ερωτοσκοπιο 23/04 Κυριακή ωροσκοπιο

lathi-gynaikwn-ston-erwta

ερωτοσκοπιο 23/04 Κυριακή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Επιτέλους και εσείς αντιλαμβάνεστε ότι έχετε πολλά ακόμη να λάβετε αν παραμείνετε μέσα σε αυτήν την σχέση, που έχετε κτίσει. Τα αστρολογικά είναι τόσο θετικά επάνω σας, που θα δείτε και τυχερό χρήμα να πέφτει επάνω σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Πλησιάζει στις 26/04 η νέα σελήνη πάν στον δικό σας άξονα. Αυτό που έχει σημασία είναι να σκεφτείτε τι πραγματικά επιθυμείτε, να πείτε στον άνθρωπο σας. Από τον καινούργιο μήνα, οι καλές εξελίξεις θα τρέξουν και εσείς θα βρεθείτε μέσα στην αγκαλιά που θέλετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Οι περισσότεροι Δίδυμοι, είναι είτε χωρισμένοι αυτήν την εποχή, είτε πολύ τσακωμένοι με τον άνθρωπο τους. Σίγουρα ο Άρης μέσα στον ζωδιακό σας οίκο σας κάνει ακόμη πιο κοφτερούς στην γλώσσα σας. Βγάλτε στην επιφάνεια το διπλωματικό σας… λοιπόν ταλέντο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Κλείστε τα αυτιά σας, σε όλα αυτά που σας λένε. Εσείς είστε αυτοί που πρέπει να διαχειριστείτε την σχέση σας, με τον κατάλληλο τρόπο. Πολλοί από εσάς, μέσα στο Καλοκαίρι θα δεσμευτείτε. Οι μόνοι του ζωδίου, είναι θέμα χρόνου να βρουν ένα καινούργιο ταίρι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Μην δίνετε και τόση σημασία, σε όλα αυτά τα μικρά που σας λένε για τον άνθρωπο σας. Ίσως και να ζηλεύουν. Ασχοληθείτε πιο ενεργά με τα οικονομικά σας που είναι πολλά υποσχόμενα, και που σίγουρα είναι η μόνη λύση στα θέματα σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Το έχετε συνεχώς μια πόρτα ανοιχτή στο παρελθόν, ίσως και να σας μπλοκάρει το μέλλον. Σε επόμενο επίπεδο, ίσως και να κάνει τον άνθρωπο σας να αισθάνεστε ανασφαλείς. Σκεφτείτε ποιον και τι θέλετε και θα δείτε, ότι όλα θα ισορροπήσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ζυγός
Πολλά τα ζητήματα που έχετε να λύσετε μέσα στον δεσμό σας. Τα αστρολογικά δεδομένα, είναι υπέρ σας και σας δίνουν και πολλές καλές οικονομικές ειδήσεις, που σίγουρα θα βοηθήσουν για να πάτε την αισθηματική σας σχέση, ένα βήμα πιο κάτω.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Υπάρχει η αστρολογική τάση, να ωθηθούν οι καταστάσεις, όλων των υδάτινων ζωδίων και να λήξουν υπέρ τους. Αυτό μπορεί και να σημαίνει έναν λυτρωτικό χωρισμό, από άσχημες καταστάσεις. Όλος ο καινούργιος μήνας, θα έχει καινούργιο κόσμο να περικυκλώνει τους free.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Τοξότης
Αυτά που πρέπει να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, τα αποφεύγετε κατά καιρούς. Ίσως και να υπάρχουν κάποιες αμαρτωλές καταστάσεις, που δεν θέλετε να αποκαλύψετε. Σκεφτείτε και χωρίς άλλη καθυστέρηση, πράξτε για τα δικά σας συμφέροντα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Έχετε κερδίσει τις εντυπώσεις και αυτό είναι κάτι που θα σας φέρει ανάμεσα, σε πολλές επιλογές για νέο ερωτικό σύντροφο. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα έχετε και πολλά καλά νέα, που συσχετίζονται, με τα οικονομικά ή περιουσιακά σας θέματα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Ζείτε μέσα σε μια αντιφατική σχέση, που μόνο σας προβληματίζει και δεν σας αφήνει να περάσετε κάποια εμπόδια. Όλα τα αστρολογικά της εποχής, σας δίνουν την υποστήριξη τους, και θα δείτε ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα βρεθούν οι λύσεις
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Σας δημιουργούνται διάφορες σκέψεις, γύρω από το παρελθόν. Αυτό συμβαίνει επειδή, έχετε μείνει μόνοι μεγάλο χρονικό διάστημα και ίσως και να έχει βγει στην επιφάνεια μια ανασφάλεια. Σε όλο αυτό θα πρέπει να προσέξετε, να μην κάνετε τα ίδια λάθη.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

zwdia