ερωτοσκοπιο 23/07 Σάββατο ωροσκοπιο

kardia3

ερωτοσκοπιο 23/07 Σάββατο ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Μην αφήνετε τα κατάλοιπα του παρελθόντος να σας καταπίνουν. Όλα μπορούν να ξεπεραστούν και να ξεχαστούν αν κάνετε κάτι και εσείς από την πλευρά σας. Οι μέρες με τόση καλή αστρολογική εύνοια, πάνω σας, μόνο σε επιτυχίες μπορούν να σας οδηγήσουν.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος: Είσαστε πολύ κοντά στην ερωτική κατάκτηση που τόσο επιθυμείτε. Και για τον υπόλοιπο Ιούλιο ο κυβερνήτης σας, θα σας κάνει όλα τα χατίρια. Μέσα σε αυτά και καινούργιες αγάπες αλλά και δυνατές επανενώσεις που θα φέρουν την επίσημη δέσμευση.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Εσείς κρατήστε μικρό καλάθι. Πολλά αυτά που σας λένε και σας υπόσχονται, αλλά μέχρι τώρα δεν έχετε δει κανένα κεράσι. Ασχοληθείτε με άτομα και δραστηριότητες αυτό το Καλοκαίρι, που μπορούν απτά να σας φτιάξουν το κέφι.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Λάθος έχετε κάνει τελικά στις εκτιμήσεις σας. Το άτομο που υπάρχει τον τελευταίο καιρό στην ερωτική σας ζωή, δεν είναι και τόσο συμβατό με τα δικά σας θέλω. Μπορείτε να απομακρυνθείτε διακριτικά, και να μην τρώτε τον χρόνο σας άσκοπα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Είσαστε με την σκέψη κολλημένη στο παρελθόν και όσα χάθηκαν εκεί. Αυτό όμως δεν σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε, τι μπορείτε να έχετε στο άμεσο μέλλον σας. Είναι ο δικός σας ζωδιακός μήνας, άρα μην αφήνετε το διάστημα ανεκμετάλλευτο.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Οι αντιδράσεις σας κάποιες φορές είναι ακραίες. Δεν χρειάζεται να τεντώνετε τα πάντα αν τελικά κάτι δεν σας αρέσει. Οι μέρες που έρχονται και μέχρι την λήξη του Ιουλίου, κάντε κάτι καλύτερο για να ξεκαθαρίσετε αυτά που πρέπει.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Διαλέξτε και πάρτε. Έχουν ανοίξει οι πύλες του παραδείσου για εσάς, και ότι και αν ζητάτε είναι στα πόδια σας. Ακόμη και τα ζευγάρια που έχουν χωρίσει με άσχημο τρόπο, μπορούν το προσεχές διάστημα να μιλήσουν και να βρουν μια κοινή συνισταμένη.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Μπορείτε να σταθείτε μακριά από άτομα και γεγονότα που σας καθυστερούν ή σας στεναχωρούν. Υπάρχει μια υπερκινητικότητα που πιθανόν να σας βγάλει σε λάθος συμπεράσματα. Κρατήστε τον ενθουσιασμό σας για όταν θα είστε σίγουροι.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Έχετε καταφέρει πολλά. Μέσα σε όλα αυτά θα έχετε τελικά και τον άνθρωπο που ακόμη αγαπάτε. Από τις 25/07 και ύστερα, να είστε προετοιμασμένοι για επικοινωνίες διπλωματικές, αλλά και απρόσμενες συναντήσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:***

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Μπορείτε και να μην πείτε και τίποτα. Υπάρχει μια ασταμάτητη ροή καταστάσεων και γεγονότων στην αισθηματική σας ζωή, που σίγουρα πρέπει να την παρακολουθήσετε, αλλά όχι ακόμη να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Ένας ώριμος διάλογος, θα σας βοηθούσε να καταλάβετε τι ακριβώς ζητάει το ταίρι σας. Φυσικά και εσείς μπορείτε να εκφράσετε όλα αυτά που σας λείπουν και τα ζητάτε. Οι FREE, το βράδυ θα έχουν ερωτικές προκλήσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Μπορείτε να χαμογελάσετε. Όλοι σας πλησιάζουν και ζητούν χρόνο και χώρο στην καρδιά σας. Για τους ελεύθερους μεγάλες είναι οι πιθανότητες και για έναν καρμικό έρωτα. Για τους δεσμευμένους, προσοχή στους πειρασμούς.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.