ερωτοσκοπιο 23/03 Πέμπτη ωροσκοπιο

56414-erwtiko-savvatokyriako

ερωτοσκοπιο 23/03 Πέμπτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Αυτά που βλέπετε ίσως να μην είναι και αλήθεια. Στην περίπτωση που έχετε στην ζωή σας, μια καινούργια γνωριμία – έρωτα, θα πρέπει να δώσετε λίγο παραπάνω χρόνο για να δείτε, προθέσεις και κινήσεις. Πάντως τα άστρα είναι συμμαχικά προς το ζώδιο σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Η ειλικρίνεια και οι καλοί σας τρόποι, σας έχουν κάνει αξιαγάπητο από έναν καινούργιο εραστή. Κάτω από τις θαυμάσιες όψεις του Ερμή και του Ποσειδώνα, ίσως και να έχετε βρει τον επόμενο άνθρωπο της ζωής σας. Προσέξτε μην κάνετε τα λάθη του παρελθόντος.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Υπάρχει ένα μεγάλο δίλημμα μέσα στην καρδιά σας. Από την μια σας πολιορκεί το παρελθόν, και από την άλλη, μια φρέσκια γνωριμία που δεν θέλετε να χάσετε. Αυτό είναι και κάτι που φυσικά δεν μπορεί να το διαρκέσει για πάντα. Σκεφτείτε και απαντήστε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Εσείς που έχετε χωρίσει, πρόσφατα, θα έχετε μεγάλη μια καλή είδηση που θα σας αναστατώσει. Θα πρέπει να είστε πολύ πιο προσεχτικοί αυτήν την φορά, για να μην έχετε πάλι το ίδιο αποτέλεσμα. Εσείς που ταξιδεύετε και είστε μόνοι, ίσως να συναντήσετε και τον άνθρωπο των ονείρων σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων
Πολλά τα νεύρα που υπάρχουν μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι κάτι που συντελείται εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, και ίσως και να έχει φθείρει τα συναισθήματα και από τις δύο πλευρές. Μάλλον έχει έρθει η ώρα για να ενεργοποιηθείτε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Παρθένος
Σε ψυχικό επίπεδο δηλώνετε κουρασμένοι και άκρως απογοητευμένοι. Αυτό δεν είναι και κάτι που μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμη και ενώ είστε και μέσα σε σχέση. Από αύριο και μέχρι να φύγει ο Μάρτιος, σίγουρα θα καταφέρετε να βρείτε την χρυσή τομή με τον άνθρωπο σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ζυγός
Όπου και να γυρίσετε την ματιά σας, θα δείτε θαυμαστές. Ειδικά εσείς οι αδέσμευτοι και οι χωρισμένοι, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε ταιριαστούς ανθρώπους που ίσως και σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, να εξελιχθούν μεταξύ σας ερωτικά συναισθήματα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

xartomanteia

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Κοιτάτε το παρελθόν και μελαγχολείτε. Αυτό είναι κάτι που σας συμβαίνει επειδή, δεν έχετε βρει ακόμη κάτι καινούργιο, που θα μπορούσε να σας τραβήξει την δύσκολη σας προσοχή. Λίγη υπομονή. Μετά την νέα σελήνη, θα αλλάξουν πολλά στην καθημερινότητα σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Τοξότης
Οι σκέψεις που κάνετε για το άμεσο σας μέλλον γύρω από εργασία, μετακίνηση ή σπουδές, δεν συμπεριλαμβάνουν τον τωρινό σας σύντροφο. Αυτό είναι και ένας δείκτης για τα αισθήματα σας. Σίγουρα πριν αποφασίσετε για τα άνωθεν, μια κουβέντα μέσα στην σχέση σας, θα έλυνε πολλές απορίες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Αν όλα δείχνουν πια γαλήνια και τακτοποιημένα μέσα στο δεσμό σας, ίσως και να έχει έρθει η ώρα να πάτε πιο κάτω… σε μια δέσμευση. Εσείς που είστε μόνοι είτε χωρισμένοι, τις πρώτες ημέρες, του Απριλίου, θα έχετε φρέσκιες επαφές που θα σας ευχαριστήσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Προσπαθείτε να συνδυάσετε τα γεγονότα και να πάρετε μια τελική απόφαση για την ερωτική σας σχέση. Ίσως και να χρειάζεστε λίγο ακόμη χρόνο. Μέχρι τότε μην πιέζετε τον εαυτό σας. Η εργασία και οι φίλοι, είναι καλές πηγές για να ξεφύγετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Είσαστε σε μια καθημερινή ρουτίνα, που μόνο σας κουράζει. Κάτι ανάλογο υπάρχει και στις σκέψεις του ανθρώπου σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μιλήσετε και να βρείτε τους αποδεκτούς τρόπους, που θα σας ανανεώσουν… και τους δυο!
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα