάς και το άμεσο μέλλον σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Οι επαφές σας χρειάζονται ένα ξεκαθάρισμα. Δεν είναι όλοι ταιριαστοί με τα δικά σας γούστα. Τώρα που το σύμπαν θα είναι υπέρ σας, εσείς θα έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε πολλά στον τρόπο που αξιολογείτε τον κάθε έναν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός: Κάποιος έχει μούτρα – τις κλειστές του. Μπορεί εσείς, μπορεί και το ταίρι σας. Οι συνεχείς καυγάδες του τελευταίου χρονικού διαστήματος, σας έχουν απομακρύνει ψυχικά. Σε λίγο σας πλησιάζει η Αφροδίτη. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες διαλόγου να χαθούν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Αποφύγετε αυτές τις ημέρες να δώσετε εξηγήσεις και λεπτομέρειες, σε άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με την ερωτική σας ζωή. Είσαστε περικυκλωμένοι από πρόσωπα που ίσως και να σας ζηλεύουν ή να είναι απλώς περίεργα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Ξεκινήστε από σήμερα να μιλάτε στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά τα πλάνα που έχετε για τους δύο σας, και πριν λήξει ο χρόνος. Είσαστε κάτω από μεγάλη πλανητική εύνοια, άρα το πιο πιθανό είναι σε αυτό το χρονικό διάστημα, να μεγαλουργήσετε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Ξέρετε τι θέλετε και πώς να το κατακτήσετε. Με μια Αφροδίτη να χαμογελάει στον Σκορπιό, εσείς θα έχετε άπειρες ευκαιρίες να πλησιάσετε το άτομο του ενδιαφέροντος σας. Το πιο πιθανό είναι να έχετε επιτυχία.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες: Κοιτάξτε τι έχετε αυτή την εποχή πρακτικά στα χέρια σας σε επίπεδο αισθηματικών. Τίποτα. Η σειρά από τα λάθη που έγιναν, πια έχει τελειώσει. Η νέα εποχή του Ζυγού, σας δίνει την δυναμική για νέα ξεκινήματα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.